Reis på julemarked til en av Europas vakre storbyer

Ta en pause fra julestria, og reis på en førjulstur til en av Europas vakre storbyer. Besøk julemarked, handle julegaver, spis god mat og kom i julestemning. Eller er det i år dere skal feire nyttår i en festlig by i Europa?


Gamlebyen i Tallinn er eventyraktig også i førjulstiden

Eventyrjul i Tallinn

"Eventyraktige" Tallinn, har et de beste julemarkeder med perfekte omgivelser for en god, tradisjonell julestemning. Kjøp tradisjonelt håndverk, sesongens delikatesser og annet som hører julen til.
​Bestill julemarked i Tallinn

Julestemning i Gamla Stan, Stockholm

Svensk jul i Stockholm

Reis til Stockholm for en dose svensk julestemning. Vandre i Gamla Stan og opplev den flotte stemningen og finn en hyggelig kafé. I adventstiden er Skansen spesielt stemningsfullt, med julemarked og julebord.
Bestill julemarked i Stockholm

Ved Juliusz Slowacki Teater i Krakow vil du garantert komme i julestemning

Julestemning i Krakow

Gamlebyen i Krakow er fantastisk vakker! Besøk det koselige julemarkedet på Rynek torg. Vandre mellom bodene, la deg friste av delikatesser, Glühwein og handle med deg lokale håndverksvarer.
​Bestill julemarked i Krakow

Reis til Wien og opplev førjulstemning på julemarked

Finn julefølelsene i Wien

I Wien opplever du en herlig julestemning og gamle tradisjoner. Et juleparadis med duft av gløgg og annen snacks. Wien har over 20 julemarkeder å oppleve. Det ene finere enn det andre.
​Bestill julemarked i Wien

Reis til Budapest og opplev førjulsstemning på julemarkedet

Julemarked i Budapest

Opplev julemarkedet i Budapest. Vandre mellom hundrevis av salgsboder, utstillinger og underholdning. Fasaden på Gerbeaud-bygningen forvandles til en enorm adventskalender.
​Bestill julemarked i Budapest

Kom i julestemning i London

Juleshopping i London

London er superpopulær for å handle julegaver. Det er flere julemarkeder du kan legge turen innom, som Christmas at Kew, Hyde Park Winter Wonderland, og Winter Village i Hackney.
​Bestill julemarked i London

Julemarked i Praha

Julemarked i Praha

Kulden skaper en flott stemning med frost på alle broene. Julemarkedene i Praha er blant de beste, og er fordelt på to torg som ligger kort gange fra hverandre.
​Bestill julemarked i Praha

Reis på julemarked i København

Jul i Tivoli, København

Dra på en førjulstur til København, og finn ut hvorfor selv. I tillegg til salgsboder langs stiene i Tivoli, er det et russisk juletema i hagen, og i området ved hovedinngangen er det nordisk jul som er tema.
​Bestill julemarked i København

Juletre ved Brandenburger Tor i Berlin

Julebyen Berlin

Berlin har mange julemarkeder, og byen syder av julestemning. Blant annet på Gendarmenmarkt, Alexanderplatz og Opernpalais. Domäne Dahlem har julemarked og juleverksted i helgene frem til jul.
​Bestill julemarked i Berlin

Julemarked i Rigas gamleby

Julemarked i Riga

Tradisjonen med å pynte juletre stammer fra Latvia og Riga. Julestemning er du garantert å komme i på markedet i Gamlebyen. Opplev juleverksteder, sang og svært hyggelig atmosfære.
​Bestill julemarked i Riga

Kom i julestemning på julemarked i Gdansk

Julebonanza i Gdansk

Julemarkedet i Gdansk er en kort og billig flytur unna. Byen sparer overhodet ikke på julestemningen. Opplev det stemningsfulle julemarkedet på Targ Weglowytorget. Her nyter du mat og drikke og kjøper håndlagde julegaver.
​Bestill julemarked i Gdansk

Kom i førjulsstemning på julemarked i Brussel

Julefestival i Brussel

Spredd over 2 km i bydelen ved Grand-Place er "Winter Wonder", ikke bare er et marked, men også en festival. Her er skøytebane, karuseller, show og parader, og selvsagt boder og spisesteder.
​Bestill julemarked i Brussel