Fly til Krakow

Fly til Krakow

Fly til Krakow

Du kan fly til Krakow direkte fra Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen med Norwegian flere ganger i uken. Velger du en flyrute med mellomlanding er tilbudet enda større og med langt flere flyselskaper. Finnair og Lufthansa flyr til Krakow via andre europeiske flyplasser.

Krakow flyplass

Det offisielle navnet på Krakows internasjonale flyplass er John Paul II International Airport Krakow-Balice. Flyplassen ligger, som navnet sier, i Balice. Det er omtrent 11 km vest for Krakow. Krakow-Balice er den nest største flyplassen i Polens og har to terminaler.

Transport til og fra Krakow-Balice flyplass

Fra flyplassen reiser du enklest til Krakow med tog. Toget går hver halvtime og tar 20 minutter til sentrum. Togbilletter kjøpes ved Terminal 1, ombord eller på jernbanestasjonen i Krakow. Det går gratis buss fra terminalene til toget.

Den absolutt rimeligste måten å reise mellom flyplassen og sentrum er med lokalbuss, og tar omtrent 40 minutter. Bussrutene 208 og 902 går til Krakows togstasjon. Taxi er naturligvis et dyrere alternativ, men fortsatt rimelig sammenlignet med mange andre europeiske flyplasser.

Flytid til Krakow

  • Oslo-Krakow: ca. 2 timer 05 minutter (direkte)
  • Bergen-Krakow: ca. 2 timer 20 minutter (direkte)
  • Stavanger-Krakow: ca. 2 timer 05 minutter (direkte)
  • Trondheim-Krakow: ca. 2 timer 20 minutter (direkte)