En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

2097 vurderinger
Utmerket
 
948
Veldig bra
 
755
Bra
 
253
Mindre bra
 
85
Dårlig
 
56

Fem siste vurderinger

22.01.2017

av CecilieF-H Skien, Norge

Nydelig ❤

Vi hadde en flott familieferie. Anbefales for både familier og par. God mat, blide og hyggelige personalet, nydelig bassengområde. Resturanter og småbutikker rett utenfor hotellet. Flere Minibanker også.

 
14.12.2015

av Eli-Marie T Bergen, Norge

Nydelige fasiliteter og topp service

Etter 14 dagers opphold kan vi trygt si at dette er et hotell å anbefale. Topp service, fint hotellbygg i Bali-stil, fantastisk uteområde og basseng. Imponerende for en normann :) Mat og service på husets italienske restaurant var nydelig. Kulturinnslag og buffet en av kveldene var artig å få med seg. Anlegget med solsenger og basseng var meget bra. Mange muligheter for vannsport ved standen. Vi anbefaler gjerne dette til andre!! Takk for oss.

 
07.08.2015

av finnove

Sommerferie på Bali

Veldig flott hotell med store rom og wifi på de rommene vi hadde. Nydelig mat til konkurransedyktig pris. Strålende service. Bassenget og strandområdet er store og fine med mange og myke solsenger, men noe vindutsatt. Kan være en fordel når man ligger og steker seg i solen. Store forskjeller på flo og fjære gjør det umulig å bade i sjøen til tider, veldig langgrunt. Gjelder hele Nusa Dua og Tanjuang Benoa. Transport er billig så man kan dra til Kuta Beach som er en fantastisk strand med morsomme bølger. Anbefaler surfekurs der. Hotellet kjører deg gratis frem og tilbake.

 
11.11.2014

av Gro Elisabeth M Oslo, Oslo, Norway

Dette er stedet for optimal avslapning!

Et nydelig og vakkert hotell! Gjestfriheten er helt topp! Vi nøt en deilig frokostbuffè hver morgen. De imponerende hage- og svømmebasseng-områdene var så ryddige og rene, men vannet i bassenget kunne ha vært litt kaldere! Fint og rent rom, vi var litt skuffet over ikke å ha den beste utsikten fra balkongen vår da vi så rett inn i bakgården. Dette hotellet ligger i et område hvor det er vanskelig å gå langs fortauene på grunn av gravearbeider overalt! Anbefales derfor ikke for funksjonshemmede!

 
16.10.2014

av Rolf274 Kristiansand, Norge

Flott hotellområde

Meget bra hotell med store flotte rom - 2,4 m bred seng ! Hyggelig betjening, men ikke fullt så overstrømmende blide som på hotel Melia Bali hvor vi tilbragte uken før. Veldig fint baseengområde med sandstrand i bassenget og bra bar og restaurant like ved. Negativt er omgivelsene, Dvs utenfor hotellområdet et det mye skitt og søppel og en veldig trafikkert vei med mye støv og ståk.