Esperides Beach Skiathos

På Esperides Beach Skiathos bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rengjøring og bytting av håndklær var utført hver dag. Det er noe som man får veldig sjelden.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Esperides Beach Skiathos er et strandhotell med restaurant, bar og et bassengområde med solsenger og parasoller for hotellets gjester. På stranda er det solsenger mot avgift samt tavernaer og snackbarer.

Hotellet har en bufférestaurant der du inntar frokost og middag inne eller ute på terrassen med fin utsikt over hagen. Poolbaren serverer drikke, snacks samt lettere lunsjretter.

Wifi inkludert i fellesområdene. Deponering mot avgift i resepsjonen. Tennisbane mot avgift. Det er cirka 100 meter til et lite sentrum og minimarked. Gode bussforbindelser, og taxibåt hver halvtime (i høysesong) til Skiathos by (cirka 4,5 kilometer). Gjennomgangstrafikk. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet og bagasjen transporteres separat.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost og middag).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.00.
  • Middag kl. 19.00-22.00, i maimåned stenger middagen kl 21.30.

Alle hotell – Achladies

Azzuro

Azzuro er et fint og familiært leilighetshotell som ligger fint til på en høyde med utsikt over Achladies. Her kan du nyte noe godt å drikke i poolbaren mens du kjenner havbrisen fra Egeerhavet. Fra hotellet er det gangavstand til strendene Vassilias og Achladies.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiedrevet hotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et populært leilighetshotell som byr på herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med wifi og havutsikt eller begrenset havutsikt. Når du får lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos ligger vakkert til med utsikt mot fjellene og olivenlundene. Det er kun noen minutters gange til den vakre sandstranda i Achladies og med utsikt mot fjellene og olivenlundene. Her kan du se frem til et avslappende opphold i fine omgivelser med et herlig bassengområde.