Fiorella Sea View

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til koselige Fiorella Sea View på Skiathos. Hotellet har tradisjonell gresk stil og ligger bare noen minutter fra stranda Vasilias. Herfra kan du ta en spasertur og sjekke ut butikkene og restaurantene i sentrum, som ligger et par kilometer unna, eller bare nyt sola på hotellets terrasse.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom i etasje for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,1 av 10
Basert på 20 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fiorella Sea View ligger på en høyde og er bygd i tradisjonell stil i stein og ligger fin til i naturlige omgivelser med vakre oliventrær og pinjetrær.

Hotellet har en terrasse for avkobling og en lun, hyggelig hage. Hotellet har ikke eget basseng, men som gjest her kan du benytte bassenget på nabohotellet Elias. Det er det basseng med solsenger, parasoller og en poolbar som serverer drikke. Den nærmeste stranda er Vasilias, men det er også kort vei til den populære stranda Megali Ammos.

Gratis wifi i fellesområdene. Det er cirka 2 kilometer til sentrum med butikker og restauranter. Bratt bakk opp til hotellet. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • Viktig å merke seg at rommene kun nås via trapper.
  • En bratt bakke leder opp til hotellet.
  • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 450 meter fra hotellet. På grunn av problemer med fremkommeligheten blir bagasjen fraktet direkte til hotellet med en egen transport.