Skiathos Avaton

Velkommen til Skiathos Avaton ved stranda Megali Ammos på Skiathos. Her kan du nyte herlige dager ved bassenget, god italiensk mat eller oppdage hva butikkene og restaurantene ved stranda eller i havna inne i Skiathos by har å by på.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skiathos Avaton ligger i et rolig og frodig område ca. 20 minutter utenfor Skiathos by, med ca. 10 minutters gange til den gylne sandstranda Megali Ammos.

På hotellet er det et basseng, gratis solsenger og parasoller, samt en herlig hage med trær og vakre blomster. Ved bassenget ligger en italiensk restaurant og bar som serverer oppskåren skinke, pasta og salater med mera, samt varm og kald drikke.

WiFi i fellesområdene. Bare ca. 250 meter fra hotellet ligger stranda Megali Ammos, med krystallklart vann, flere strandbarer, restauranter og vannsport. Gratis parkering.

Øyas hovedstad Skiathos by ligger ikke langt unna og her kan du nyte det lokale kjøkkenet på tavernaene, shopping og severdigheter.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Når de voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år gratis.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt