La Piscine

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til La Piscine med en fantastisk beliggenhet bare 5 minutters gange fra Skiathos sentrum. Hotellet ligger i et fredelig område og har et stort basseng, restaurant og vinbar. Slapp av ved bassengkanten, spis godt i restauranten og ta turen inn til restaurantene, butikkene og folkelivet i havna.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Superiorrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 750 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til La Piscine, et hotell for voksne over 16 år, som ligger like ved hovedgata Alexandros Papadiamantis i Skiathos sentrum. Her er det et stort bassengområde med basseng, restaurant og vinbar.

Hotellet har et stort utendørsbasseng som ligger i hotellets vakre hage. Her er de komfortable solsengene, parasollene og badehåndklærne gratis. Inne på området ligger det også en poolbar som serverer enkle retter som toast, pasta og salater, samt varm og kald drikke.

Hotellets à la carte-restaurant Crazy Cow serverer middelhavsmat tilberedt med lokale, økologiske råvarer. Restauranten ligger ved det frodige bassengområdet og er åpen hver dag fra kl. 19.00 til 23.00. Her ligger også Crazy Cow's hyggelige vinbar med flere enn 200 fine, greske og internasjonale viner på kartet.

Hotellet ligger i nærheten av flere strender. Det er ca. 750 meter til den gylne sandstranda Megali Ammos, 950 meter til Skiathos Plakes og ca. 4,5 kilometer til Lalaria.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon inkluderer frokostbuffé og middag fra en á la carte-meny.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • WiFi i fellesområdene