Grecian Park

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Høy standard, rolig beliggenhet, god mat, fin strand, turterreng, god service, rent og pent. De...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Grecian Park er et lekkert hotell med et stort bassengområde med basseng og barnebasseng. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Poolbar. Basseng og barnebasseng innendørs og jacuzzi.

Hotellet har flere restauranter og barer. Hovedrestauranten Antaeus serverer buffé tre dager i uka og de resterende dagene er det á la carte fra fast meny. Restaurant Ravioli's er hotellets italienske restaurant (bordreservasjon). Café Charisma byr på enkle retter til lunsj og snacks hele dagen. Hotellets japanske sushirestaurant UMI er en av Kypros' beste i sitt slag. Pent antrekk til middag gjelder i alle restaurantene. Flere barer og snackbar på stranda.

Treningsrom, biljard og bordtennis samt tennis inkludert (utstyr og belysning mot avgift). Spa med behandlinger og massasje mot avgift. Innendørsbasseng og jacuzzi. Frisør. Lekeplass. Internasjonal barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år, engelsktalende personale (fra slutten av mai og ut oktober).

Wifi inkludert. Trapper for å komme til stranda. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift (ikke i hotellets regi). Hotellbuss for gjestene til Grecian Bay, som ligger nært sentrum i Ayia Napa, flere ganger daglig. Lokaltrafikk.

Bærekraft på hotellet
Hotellet er ISO 14001:2015 sertifisert, som er et omfattende miljøledelsessystem for aktivt miljøarbeid og bygger på at det kontinuerlig gjøres forbedringer. Hensikten med sertifiseringen er å hjelpe hotellet med å belyse arbeidsprosessene for å minske negativ miljøpåvirkning (påvirkningen av luft, vann og jord).

Hotellet er også EMAS sertifisert, den Europeiske Kommisjonens miljøledelses- og miljørevisjonsordning for å utrede, rapportere og forbedre hotellets miljøarbeid, det vil si finne ut om tiltakene som er satt i gang for å redusere miljøpåvirkningen oppfylles og om de lever opp til gjeldende lover.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot avgift:

  • Halvpensjon.
  • Helpensjon.

Frokostbuffé serveres i Café Charisma.
Halvpensjon omfatter frokostbuffé i Café Charisma og middag i restaurant Antaeus.
Helpensjon omfatter frokost og lunsj i Café Charisma samt middag i restaurant Antaeus.

Alle hotell – Fig Tree Bay

Myro-Androu

Velkommen til populære og familievennlige Myro-Androu! Hotellet ligger rett ved den fine stranda i Louma Bay og alle hotellets leiligheter har havutsikt. I leilighetene er det et velutstyrt kjøkken for de som vil lage maten selv, men det er også mulig å legge til halvpensjon. De fornøyde kundene og den lokale touchen gjør at Myro-Androu er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Alva

På leilighetshotellet Alva bor du i moderne toromsleiligheter superior og har gangavstand til den fine sandstranda. I hotellet ligger den populære restauranten Café Parko, som er godt besøkt av så vel fastboende som turister.

Malama Beach Holiday Village

Ved en liten, koselig bukt med krystallklart vann, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Hotellet ligger blant palmer kun en kort spasertur fra stranda og byr på en herlig familieferie med et herlig bassengområde for hele familien. Her er det treningsrom og treningstimer, bufférestaurant med variert utvalg og morsomme Club Polly & Mino for barna.

Crystal Springs Beach

Med nydelig beliggenhet like ved havet og med et fint bassengområde, mange aktiviteter og herlige spabehandlinger blir kanskje Crystal Springs Beach din neste feriedestinasjon? Rommene er romslige og moderne og for en ekstra komfortabel ferie anbefaler vi at du legger til All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellom de fine strendene Vrissiana Beach og Protoras Beach som du komme til på bare noen minutter. Frokosten er vellaget og bassengområdet inviterer til late stunder med en bok.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pent hotell med ypperlig beliggenhet ved den fine sandstranda og i gangavstand til sentrum i Protaras. Her er det et pent bassengområde med utsikt over havet. Frokosten er inkludert og du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive om du vil.

Vrissaki Hotel Apartments

Vrissaki Hotel Apartments ligger i passe avstand til stranda i Fig Tree Bay. I leilighetene kan du lage dagens måltider, fylle piknikkurven for egne oppdagelsesferder på Kypros eller stranda. Eller så velger du å ta det med ro på hotellet, bader i bassenget og går ut og spiser på en hyggelig restaurant. Du har jo ferie!

Sweet Memories

Sweet Memories har et herlig bassengområde med to basseng. Her venter late feriedager med gangavstand til flere strender i Fig Tree Bay. På hotellet er det en matbutikk der du kan handle inn til en enkel lunsj på balkongen eller pakke en kurv til stranda.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger flott til ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et stort tilbud av restauranter for hele familien og vil du ha tid for deg selv har hotellet et herlig spa. Reiser du hit tidlig eller sent på sesongen kan du også nyte godt av innendørsbassenget i spaavdelingen. Og for en mer komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive. Alle rommene vil være renoverte til sommersesongen 2024!