Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel

 • • Kort vei til stranda
 • • Legg til alle eller noen måltider

Cavo Maris Beach Hotel ligger flott til ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Vil du være aktiv så finnes det et godt utstyrt treningsrom og tennisbaner. I gangavstand fra hotellet finner du shopping og restauranter. For en mer behagelig ferie kan du legge til All Inclusive.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 32 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 4 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cavo Maris Beach Hotel ligger like ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et basseng for voksne og et separat barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget og i hagen. Gratis håndkleservice. Poolbar som tilbyr snacks, enkle retter og iskrem. Innendørsbasseng og jacuzzi (barn under 12 år må være i selskap med en voksen).

På hotellet er det en bufférestaurant, Alkion og to á la carte-restauranter, Sirena og Argo. Grillrestauranten Stonegrill og sushirestauranten Seaweed. I hotellets hage ligger To Kafenion, en tradisjonell kafé, som i tillegg til kaffe serverer kypriotisk bakverk og ouzo. Iskrembar/crêperie. Kaféen, iskrembaren/crêperiet, grillrestauranten og sushirestauranten er ikke inkludert i halv- og helpensjon eller All Inclusive. Bar og loungebar.

Gratis tennisbane (utstyr mot depositum), boccia og basketball. Gratis treningsrom (min. alder 18 år). På terrassen er det biljard, bordtennis og air hockey (mot avgift). Sykkelutleie. Skjønnhetssalong, badstue, dampbad, pedikyr, manikyr og andre behandlinger mot avgift. Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale, samt lekeplass. Aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden for barn og voksne.

Gratis wifi i de fleste fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Det er cirka 100 meter til nærmeste supermarked og bussholdeplass. Cirka 10 minutters kjøring til Paralimni og Ayia Napa.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Alkion kl. 7.15-10.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Alkion kl. 13.00-15.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Alkion kl. 19.00-21.30.
 • Snacks kl. 11.00-13.00, 15.30-19.00 & 21.30-23.00.
 • Iskrem kl. 11.00-23.00.
 • Kaffe, te og kaker kl. 15.30-18.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Du får ikke armbånd, men signerer på kvittering ved bestilling av mat og drikke. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Fig Tree Bay

Sunrise Garden

Med perfekt beliggenhet i sentrum av Protaras ligger familiehotellet Sunrise Garden. Her er det basseng for store og små, omtrent 200 meter til havet og i hotellets restaurant serveres greske delikatesser.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint og velkjent hotell som ligger ved stranda i Protaras, Fig Tree Bay. Hotellet har et pent bassengområde med swim-up bar. Solsenger og parasoller samt barnebasseng. Her kan du til og med reservere en solseng for hele oppholdet!

Myro-Androu

Velkommen til populære og familievennlige Myro-Androu! Hotellet ligger rett ved den fine stranda i Louma Bay og alle hotellets leiligheter har havutsikt. I leilighetene er det et godt utstyrt kjøkken for de som vil lage maten selv, men det er også mulig å legge til halvpensjon. De fornøyde kundene og den lokale touchen gjør at Myro-Androu er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pent hotell med ypperlig beliggenhet ved den fine stranda og i gangavstand til sentrum i Protaras. Pent bassengområde med utsikt over havet.

Alva

Leilighetshotellet Alva ligger sentralt på hovedgata i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne toromsleiligheter superior og har gangavstand til den fine sandstranda. I hotellet ligger den populære restauranten Café Parko, som er godt besøkt av så vel fastboende som turister.

Sunrise Oasis

Sunrise Oasis i Fig Tree Bay er et fint leilighetshotell som ligger en kort spasertur fra både stranda og sentrum. Hotellet lokker med fasiliteter som lekeplass og barnebasseng. Bestill All Inclusive, eller halvpensjon. Da har du mulighet til å spise middag på hotellet og på tre utvalgte restauranter i Protaras sentrum.

Grecian Park

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en liten, koselig bukt med krystallklart vann, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Hotellet ligger blant palmer kun en kort spasertur fra stranda og byr på en herlig familieferie med et herlig bassengområde for hele familien. Her er det treningsrom og treningstimer, bufférestaurant med variert utvalg og morsomme Club Polly & Mino for barna.

Sunrise Jade

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotell for deg som reiser uten barn. Hotellet har et fint design, et herlig bassengområde og flere gode restauranter. Vil du unne deg det lille ekstra bestiller du deluxesuiten med utgang til delt basseng.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotell med den best tenkelige beliggenheten like ved stranda i Fig Tree Bay. Her er det et stort bassengområde med mulighet for å reservere din egen solseng. Barnebasseng og basseng forbeholdt voksen, fine restauranter og et spa som tilbyr deilige behandlinger. Legg til måltider og få mulighet til å spise på utvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Med vakker beliggenhet like ved havet og med et fint bassengområde, mange aktiviteter og herlige spabehandlinger blir kanskje Crystal Springs Beach din neste feriedestinasjon? Rommene er romslige og moderne og for en ekstra komfortabel ferie anbefaler vi at du legger til All Inclusive.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellom de fine strendene Vrissiana Beach og Protoras Beach som du komme til på bare noen minutter. Frokosten er vellaget og bassengområdet inviterer til late stunder med en bok.

Narcissos Waterpark Resort

På Narcissos Waterpark Resort kan hele familien ha det gøy! Her er det et herlig bassengområde og et festlig badeland med vannsklier for lek og ulike utfordringer. Hotellet ligger i gangavstand fra stranda for den som vil ha både salte sjøbad og basseng.

At Herbal Hotel

Det moderne At Herbal Hotel ligger i vakre Fig Tree Bay på Kypros' sørøstre kyst. Nyt bad i basseng eller slapp av med noe godt å drikke på terrassen ved restauranten Veranda. På hotellet er det også et velutstyrt treningsrom og et spa. I nærheten ligger flere herlige strender.