Stellina

Stellina byr på et fint bassengområde som ligger i rolige omgivelser. Her venter late dager og spaserturer inn til Skiathos by. Blir du igjen på hotellet er det både en restaurant og en bar der.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2,1 km
Til sentrum: 1,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Stellina ligger rett utenfor Skiathos by, omkranset av oliventrær, sypresser og en fin hage. Hotellet har et basseng med solsenger og parasoller samt en poolbar.

Restaurant med smaker fra det greske og det internasjonale kjøkkenet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Laptop med internet, som kan lånes i resepsjonen uten avgift. Resepsjon med begrenset åpningstid. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Cirka 2 kilometer til stranda Megali Ammos på andre siden av Skiathos by.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Skiathos by

Poseidon (Skiathos)

Poseidon ligger på en høyde mellom Skiathos by og Megali Ammos. Herlig bassengområde med fin utsikt over Egeerhavet. Du bor du i fine leiligheter og har kort vei til stranda og Skiathos by.

Meltemi

Meltemi er et hyggelig hotell i Skiathos by ligger i nærheten av havna. Hotellet har en vakker beliggenhet og rommene har havutsikt. Det er bare en 5 minutters spasertur til Skiathos' gamle bydeler.

La Piscine

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til La Piscine med en fantastisk beliggenhet bare 5 minutters gange fra Skiathos sentrum. Hotellet ligger i et fredelig område og har et stort basseng, restaurant og vinbar. Slapp av ved bassengkanten, spis godt i restauranten og ta turen inn til restaurantene, butikkene og folkelivet i havna.

Alkyon (Skiathos)

Alkyon er sentralt beliggende hotell i Skiathos by, nært havna og en kort spasertur fra gamlebyen. Herfra er det bare fem minutters gange til forretninger, barer, restauranter og utelivet. På hotellet er det en hyggelig takterrasse med en slående utsikt over havet og småbåthavna.