En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

1927 vurderinger
Utmerket
 
1042
Veldig bra
 
602
Bra
 
181
Mindre bra
 
65
Dårlig
 
37

Fem siste vurderinger

14.02.2020

av TorE_13 Moss, Norge

Byggeplass

Byggeplass. Jeg bodde her 2010, men nå 2020 er Segara Village ødelagt. Den fine dagen på stranda i skyggen under det flotte treet er kun en drøm. Stranda er ødelagt av boder og i hotellet er det bare bassenget som står der. Måtte finne et annet sted å bo mer sentralt på Sanur. Trist. Sånn ser det ut i dag

 
22.04.2017

av Siljemenger Enebakk, Norge

Fantastisk hotell rett på stranden.

Hotellanlegget er veldig fint, ypperlig for familier med små barn. Vi bodde i et delux rom, like ved et av bassengene. Fine hotellrom, gode senger og daglig rengjøring. Koselig liten balkong rett ved siden av en fiskedam. Rommene var litt små og det kunne vært litt mer oppbevaringsplass. Svært god mat i restauranten. Om du skal til Sanur, anbefaler jeg dette hotellet, de fleste andre hotell tilbyr transport til stranda, men på grunn av trafikken tar det ofte mye lenger tid enn hotellet opplyser om på forhånd. Anbefales til både familier og par! (Spesielt for de som ikke liker å sitte i bil en halv dag for å komme seg ned på stranda)

 
13.01.2017

av Konstantin F

Helt ok

Det var ett helt ok hotel selv om vi bestillte deluxe rom. Folka va grei å området var vakkert. Dyrt å kjøp mat på hotellet, frokosten kunne vært bedre. Og internet var helt elendig. Til den prisen så synes jeg hotelet er overpriset.

 
21.11.2023

av Eliza S

AMAZING RESORT

Beautiful Resort, stunning gardens. Wonderful staff, shout out to Deary and augus, at the Byrd house restaurant our favourite place to dine. Thank you for making my stay extra special with a suprise birthday cake.

 
19.11.2023

av hw1270 Gentofte, Danmark

Perfect

Absolutely fantastic hotel right on the beach. Nice restaurant, very nice large rooms and a fine beach. We where there for 7 nights and it was a joy. The staff is very nice and has good English skills.