En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

3202 vurderinger
Utmerket
 
1641
Veldig bra
 
1048
Bra
 
334
Mindre bra
 
95
Dårlig
 
84

Fem siste vurderinger

15.07.2016

av Sindre G

Dårligste hotell på lenge

Bodde her 4 netter. Servicen hos de ansatte var ok. Anlegget var ok, mens rommene var rå og luktet mugg. Dyne var byttet ut med teppe og laken... Området kryr av turistfeller, og det eneste positivet med oppholdet var gode bademuligheter ved stranden 👍

 
21.04.2016

av enjoyNorway Colva, India

Deilig, avslappet, flott og vakker beliggenhet

Vi bodde her i 12 dager og det var en ren fornøyelse. Vi ble oppgradert til premium rom og de var helt fantastiske!. Fire flotte svømmebasseng, en fantastisk hage, deilig strand hvor en egen "strandpatrulje" jobbet kontinuerlig med å holde stranden ren. Det var kort og godt vakkert. Og en deilig avslappet og hyggelig atmosfære. Hotellet har en flott og sentral beliggenhet og soloppgangen er nydelig! Vi likte oss gått i Sanur, men det er viktig å være klar over at dette er et rolig sted Deilig for familier med barn og for godt voksne, men vil du ha natteliv er nok andre valg bedre. Vi valgte kun å spise frokost på hotellet. Warungene i strandkanten både til høyre og venstre for hotellet hadde deilig mat til en tredjedel av prisen og hva er vel bedre enn å sitte i måneskinnet i strandkanten og nyte en deilig middag. Hotellet formidler både taxi og guidede turer med gode biler. De skaffet oss guide fra Bali tour service og vi var kjempefornøyd. Guide og sjåfør en hel dag for ca 500 kroner. Anbefales! Vi har i det hele kjempefornøyd og skal helt klart tilbake.

 
30.07.2015

av Siw L Stavanger, Norge

Fint hotell i Sanur

Vi bodde på dette hotellet i 15 dager i Juli 2015. Vi fikk en gratis upgrade til et Deluxe rom med utsikt til bassenget. Rommet hadde en bra størrelse, helt nytt i den nye fløyen. Frokost på hotellet hadde et bra utvalg, med varme og kalde retter. Vi spiste noen ganger lunsj på hotell restauranten de første dagene, som var veldig bra, og derretter på de små restaurantene ved stranden. Personalet var veldig hyggelig og oppmerksomme. Vi var på stranden hele dagen, og nøt late dager med sol og varme. Pga tidevannet var det ikke alltid mulig å svømme, men helt greit å ta en dupp. Det var kjekt å se fiskerne stå ute i vannet hver dag på rekke og rad. Det var en kort spasertur til et godt utvalg av restauranter i nærheten av hotellet. Vi leide bil med sjofør 2 ganger, og fikk se en del av Bali.

 
08.01.2015

av SiwCh Oslo, Norge

Fineste hotellet i Sanur

Dette er uten tvil det fineste hotellet i Sanur. Her er det veldig koselig i motsetning til de mer moderne megaresortene rundt. Fantastisk service, nydelig mat, fantastisk spaavdeling med deilige behandlinger, fin strand og en fantastisk fin hage. Hotellet ligger fint til i forhold til byen og restauranter. Har anbefalt hoteller til andre som ble strålende fornøyd :) Tipptopp og tommel opp.

 
21.04.2014

av MikaelGnurk Bergen, Norge

Herlig luksus i nydelige omgivelser

Et deilig hotell for de som ønsker et stille og rolig opphold på Bali. Hotellet ligger like ved hovedgaten i Sanur, men likevel bortgjemt i et stort og inngjeret område som er bare for gjestene. Området er nydelig med en vakker hage som strekker seg helt ned til stranden. Det er flere flotte svømmebasseng inne på området. Rommene var store og romslige, om noe slitt. Det er flere resturanter og et spa i forbindelse med hotellet. Kvaliteten var høy her, men prisene var også i overkant høye. Vi fant ut at det var bedre å finne løsninger utenfor hotellet.