Myro-Androu

apollo mondo local

Myro-Androu

 • • Havutsikt fra leiligheten
 • • Familievennlig
 • • Wifi inkludert

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til populære og familievennlige Myro-Androu! Hotellet ligger rett ved den fine stranda i Louma Bay og alle hotellets leiligheter har havutsikt. I leilighetene er det et godt utstyrt kjøkken for de som vil lage maten selv, men det er også mulig å legge til halvpensjon. De fornøyde kundene og den lokale touchen gjør at Myro-Androu er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

stor fin leilighet og belligenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 15 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Myro-Androu ligger ved Louma Bay i byen Pernera. Hotellet består av tre bygninger og på hotellet er det en taverna samt en stor hage med stor gressplen - perfekt for lek.

Basseng- og strandliv
Hotellet har et bassengområde med barneseksjon samt gratis solsenger og parasoller. På stranden rett foran hotellet er et solsenger og parasoller mot avgift.

Mat og drikke
Ved bassenget er det en snackbar som serverer enkle sandwicher og i restauranten er det middagsservering med temakvelder flere ganger i uken. Det ligger også en snackbar ved stranden.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert i fellesområdene. Internetthjørne i resepsjonen, mot avgift. Barneseng og trillevogn skal finnes på hotellet, legg det til i bestillingen for å være garantert at dere får disse ved ankomst. Matbutikk på hotellet med ferske grønnsaker, sesongens frukt, drikke, vann, iskrem og solkrem samt badeartikler. Nivåforskjeller mellom hotellet og stranda. Musikk fra nabohotellet kan virke forstyrrende, særlig i høysesongen. Lokaltrafikk. 

Oppdag omgivelsene
Gangavstand, cirka 300 meter, til det lille sentrumet Pernera med restauranter og butikker. Det er cirka 3 kilometer inn til sentrum av Fig Tree Bay.

Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé eller ferdig meny, avhengig av sesong).

Verdt å vite

 • Heis bare i hovedbygningen.
 • Hotellet er plassert under Fig Tree Bay, men ligger rett utenfor den lille byen Pernera. Inn til sentrum av Fig Tree Bay er det cirka 20 minutters gange.

Reis enklere med barn

 • Forhåndsbestill en trillevogn og la vognen være hjemme.
 • Forhåndsbestill barneseng for tryggere netter.

Legg til dette når du bestiller reisen eller gå inn på Min reise for å være garantert barneseng og trillevogn. 
Les mer om våre barneprodukter.

Apollo Mondo Local
 • Gode tilbakemeldinger
 • Fin beliggenhet
 • Gode fasiliteter
 • Wifi inkludert

Alle hoteller – Fig Tree Bay

Sunrise Garden

Sunrise Garden ligger perfekt til i sentrum av Protaras. Her er det basseng for store og små, omtrent 200 meter til havet og i hotellets restaurant serveres greske delikatesser. Legger du til halvpensjon er det flere alternativ til middag.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger flott til ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et stort tilbud av restauranter for hele familien og vil du ha tid for deg selv har hotellet et herlig spa. Reiser du hit tidlig eler sent på sesongen kan du også nyte godt av innendørsbassenget i spaavdelingen. Og for en mer komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint og velkjent hotell som ligger ved stranda i Protaras, Fig Tree Bay. Hotellet har et pent bassengområde med swim-up bar. Solsenger og parasoller samt barnebasseng. Her kan du til og med reservere en solseng for hele oppholdet!

Alva

Leilighetshotellet Alva ligger sentralt på hovedgata i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne toromsleiligheter superior og har gangavstand til den fine sandstranda. I hotellet ligger den populære restauranten Café Parko, som er godt besøkt av så vel fastboende som turister.

Sunrise Oasis

Sunrise Oasis i Fig Tree Bay er et fint leilighetshotell som ligger en kort spasertur fra både stranda og sentrum. Hotellet lokker med fasiliteter som lekeplass og barnebasseng. Bestill All Inclusive, eller halvpensjon. Da har du mulighet til å spise middag på hotellet og på tre utvalgte restauranter i Protaras sentrum.

Grecian Park

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en liten, koselig bukt med krystallklart vann, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Hotellet ligger blant palmer kun en kort spasertur fra stranda og byr på en herlig familieferie med et herlig bassengområde for hele familien. Her er det treningsrom og treningstimer, bufférestaurant med variert utvalg og morsomme Club Polly & Mino for barna.

Sunrise Jade

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotell for deg som reiser uten barn. Hotellet har et fint design, et herlig bassengområde og flere gode restauranter. Vil du unne deg det lille ekstra bestiller du deluxesuiten med utgang til delt basseng.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotell med den best tenkelige beliggenheten like ved stranda i Fig Tree Bay. Her er det et stort bassengområde med mulighet for å reservere din egen solseng. Barnebasseng og basseng forbeholdt voksen, fine restauranter og et spa som tilbyr deilige behandlinger. Legg til måltider og få mulighet til å spise på utvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Med nydelig beliggenhet like ved havet og med et fint bassengområde, mange aktiviteter og herlige spabehandlinger blir kanskje Crystal Springs Beach din neste feriedestinasjon? Rommene er romslige og moderne og for en ekstra komfortabel ferie anbefaler vi at du legger til All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellom de fine strendene Vrissiana Beach og Protoras Beach som du komme til på bare noen minutter. Frokosten er vellaget og bassengområdet inviterer til late stunder med en bok.