Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong og havutsikt eller markbalkong begrenset havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-30 kvm
Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller markterrasse og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45-50 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong og havutsikt. Et soverom oppe med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i stuedel nede. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-40 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet med 2. ord. senger

Treromsleiligheter med balkong og havutsikt. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Bad med dusj og wc, hårføner samt et separat wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-4