Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
5,2 av 10 Basert på 25 vurderinger
Total vurdering
 
5,2 / 10
Rengjøring
 
6,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
5,4 / 10
Mat og drikke
 
5,6 / 10
Rom / leilighet
 
4,4 / 10
Service
 
7,1 / 10

Siste gjestevurderinger


1 av 10

+
Kort vei til sentrum. Vennlig personalet. Ett kjøleskap med frys som holdt seg kaldt.
-
Møkkete tannglass da vi ankom. Maur på innsiden av rommet. Selv om vi bodde i 3. etg. Manglet 2 sengeplanker i den ene sengen. Manglet nattbordskuff i det eneste nattbordet som var der. Solskjermingen/persiennene manglet «armen» sånn at vi ikke fikk brukt den. Mugg i hjørnene i dusjen på badet.Ofte kaldt vann når vi skulle dusje.

Bekreftet gjest: 2023-09-23


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-19


2 av 10

+
Hyggelig dame som jobber i resepsjonen.
-
Hotellet trenger oppussing

Bekreftet gjest: 2023-08-19


1 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-12


3 av 10

+
Jenta i resepsjonen var alltid blid å møtekommende.
-
Stor slitasje. Hotell dør var det sprekk i. Så igjennom døra. Basseng området bar preg av ikke renhold. Bassenget var møkkete. Kjøretøy foran inngang . Vanskelige å komme forbi.

Bekreftet gjest: 2023-08-05


9 av 10

+
Rent og pent, hyggelig personalet, grei beliggenhet fra byen. Må ta buss til stranden men der var helt uproblematisk. Buss hvert 10. Minutt hele dagen og kvelden. 1 minutt fra flyplassen, men ikke støy fra fly.
-
Umulig å lukke døren til hotellrommet uten å låse døren, kunne være litt masete med kun en nøkkel. Ellers lite å utsette

Bekreftet gjest: 2023-07-29


4 av 10

+
Store rom
-
Hotelrommet hadde ødelagt dusj, manglet søppelbøtte, når vi spurte om vi kunne få ei, var det nei, ikke poser til søppel var aktuelt. Aircon måtte vi betale nesten en 1000 lapp ekstra for og den var absolutt ikke optimal, særlig når det er 45++ grader , fikk heller opplyst om noe wifi på hotellet

Bekreftet gjest: 2023-07-29


8 av 10

+
Folka i resepsjonen var svært dyktige og hjelpsomme til å gi gode råd. 12 min gangavstand til sentrum samt kort avstand til busstopp for strendene var også veldig bra.
-
Bortsett fra det med døra til terrassen så var alt etter forventningene - og kanskje over.

Bekreftet gjest: 2023-07-22


9 av 10

+
Bassenget, frokosten og balkongen
-
Ikke madrass på alle solsengene, og ikke oppgitt ekstra avgift for aircondition per natt

Bekreftet gjest: 2023-07-22


3 av 10

+
-
Veldig slitent hotell. Mye som ikke virket. Ac måtte vi klage mange ganger før vi fikk.

Bekreftet gjest: 2023-07-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

220 vurderinger
Utmerket
 
53
Veldig bra
 
40
Bra
 
23
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
83

Fem siste vurderinger

07.08.2023

av Climber61520615726 Norge

Flott øy.

Bærer preg av stor slitasje. Enkel frokost. Mangler alltid noe til frokost. Treg opprydding i spisesal pga et personell som jobbet. Må betale for aircondition . Den fungerte ikke. Tok 2 dager før det fungerte « litt» Vi fikk rom i gamle delen. Stor slitasje. Hotell dør som du kunne se igjennom . Jenta i resepsjonen var utrolig blid . Håndkle skift hver 3 dag. Ikke sengeskift. + kort vei fra flyplass. 10 - 13 min til sentrum . 5 min til buss

 
07.07.2023

av evajulianneh Norge

Anbefales!

Vi hadde en fantastisk uke på Stellina hotel. De som driver hotellet yter service og er imøtekommende og hyggelige. De har møtt våre behov om spisestol til baby, sprinkelseng og vannkoker. Rommet hadde kjøleskap. Vi fikk låne ekstra håndklær. Det var rolige omgivelser og stille hver kveld som passer oss ypperlig med små barn på tur. Det var ikke så mange samtidig i bassengområdet, så her fikk vi boltre oss med bassenget så og si for oss selv mange dager. Ingen hast med å kapre solseng for her var alltid ledige. Rommet vårt ble rengjort hver dag, nye håndklær og reid opp seng. Det var ikke langt å gå til sentrum, veien var trygg og lett å gå når man brukte snarveien like ved hotellet. Frokosten på hotellet var helt grei, alle fant noe de likte. Eneste minus var at man må betale for aircon hver dag, noe jeg på forhånd antok var med i prisen da vi bestilte. Eller har jeg ingenting negativt å si om hotellet. Vi er kjempe fornøyd og kommer gladelig tilbake 😊

 
03.09.2022

av mokaary Bergen, Norge

Elendig hotell ,og høy pris .

Dette hotellet trenger en oppgradering. Døren inn til rommet tok i gulvet og en måtte bruke makt for å åpne og lukke,og når vi lukket den så ble det ett smell.Der var ikke oppheng for dusjen.Det var ett elendig renhold,det så ikke ut til å ha vert tørket støv på lange tider. Plastbordet på terrassen holdt på å gå i oppløsning av mange år i solen. Frokosten var helt elendig. En kveld etter at jeg hadde trykket ned i toalettet,stengte ikke ventilen slik at det bare fortsatte å renne,ga beskjed på dette da vi gikk ut, ca.kl.1900 da vi kom tilbake kl.2300 var dette ikke fikset. Og den unge jenten som satt i resepsjonen på kvelden,var som oftest sur. Vi har vert på Skiathos 22 ganger,og dette er noe av det verste vi har opplevt . Kan ikke anbefale dette hotellet til noen,dette var dårlig.

 
03.09.2016

av Celine G

Rent og pent:)

Vi hadde 1 uke på Stellina, og var veldig fornøyd med servicen og renholdet. Så koselig personalet. Det eneste var frokosten, den falt ikke i smak hos oss. Syntetisk appelsin juice, yoghurt med syltetøy og små brødbiter med gulost. Bassengområdet er utrolig koselig og de lager verdens beste mojito! Fin beliggenhet om du vil være nærme havnen og byen.

 
09.08.2015

av ako5 Leicester, Storbritannia

Ikke la deg forstyrre av alle de negative anmeldelser. Dette hotellet er et flott utgangspunkt

Nettopp tilbake fra en ukes ferie i juli og enda en gang hadde en fantastisk tid. Dette er det andre året på rad og vil komme tilbake igjen i september. Det er et familiedrevet hotell og har hatt samme eiere siden første gang vi besøkte tilbake i 1994. Hotellet er tradisjonell gresk stil rommene er fint og rent og hadde massevis av varmt vann i dusjen. Bassengområdet er feilfritt med massevis av komfortable solsenger. De ansatte i resepsjonen var nydelig. Vi kom svært godt med datteren til eieren av Stellina hotell. Kan ikke vente med å se ansiktet hennes når vi kommer tilbake i september.Det finnes mange negative anmeldelser for dette hotellet, men ikke la deg skremme av dette. mye folk som bor på dette hotellet er faste gjester som kommer tilbake år etter år. Det er et flott utgangspunkt for din ferie og bare et steinkast fra flyplassen, men støyen er ikke noe problem på grunn av flyplassen begrensninger. Den travleste dag er en fredag men det er ingen nattlige flyreiser.