Reiser til Warszawa

Warszawa er storbyen som vil overraske deg. Her venter spennende historie, en drøss med severdigheter, museer og ikke minst gamlebyen som står på Unescos Verdensarvliste. At du i tillegg får veldig mye for pengene gjør Warszawa til et perfekt reisemål for en helgetur!Fakta om Warszawa

Lokal tid

Ingen tidsforskjell fra Norge.

Valuta

PLN=Polske Zloty

Transport t/r hotell

Den billigste og enkleste måten å reise inn til Warszawa fra flyplassen er med tog. Togreisen tar cirka 20 minutter.

Strender

Det finnes flere bystrender langs elven Vistula.

Mer fakta

Været

jan 0°c
feb 1°c
mar 5°c
apr 12°c
mai 18°c
jun 20°c
jul 23°c
aug 22°c
sep 17°c
okt 12°c
nov 5°c
des 1°c

Alle reisemål Polen

Gdansk og Sopot

Gdansk, Sopot og Gdynia i Pomorskie, Polen – ligger ved kysten av Østersjøen og utgjør til sammen Tricity. For en billig ferie er Gdansk et perfekt reisemål. For en badeferie er Sopot et glimrende sted å reise til. Det finnes direktefly fra Oslo til Gdansk, men vil du reise fra andre steder i landet er det også mange muligheter. For eksempel kan du reise Haugesund – Gdansk på kun drøye 3 timer med et kort stopp i for eksempel Oslo. Bestill fly og hotell til Gdansk eller Sopot med oss og vær borte så lenge du vil.

Krakow

Krakow er et populært reisemål for weekendtur, og det er lett å forstå. Hit kan du fly enkelt og billig, og det er prisgunstige hoteller og restauranter her. Den flotte gamlebyen, og nærheten til to andre Unesco verdensarvsteder, er bare noen av tingene som er med på å gjøre Krakow til et attraktivt reisemål, og en av landets største turistbyer.