Villa Anastasia

Villa Anastasia er et populært leilighetshotell som byr på herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med wifi og havutsikt eller begrenset havutsikt. Når du får lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 4 personer. Renoverte ettromsleiligheter for 1-3 personer. Renoverte ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Renoverte toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fine uteområder.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Anastasia i Achladies er et fint leilighetshotell med trivelig atmosfære. Her er det et pent, lite bassengområde med vakker havutsikt. Solsenger inkludert i bassengområdet.

Resepsjonen er bemannet på dagtid. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 50 meter fra hotellet. På grunn av dårlig fremkommelighet vil bagasjen bli fraktet direkte fra/til flyplassen i egen transport. Det er trapper både inne på hotellet og på hotellområdet. Achladies sentrum ligger cirka 350 meter unna.

Det er cirka 4 kilometer til Skiathos sentrum med mange restauranter, kaféer, butikker og fornøyelser. Gode bussforbindelser. Det går taxibåt fra stranda i Achladies inn til Skiathos by.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Achladies

Azzuro

Azzuro er et fint og familiært leilighetshotell som ligger fint til på en høyde med utsikt over Achladies. Her kan du nyte noe godt å drikke i poolbaren mens du kjenner havbrisen fra Egeerhavet. Fra hotellet er det gangavstand til strendene Vassilias og Achladies.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiedrevet hotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.

Esperides Beach Skiathos

På Esperides Beach Skiathos bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos ligger vakkert til med utsikt mot fjellene og olivenlundene. Det er kun noen minutters gange til den vakre sandstranda i Achladies og med utsikt mot fjellene og olivenlundene. Her kan du se frem til et avslappende opphold i fine omgivelser med et herlig bassengområde.