Thalassa Theros

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Thalassa Theros er et pent og stilig hotell i myke, naturlige farger. Hotellet består av to deler som ligger på hver sin side av en liten vei. Her bor du i komfortable rom bare noen minutter fra den populære stranda Megali Ammos. I gangavstand ligger Skiathos by med mer liv og røre og et større utvalg av shopping, restauranter og barer.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Standardrom for 1-2 personer. Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flotte «nye» rom og veldig god service fra en av damene i resepsjonen God frokost
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Thalassa Theros har et bassengområde med et basseng samt gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice til basseng og strand inkludert. Solsenger og parasoller i bassengområdet.

Ved bassenget er det også en pool-/snackbar for et enklere måltid og drikke. Hotellets restaurant Achinos ligger i bygningen som ligger helt nede ved stranda og du kan nyte en herlig frokostbuffé til vakker havutsikt. Lunsj- og middagsretter bestilles fra meny.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra tidlig morgen til etter midnatt. Mulighet for gateparkering i området. Hotellet består av tre bygninger og totalt 60 rom. Lokaltrafikk i området rundt hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 7.30-10.30.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Megali Ammos

Palmyra Studios

Palmyra Studios ligger høyt og herfra er det vakker utsikt over Megali Ammos og havet. Hotellet har et lite bassengområde og poolbaren har enkle retter på menyen. Kun en kort spasertur til restauranter og barer i Skiathos by.

Nicholas

Nicholas i Megali Ammos er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger i en frodig hage med fargerike blomster. Slå deg ned under et frukttre med en bok, ta en lur på solterrassen eller en dukkert i bassenget.

Elias

Elias er et sjarmerende hotell som ligger i utkanten av Megali Ammos og alle leilighetene har en herlig utsikt over Egeerhavet. Fra bassengområdet kan du se over til naboøyene og stranda som ligger en kort spasertur ned bakken. Elias er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell og spesielt utvalgt for sitt lokale preg og de fornøyde gjestene.

Diamanta

Velkommen til hotell Diamanta som ligger et steinkast fra den herlige stranda i Megali Ammos på Skiathos. Her bor du lyse og fine dobbeltrom eller deluxerom i rolige omgivelser med kun en kort spasertur inn til Skiathos by.

KB Ammos

Aldergrense på hotellet: 16 år KB Ammos i Megali Ammos har komfortable og moderne rom. Herfra har du kun 150 meter til stranda og Skiathos by med barer, restauranter og fornøyelser ligger i gangavstand.

Skiathos Avaton

Velkommen til Skiathos Avaton ved stranda Megali Ammos på Skiathos. Her kan du nyte herlige dager ved bassenget, god italiensk mat eller oppdage hva butikkene og restaurantene ved stranda eller i havna inne i Skiathos by har å by på.

Avaton Suites & Villas

Avaton Suites & Villas er et herlig hotell med bra beliggenhet bare noen minutters gange fra Megali Ammos-stranda på Skiathos. Her bor du i pene, moderne suiter med en egen jacuzzi på uteplassen. Det ligger en del butikker og tavernaer i nærheten men for mer liv og bevegelse, fremfor alt kveldstid, er det ikke langt til Skiathos by. Der venter et bredt utvalg av shopping, barer og restauranter.

Nimfi

Nimfi ligger bra til bare et steinkast fra stranda i Megali Ammos, en kilometer fra Skiathos by. Her bor du i pene dobbeltrom eller juniorsuiter, mange med vakker utsikt over havet. Fra hotellet er det kort vei til mange av de strendene som har gjort Skiathos til en så populær feriedestinasjon.

Fiorella Sea View

Velkommen til koselige Fiorella Sea View på Skiathos. Hotellet har tradisjonell gresk stil og ligger bare noen minutter fra stranda Vasilias. Herfra kan du ta en spasertur og sjekke ut butikkene og restaurantene i sentrum, som ligger et par kilometer unna, eller bare nyt sola på hotellets terrasse.