Crystal Springs Beach

Med nydelig beliggenhet like ved havet og med et fint bassengområde, mange aktiviteter og herlige spabehandlinger blir kanskje Crystal Springs Beach din neste feriedestinasjon? Rommene er romslige og moderne og for en ekstra komfortabel ferie anbefaler vi at du legger til All Inclusive Ultra.

SUPERSALG!

Reis til Kypros og spar opptil 45 % på sommerferien. Bestill i dag!

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hotellet ligger i fine omgivelser med en fin hage og nær stranden. Rolig og god plass for avslapn...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Crystal Springs Beach – et hotell med den beste strandbeliggenheten og et fint bassengområde. Her er det to basseng der ett er et barnebasseng samt en jacuzzi. Solsenger, parasoller og håndkleservice inkludert.

Bufférestauranten Salamina serverer frokost, lunsj og middag. Ved bassenget ligger à la carte-restauranten Yialos som serverer snacks i tillegg til lunsj og middag. Basilikos Restaurant serverer middag, bordreservasjon kreves dagen før. Menn må bære langbukser til middag. I tillegg til poolbaren er det en lobbybar, Tefkros.

Treningsrom med kondisjonsmaskiner og frie vekter samt ulike typer gruppetrening. Sykler kan leies. Tennis, bordtennis, volleyball, dart og boule. Badstue med aldersgrense 16 år, massasje og ulike spabehandlinger mot avgift. Frisør.

Aktiviteter og leker på dagtid samt underholdning for store og små på kveldstid. Lekeplass med klatrestativ og rutsjebaner. Lekerom innendørs for barn 4-12 år med personale fra hotellet.

Hotellet ligger like ved stranda og bare cirka 350 meter fra nærmeste lokale sentrum med butikker, barer og restauranter. Cirka 2 kilometer fra Pernera og cirka 5 kilometer fra sentrum av Protaras.

Måltider

Inkludert:

 • Frokost.

I tillegg:

 • Halvpensjon.
 • All Inclusive Ultra.

Når voksne legger til halvpensjon er den inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Salamina kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Salamina kl. 12.30-14.30.
 • Snacks i Yialos poolbar- og restaurant kl. 10.00-20.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Salamina kl. 18.30-21.30.
 • Middag fast meny i Restaurant Basilikos kl. 18.30-22.00. Bordreservasjon kreves dagen før.
 • Middag som består av noen retter i Yialos poolbar- og restaurant frem til kl. 20.00.
 • Snacks i lobbybaren frem til kl. 23.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Ultra gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Fig Tree Bay

Myro-Androu

Velkommen til populære og familievennlige Myro-Androu! Hotellet ligger rett ved den fine stranda i Louma Bay og alle hotellets leiligheter har havutsikt. I leilighetene er det et velutstyrt kjøkken for de som vil lage maten selv, men det er også mulig å legge til halvpensjon. De fornøyde kundene og den lokale touchen gjør at Myro-Androu er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Alva

På leilighetshotellet Alva bor du i moderne toromsleiligheter superior og har gangavstand til den fine sandstranda. I hotellet ligger den populære restauranten Café Parko, som er godt besøkt av så vel fastboende som turister.

Grecian Park

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en liten, koselig bukt med krystallklart vann, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Hotellet ligger blant palmer kun en kort spasertur fra stranda og byr på en herlig familieferie med et herlig bassengområde for hele familien. Her er det treningsrom og treningstimer, bufférestaurant med variert utvalg og morsomme Club Polly & Mino for barna.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellom de fine strendene Vrissiana Beach og Protoras Beach som du komme til på bare noen minutter. Frokosten er vellaget og bassengområdet inviterer til late stunder med en bok.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pent hotell med ypperlig beliggenhet ved den fine sandstranda og i gangavstand til sentrum i Protaras. Her er det et pent bassengområde med utsikt over havet. Frokosten er inkludert og du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive om du vil.

Vrissaki Hotel Apartments

Vrissaki Hotel Apartments ligger i passe avstand til stranda i Fig Tree Bay. I leilighetene kan du lage dagens måltider, fylle piknikkurven for egne oppdagelsesferder på Kypros eller stranda. Eller så velger du å ta det med ro på hotellet, bader i bassenget og går ut og spiser på en hyggelig restaurant. Du har jo ferie!

Sweet Memories

Sweet Memories har et herlig bassengområde med to basseng. Her venter late feriedager med gangavstand til flere strender i Fig Tree Bay. På hotellet er det en matbutikk der du kan handle inn til en enkel lunsj på balkongen eller pakke en kurv til stranda.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger flott til ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et stort tilbud av restauranter for hele familien og vil du ha tid for deg selv har hotellet et herlig spa. Reiser du hit tidlig eller sent på sesongen kan du også nyte godt av innendørsbassenget i spaavdelingen. Og for en mer komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive. Alle rommene vil være renoverte til sommersesongen 2024!