La Piscine

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til La Piscine med en fantastisk beliggenhet bare 5 minutters gange fra Skiathos sentrum. Hotellet ligger i et fredelig område og har et stort basseng, restaurant og vinbar. Slapp av ved bassengkanten, spis godt i restauranten og ta turen inn til restaurantene, butikkene og folkelivet i havna.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Helt klart servicen hos de ansatte
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 750 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til La Piscine, et hotell for voksne over 16 år, som ligger like ved hovedgata Alexandros Papadiamantis i Skiathos sentrum. Her er det et stort bassengområde med basseng, restaurant og vinbar.

Hotellet har et stort utendørsbasseng som ligger i hotellets vakre hage. Her er de komfortable solsengene, parasollene og badehåndklærne gratis. Inne på området ligger det også en poolbar som serverer enkle retter som toast, pasta og salater, samt varm og kald drikke.

Hotellets à la carte-restaurant Crazy Cow tilbereder smaksrike retter med lokale, økologiske råvarer. Restauranten ligger ved det frodige bassengområdet og er åpen hver dag fra kl. 19.00 til 23.00. Her ligger også Crazy Cow's hyggelige vinbar med flere enn 200 fine, greske og internasjonale viner på kartet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet ligger i nærheten av flere strender. Det er cirka 750 meter til den gylne sandstranda Megali Ammos, 950 meter til Skiathos Plakes og cirka 4,5 kilometer til Lalaria.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra en á la carte-meny).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30
  • Middagen i restauranten åpningstid på kvelden.

Hotell for voksne

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Skiathos by

Meltemi Skiathos

Meltemi Skiathos er et hyggelig hotell i Skiathos by ligger ved havna. Hotellet har en vakker beliggenhet og rommene har havutsikt. Det er bare en 5 minutters spasertur til Skiathos' gamle bydeler.

Alkyon (Skiathos)

Alkyon er sentralt beliggende hotell i Skiathos by, nært havna og en kort spasertur fra gamlebyen. Herfra er det bare fem minutters gange til forretninger, barer, restauranter og utelivet. På hotellet er det en hyggelig takterrasse med en slående utsikt over havet og småbåthavna.

Stellina

Stellina byr på et fint bassengområde som ligger i rolige omgivelser. Her venter late dager og spaserturer inn til Skiathos by. Blir du igjen på hotellet er det både en lunsjrestaurant og en bar der.

Casa Blue

Casa Blue er et lite hotell i passe gangavstand til både stranda Megali Ammos og greske tavernaer, restauranter, butikker ved havna i pittoreske Skiathos by.