En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

1445 vurderinger
Utmerket
 
677
Veldig bra
 
524
Bra
 
177
Mindre bra
 
49
Dårlig
 
18

Fem siste vurderinger

28.03.2024

av stinatollefsrud Kristiansand, Norge

Fint og sentralt hotell

Veldig fint hotell. God frokost, fint basseng og veldig hyggelige ansatte. Greit treningsrom og bra spa og massasje. 3 minutter gange til stranda. Sentralt, passer bra for både barn, unge og eldre. Prisen er noe høyere enn andre hotell i nærheten, men jeg har vært veldig fornøyd med mitt opphold.

 
08.09.2019

av Martin-Andrè A Bergen, Norge

Helt okei hotell

Ett helt ok hotell som med tiden er blitt veldig slitt. Maten vi fikk på frokosten er akkurat det samme som vi fikk for 2 år siden, så blir veldig mye av det samme. Men ett fint opphold hadde vi og sånn sett er det ingenting å klage på. Personalet er alltid i godt humør og det er rent til en hver tid. Fadaliteten som tennisbane, treningsstudio og spa er veldig deilig å ha tilgjengelig!

 
24.07.2019

av MissvacayMiriam Oslo, Norge

Flott hotell, elendig rom

Innsjekk skulle vært kl 14, men vårt rom var ikke klart før 14:40. De beklaget og sa vi hadde blitt oppgradert til et balkongrom (vi så ikke på et rom i kjelleren som oppgradering). Fint hotell, men dyr drikke, ofte dobbelt så dyr som på andre steder. Veldig dårlig Wifi på rommet, nesten ikke-eksisterende. Store åpninger rundt døra så all lyd kom inn. Bønnerop flere ganger i døgnet, spesielt upopulær var den som ble spilt 4-5 på natta og holdt på i en times tid. Fugler på fellesområdet som gjorde at vi ble holdt våkne. Hotellet får ikke gjort noe med fuglene, men det sier mye om dårlig isolering. Spurte i resepsjonen om de hadde ørepropper fordi vi ikke fikk sove pga all støyen, men da ble vi bare henvist til apoteket. Ved utsjekk spurte de hvordan oppholdet vårt hadde vært og da sa vi «lite søvn pga mye støy». Da smilte de bare og sa «okey. håper dere har hatt en fin ferie og at vi sees neste gang». Anbefaler ikke dette hotellet. Hotellet i seg selv er veldig stort og fint, bra bassengområde (selv om det er maks 10 solsenger som får sol pga alle trær/planter og hotellet som skygger) og fin frokost, men dessverre umulig for oss å sove. Vi måtte ligge med Bose Noise Cancelling headset og ørepropper om hverandre. Hotellet passer bra om du skal reise til noen av øyene i området pga båtstranda. Legger ved bilde av sprekker rundt døra (som pga lyden minnet mer om en gardin)

 
02.04.2018

av ingridw793 Hønefoss, Norge

Ferie

Et flott hotell med en veldig god service, rene rom. Maten var god og kelnerene var veldig hyggelige og hjelpsomme. Bassengområdet var veldig fint , eneste minus var litt lite sol ved bassenget. Ellers alt topp.

 
24.06.2017

av Frida S

10/10!

Dette hotellet er så flott!! Man føler man bor i en botanisk hage når man ligger rundt bassenget, og det er veldig fredelig. De ansatte er utrolig hyggelige, både de man møter i resepsjonen, ved transportdisken og de som rengjør rommene. Vi hadde den skjønneste hushjelpen som het Mr. Putu, og han lagde de søteste håndkle-figurene hver dag, han spurte oss hver dag hva vi skulle, og dagen etterpå spurte han hvordan det hadde vært dagen før. Veldig hyggelig at man merker at de husker oss fra dag til dag, og husker å ha snakket med oss og hva vi sa. Har ingen ting å utsette på hotellet, virkelig. Frokosten, servicen og alt var helt perfekt. Et fantastisk stort treningssenter var prikken over i'en for vår del. I tillegg gikk det gratis shuttlebuss mellom hotellet, suitene, Hardy's og stranda, og selv om man bodde på hotellet var vi hjertelig velkomne til å dra å ligge på bassengkanten ved suitene også. Det var veldig fint, så man kan bytte litt på :) det eneste vi har å utsette på var strand-"cluben" som tilhørte hotellet. Vi dro med bussen til hotellet sin del av stranda første dagen, men dro ganske fort igjen. De neste dagene når vi skulle på stranda dro vi selv til andre deler av stranda istede. Dette fordi hotellets del av stranda var omringet av palmer, så man lå i skyggen uansett, og i tillegg var ikke stranda ryddet i det hele tatt. Det lå søppel og rask der, som gjor at man fikk et skittent inntrykk av stranda. Det var ikke store delen av stranda som var hotellet sin, og derfor burde det vært mulig å ryddet stranda mer slik at det ble finere. Men dette var ikke et stort problem for oss, da det var finere strand nærmere hotellet som man bare kunne gå til :) hotellet ligger også veldig nære "sentrum" i Sanur med hovedgata som har alt av shopping, mat og spa osv. Gir våre varmeste anbefalinger til dette hotellet!!