Reis på julemarked til én av Europas vakre storbyer

Ta en pause fra julestria, og reis på en førjulstur til en av Europas vakre storbyer. Besøk julemarked, handle julegaver, spis god mat og kom i julestemning. Eller er det i år dere skal feire nyttår i en festlig by i Europa?


Bruk kampanjekode JULEKOS innen 8. oktober å få 500,– i rabatt!
Rabattkoden legges inn i steg 4 under bestillingen.

Gamlebyen i Tallinn er eventyraktig også i førjulstiden

Eventyrjul i Tallinn

"Eventyraktige" Tallinn, har et de beste julemarkeder med perfekte omgivelser for en god, tradisjonell julestemning. Kjøp tradisjonelt håndverk, sesongens delikatesser og annet som hører julen til.
​Julemarked i Tallinn
Fly + hotell fra 1 698,–

Julestemning i Gamla Stan, Stockholm

Svensk jul i Stockholm

Reis til Stockholm for en dose svensk julestemning. Vandre i Gamla Stan og opplev den flotte stemningen og finn en hyggelig kafé. I adventstiden er Skansen spesielt stemningsfullt, med julemarked og julebord.
Julemarked i Stockholm
Fly + hotell fra 2 098,–

Reis til Wien og opplev førjulstemning på julemarked

Finn julefølelsene i Wien

I Wien opplever du en herlig julestemning og gamle tradisjoner. Et juleparadis med duft av gløgg og annen snacks. Wien har over 20 julemarkeder å oppleve. Det ene finere enn det andre.
​Julemarked i Wien
Fly + hotell fra 1 798,–

Reis til Budapest og opplev førjulsstemning på julemarkedet

Julemarked i Budapest

Opplev julemarkedet i Budapest. Vandre mellom hundrevis av salgsboder, utstillinger og underholdning. Fasaden på Gerbeaud-bygningen forvandles til en enorm adventskalender.
​Julemarked i Budapest
Fly + hotell fra 1 798,–

Ved Juliusz Slowacki Teater i Krakow vil du garantert komme i julestemning

Julestemning i Krakow

Gamlebyen i Krakow er fantastisk vakker! Besøk det koselige julemarkedet på Rynek torg. Vandre mellom bodene, la deg friste av delikatesser, Glühwein og handle med deg lokale håndverksvarer.
​Julemarked i Krakow
Fly + hotell fra 1 798,–

Julemarked i Rigas gamleby

Julemarked i Riga

Tradisjonen med å pynte juletre stammer visstnok fra Latvia og Riga. Julestemning er du garantert å komme i om du besøker markedet i Gamlebyen. Opplev juleverksteder, sang og svært hyggelig stemning.
​Julemarked i Riga
Fly + hotell fra 1 398,–

Reis på julemarked i København

Jul i Tivoli, København

Dra på en førjulstur til København, og finn ut hvorfor selv. I tillegg til salgsboder langs stiene i Tivoli, er det et russisk juletema i hagen, og i området ved hovedinngangen er det nordisk jul som er tema.
​Julemarked i København
Fly + hotell fra 1 998,–

Juletre ved Brandenburger Tor i Berlin

Julebyen Berlin

Berlin har mange julemarkeder, og byen syder av julestemning. Blant annet på Gendarmenmarkt, Alexanderplatz og Opernpalais. Domäne Dahlem har julemarked og juleverksted i helgene frem til jul.
​Julemarked i Berlin
Fly + hotell fra 1 598,–

Kom i julestemning på julemarked i Barcelona

Førjulsfestival i Barcelona

Julemarkedet i Barcelona har historiske røtter tilbake til 1786. Ved katedralen finner du 100-vis av boder og julekrybber, mens musikalske parader og utstillinger er med på å sette en festlig stemning.
​Julemarked i Barcelona
Fly + hotell fra 2 298,–

Kom i førjulsstemning på julemarked i Brussel

Julefestival i Brussel

Spredd over 2 km i bydelen ved Grand-Place er "Winter Wonder", ikke bare er et marked, men også en festival. Her er skøytebane, karuseller, show og parader, og selvsagt boder og spisesteder.
​Julemarked i Brussel
Fly + hotell fra 2 098,–

Kom i julestemning i London

Juleshopping i London

London er superpopulær for å handle julegaver. Det er flere julemarkeder du kan legge turen innom, som Christmas at Kew, Hyde Park Winter Wonderland, og Winter Village i Hackney.
​Julemarked i London
Fly + hotell fra 1 798,–

Julemarked i Praha

Julemarked i Praha

Kulden skaper en flott stemning med frost på alle broene. Julemarkedene i Praha er blant de beste, og er fordelt på to torg som ligger kort gange fra hverandre.
​Julemarked i Praha
Fly + hotell fra 1 698,–