Skiathos Avaton

Covid-19 innreisekrav: Coronatest • Innreiseskjema

Skiathos kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Skiathos i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Velkommen til Skiathos Avaton ved stranda Megali Ammos på Skiathos. Her kan du nyte herlige dager ved bassenget, god italiensk mat eller oppdage hva butikkene og restaurantene ved stranda eller i havna inne i Skiathos by har å by på.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skiathos Avaton ligger i et rolig og frodig område ca. 20 minutter utenfor Skiathos by, med ca. 10 minutters gange til den gylne sandstranda Megali Ammos.

På hotellet er det et basseng, gratis solsenger og parasoller, samt en herlig hage med trær og vakre blomster. Ved bassenget ligger en italiensk restaurant og bar som serverer oppskåren skinke, pasta og salater med mer, samt varm og kald drikke.

WiFi i fellesområdene. Bare ca. 250 meter fra hotellet ligger stranda Megali Ammos, med krystallklart vann, flere strandbarer, restauranter og vannsport. Gratis parkering.

Øyas hovedstad Skiathos by ligger ikke langt unna og her kan du nyte det lokale kjøkkenet på tavernaene, shopping og severdigheter.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Når de voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år gratis.