Grecian Park

Grecian Park

  • • Her ligger en av Kypros' beste sushirestauranter
  • • Ligger ved nasjonalparken Kap Greco
  • • Fantastisk havutsikt
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og fin frokost.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Grecian Park er et lekkert hotell med et stort bassengområde med basseng og barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Poolbar.

Hotellet har flere restauranter og barer. Hovedrestauranten Antaeus serverer buffé tre dager i uka og de resterende dagene er det á la carte fra fast meny. Restaurant Ravioli's er hotellets italienske restaurant (bordreservasjon). Café Charisma byr på enkle retter til lunsj og snacks hele dagen. Hotellets japanske sushirestaurant UMI er en av Kypros' beste i sitt slag. Pent antrekk til middag gjelder i alle restaurantene. Flere barer og snackbar på stranda.

Gratis wifi. Døgnåpen resepsjon. Vaskeriservice mot avgift. Gratis treningsrom, biljard og bordtennis. Gratis tennis (utstyr og belysning mot avgift). Spa med deilige behandlinger og massasje mot avgift. Innendørsbasseng og jacuzzi. Frisør. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år, engelsktalende personale (fra slutten av mai og ut oktober). Trapper for å komme til stranda. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift (ikke i hotellets regi). Gratis hotellbuss til Grecian Bay, som ligger nært sentrum i Ayia Napa, flere ganger daglig. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halv- og helpensjon mot avgift.

Frokostbuffé serveres i Café Charisma.
Halvpensjon omfatter frokostbuffé i Café Charisma og middag i restaurant Antaeus.
Helpensjon omfatter frokost og lunsj i Café Charisma samt middag i restaurant Antaeus.