Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong og havutsikt eller markbalkong begrenset havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-30 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Ettromsleilighet i etasje med 4 ord. senger

Ettromsleilighet i etasje med balkong og havutsikt. Nede er det en stue med en dobbeltseng samt et minikjøkken. En trapp opp er det en sovehems med en dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 4

Renovert ettromsleilighet

Renovert ettromsleilighet med balkong og havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i oppredbar lenestol. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-30 kvm
Antall personer: 1-3

Renovert ettromsleilighet i etasje

Renovert ettromsleilighet i etasje med balkong og havutsikt. Nede er det en stue med en dobbeltseng samt et minikjøkken. En trapp opp er det en sovehems med to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Renovert toromsleilighet

Renovert toromsleilighet med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med to ekstrasenger to sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Leiligheten vil være renovert til sommeren 2024.

Romstørrelse: Ca. 30-40 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med markterrasse og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45-50 kvm
Antall personer: 1-4