Villa Anastasia

Villa Anastasia

  • • Vakker havutsikt
  • • Fornøyde gjester
  • • Fine leiligheter

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Villa Anastasia er et hyggelig hotell som er godt likt blant våre gjester. Fra hotellet er det en herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med gratis wifi og havutsikt. Når du har lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Treromsleilighet for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikt,beliggenhet,rent og ryddig ute,"bare lækkert"
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Anastasia i Achladies er et fint leilighetshotell med trivelig atmosfære. Her er det et pent, lite bassengområde med vakker havutsikt. Ved bassenget er det gratis solsenger og parasoller.

Resepsjonen er bemannet på dagtid. Kort vei til stranda i Achladies, men bakken opp til hotellet er relativt bratt. Det er cirka 4 kilometer til Skiathos sentrum med mange restauranter, kaféer, butikker og fornøyelser. Gode bussforbindelser. Achladies sentrum ligger cirka 350 meter unna. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 50 meter fra hotellet. På grunn av dårlig fremkommelighet vil bagasjen bli fraktet direkte fra/til flyplassen i egen transport.
  • Det er trapper både inne på hotellet og på hotellområdet.
  • Det går taxibåt fra stranda i Achladies inn til Skiathos by.
  • Lokaltrafikken kan virke forstyrrende.

Alle hoteller – Achladies

Esperides (Achladies)

På Esperides bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.

Azzuro

Azzuro er et fint og familiært leilighetshotell som ligger fint til på en høyde med utsikt over Achladies. Her kan du nyte noe godt å drikke i poolbaren mens du kjenner havbrisen fra Egeerhavet. Fra hotellet er det gangavstand til strendene Vassilias og Achladies.

Suzanna

Suzanna i Achladies ligger utmerket til og leilighetene har det du trenger for å lage frokost. Bassengområdet er tilrettelagt for store og små gjester og kort vei til stranda.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.