Alkyon (Skiathos)

Spesialtilbud

Bestill senest 31.12 og du blir oppgradert til halvpensjon uten ekstra kostnad. 
Reisen må gjennomføres innen 30.9.2022 og bestilles senest 31.12.21.  

Alkyon er sentralt beliggende hotell i Skiathos by, nært havna og en kort spasertur fra gamlebyen. Herfra er det bare fem minutters gange til forretninger, barer, restauranter og utelivet. På hotellet er det en hyggelig takterrasse med en slående utsikt over havet og småbåthavna.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med hageutsikt for 1-3 personer. Dobbeltrom med havutsikt for 1-3 personer. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet eks renhold
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,4 km
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alkyon ligger bassengområdet i hotellets hage med basseng. Solsenger, parasoller samt bassenghåndklær inkludert. Pool-/lobbybar som tilbyr drikke, snacks og enklere retter.

På hotellets tak er det en bufférestaurant som serverer frokost. Det er to barer på hotellet, der den ene ligger på taket og man kan nyte god drikke i måneskinn. På stranda, like ved hotellet, ligger den fine restauranten Carnayo som har vært der siden 1975. Restauranten er litt av en skjult perle og får gode tilbakemeldinger på TripAdvisor, så her må du bestille bord.

Wifi inkludert på hele hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra tre-retters meny eler buffé).

Alle hoteller – Skiathos by

Poseidon (Skiathos)

Poseidon ligger på en høyde mellom Skiathos by og Megali Ammos. Herlig bassengområde med fin utsikt over Egeerhavet. Du bor du i fine leiligheter og har kort vei til stranda og Skiathos by.

Meltemi

Meltemi er et hyggelig hotell i Skiathos by ligger i nærheten av havna. Hotellet har en vakker beliggenhet og rommene har havutsikt. Det er bare en 5 minutters spasertur til Skiathos' gamle bydeler.

La Piscine

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til La Piscine med en fantastisk beliggenhet bare 5 minutters gange fra Skiathos sentrum. Hotellet ligger i et fredelig område og har et stort basseng, restaurant og vinbar. Slapp av ved bassengkanten, spis godt i restauranten og ta turen inn til restaurantene, butikkene og folkelivet i havna.

Stellina

Stellina byr på et fint bassengområde som ligger i rolige omgivelser. Her venter late dager og spaserturer inn til Skiathos by. Blir du igjen på hotellet er det både en restaurant og en bar der.