La Piscine

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til La Piscine med en fantastisk beliggenhet bare 5 minutters gange fra Skiathos sentrum. Hotellet ligger i et fredelig område og har et stort basseng, restaurant og vinbar. Slapp av ved bassengkanten, spis godt i restauranten og ta turen inn til restaurantene, butikkene og folkelivet i havna.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,4 av 10
Basert på 8 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 750 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til La Piscine, et hotell for voksne over 16 år, som ligger like ved hovedgata Alexandros Papadiamantis i Skiathos sentrum. Her er det et stort bassengområde med basseng, restaurant og vinbar.

Hotellet har et stort utendørsbasseng som ligger i hotellets vakre hage. Her er de komfortable solsengene, parasollene og badehåndklærne gratis. Inne på området ligger det også en poolbar som serverer enkle retter som toast, pasta og salater, samt varm og kald drikke.

Hotellets à la carte-restaurant Crazy Cow serverer middelhavsmat tilberedt med lokale, økologiske råvarer. Restauranten ligger ved det frodige bassengområdet og er åpen hver dag fra kl. 19.00 til 23.00. Her ligger også Crazy Cow's hyggelige vinbar med flere enn 200 fine, greske og internasjonale viner på kartet.

Hotellet ligger i nærheten av flere strender. Det er ca. 750 meter til den gylne sandstranda Megali Ammos, 950 meter til Skiathos Plakes og ca. 4,5 kilometer til Lalaria.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon inkluderer frokostbuffé og middag fra en á la carte-meny.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene