En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

1938 vurderinger
Utmerket
 
1050
Veldig bra
 
603
Bra
 
182
Mindre bra
 
66
Dårlig
 
37

Fem siste vurderinger

14.02.2020

av TorE_13 Moss, Norge

Byggeplass

Byggeplass. Jeg bodde her 2010, men nå 2020 er Segara Village ødelagt. Den fine dagen på stranda i skyggen under det flotte treet er kun en drøm. Stranda er ødelagt av boder og i hotellet er det bare bassenget som står der. Måtte finne et annet sted å bo mer sentralt på Sanur. Trist. Sånn ser det ut i dag

 
22.04.2017

av Siljemenger Enebakk, Norge

Fantastisk hotell rett på stranden.

Hotellanlegget er veldig fint, ypperlig for familier med små barn. Vi bodde i et delux rom, like ved et av bassengene. Fine hotellrom, gode senger og daglig rengjøring. Koselig liten balkong rett ved siden av en fiskedam. Rommene var litt små og det kunne vært litt mer oppbevaringsplass. Svært god mat i restauranten. Om du skal til Sanur, anbefaler jeg dette hotellet, de fleste andre hotell tilbyr transport til stranda, men på grunn av trafikken tar det ofte mye lenger tid enn hotellet opplyser om på forhånd. Anbefales til både familier og par! (Spesielt for de som ikke liker å sitte i bil en halv dag for å komme seg ned på stranda)

 
13.01.2017

av Konstantin F

Helt ok

Det var ett helt ok hotel selv om vi bestillte deluxe rom. Folka va grei å området var vakkert. Dyrt å kjøp mat på hotellet, frokosten kunne vært bedre. Og internet var helt elendig. Til den prisen så synes jeg hotelet er overpriset.

 
11.05.2024

av Valerieva84 Robion, Frankrike

Hôtel au bord de la plage luxuriant

Hôtel charmant, très spacieux avec beaucoup de jardins et de fontaines, le site est bien entretenu, l’hôtel est désinsectisé, ce qui est bien car les moustiques sont là, vous piquent mais vous ne les voyez pas. Le Personnel est très gentil et à l’écoute. Seul point faible et pas des moindre, le petit déjeuner, les buffets sont variés mais pas extra, dommage! Dans l’ensemble je recommande cet hôtel.

 
05.04.2024

av MVoyageur1 Yverdon-les-Bains, Sveits

Un hôtel magnifique et une équipe de staff au top.

Un hôtel magnifique pour séjourner à Sanur. Le personnel est adorable et très professionnel. Les chambres spacieusesacec avec une douche magnifique. Toujours en parfait état par le personnel.Les jardins et piscines très bien entretenus. Ils sont prêts à faire de ton séjour une expérience confortable et relaxant. Le restaurant excellent avec un service parfait. Le pool bar très bien géré par Andi Qui est super sympathique et toujours de bon humeur. La plage parfait et propre. Je le recommande. Bravo et merci à tous les équipes. Vous êtes adorables.