Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger flott til ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et stort tilbud av restauranter for hele familien og vil du ha tid for deg selv har hotellet et herlig spa. Reiser du hit tidlig eller sent på sesongen kan du også nyte godt av innendørsbassenget i spaavdelingen. Og for en mer komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive. Alle rommene vil være renoverte til sommersesongen 2024!

SUPERSALG!

Reis til Kypros og spar opptil 45 % på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Executiverom for 2-4 personer. Familierom superior for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 4 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cavo Maris Beach Hotel ligger like ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et basseng for voksne og et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller ved bassenget og i hagen. Håndkleservice inkludert. Poolbar som tilbyr snacks, enkle retter og iskrem. Innendørsbasseng og jacuzzi (barn under 12 år må være i selskap med en voksen).

På hotellet er det en bufférestaurant, Alkion og to á la carte-restauranter, H Taverna og The Argo. Grillrestauranten Stonegrill og sushirestauranten Seaweed. I hotellets hage ligger To Kafenion, en tradisjonell kafé, som i tillegg til kaffe serverer kypriotisk bakverk og ouzo. Iskrembar/crêperie. Kaféen, iskrembaren/crêperiet, grillrestauranten og sushirestauranten er ikke inkludert i halv- og helpensjon eller All Inclusive. Bar og loungebar.

Tennisbane (utstyr mot depositum), boccia og basketball. Velutstyrt treningsrom i to etasjer med aldersgrense 18 år. På terrassen er det biljard, bordtennis og air hockey, disse er mot avgift. Sykkelutleie. I hotellets spa er det badstue, dampbad og et innendørsbasseng. Innendørsbassenget kan benyttes uten avgift og er oppvarmet etter vær og temperaturen ute. Spabehandlinger mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden for barn og voksne.

Wifi inkludert i de fleste fellesområdene. Mulig å låne strykejern og strykebrett i resepsjonen. Det er cirka 100 meter til nærmeste supermarked og bussholdeplass. Cirka 10 minutters kjøring til Paralimni og Ayia Napa.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

Serveringstider i bufférestauranten Alkion:

 • Frokostbuffé kl. 7.15-10.30.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Alkion kl. 7.15-10.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Alkion kl. 13.00-15.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Alkion kl. 19.00-21.30.
 • Snacks kl. 11.00-13.00, 15.30-19.00 & 21.30-23.00.
 • Iskrem kl. 11.00-23.00.
 • Kaffe, te og kaker kl. 15.30-18.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.

All Inclusive Ultra omfatter i tillegg til vanlig All Inclusive også en middag per restaurant per dag i:

 • Bufférestauranten Alkion
 • À la carte-restauranten H Taverna
 • Grillrestauranten Stone Grill
 • À la carte-restauranten The Argo
 • Sushirestauranten Seaweed.
 • À la carte-restauranten Abalone kl. 19.00-22.30.
 • Iskrem i Medusa Gelateria kl. 10.00-18.30.

Måltidene består av en forrett, en hovedrett og en dessert. Vin, øl og internasjonale merker av alkohol samt brus, juice, vann, te og kaffe inkludert til middag i disse restauranter. Bordreservasjon kreves. Siste bestilling er kl. 22.00.

Endringer kan forekomme. Du får ikke armbånd, men signerer på kvittering ved bestilling av mat og drikke. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Fig Tree Bay

Myro-Androu

Velkommen til populære og familievennlige Myro-Androu! Hotellet ligger rett ved den fine stranda i Louma Bay og alle hotellets leiligheter har havutsikt. I leilighetene er det et velutstyrt kjøkken for de som vil lage maten selv, men det er også mulig å legge til halvpensjon. De fornøyde kundene og den lokale touchen gjør at Myro-Androu er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Alva

På leilighetshotellet Alva bor du i moderne toromsleiligheter superior og har gangavstand til den fine sandstranda. I hotellet ligger den populære restauranten Café Parko, som er godt besøkt av så vel fastboende som turister.

Grecian Park

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en liten, koselig bukt med krystallklart vann, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Hotellet ligger blant palmer kun en kort spasertur fra stranda og byr på en herlig familieferie med et herlig bassengområde for hele familien. Her er det treningsrom og treningstimer, bufférestaurant med variert utvalg og morsomme Club Polly & Mino for barna.

Crystal Springs Beach

Med nydelig beliggenhet like ved havet og med et fint bassengområde, mange aktiviteter og herlige spabehandlinger blir kanskje Crystal Springs Beach din neste feriedestinasjon? Rommene er romslige og moderne og for en ekstra komfortabel ferie anbefaler vi at du legger til All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellom de fine strendene Vrissiana Beach og Protoras Beach som du komme til på bare noen minutter. Frokosten er vellaget og bassengområdet inviterer til late stunder med en bok.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pent hotell med ypperlig beliggenhet ved den fine sandstranda og i gangavstand til sentrum i Protaras. Her er det et pent bassengområde med utsikt over havet. Frokosten er inkludert og du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive om du vil.

Vrissaki Hotel Apartments

Vrissaki Hotel Apartments ligger i passe avstand til stranda i Fig Tree Bay. I leilighetene kan du lage dagens måltider, fylle piknikkurven for egne oppdagelsesferder på Kypros eller stranda. Eller så velger du å ta det med ro på hotellet, bader i bassenget og går ut og spiser på en hyggelig restaurant. Du har jo ferie!

Sweet Memories

Sweet Memories har et herlig bassengområde med to basseng. Her venter late feriedager med gangavstand til flere strender i Fig Tree Bay. På hotellet er det en matbutikk der du kan handle inn til en enkel lunsj på balkongen eller pakke en kurv til stranda.