Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vontzos ligger i en frodig og fredelige omgivelser med rosehager og frodige trær, bare 100 meter fra sandstranda Achladies. På sandstranda er det flere serveringssteder og solsenger mot avgift. Herfra er det også mulig å ta taxi-båt til Skiathos by og den gamle havna.

Hotellets restaurant Rose Garden byr på tradisjonell hjemmelaget mat til lunsj og middag. Enkel frokost er inkludert og serveres mellom kl. 8.00 og 10.00. På hotellet er det også en bar og en kafé. Gratis WiFi i store deler av hotellområdet. Parkering.

Det ligger to supermarkeder i området. Stranda Vassilias kommer du til etter en spasertur på ca. 15 minutter og Megali Ammos ligger ca. 20 minutters gange fra hotellet. Bussholdeplassen ligger ca. 100 meter unna. Derfra går det busser til Skiathos by og den berømte stranda i Koukounaries. Skiathos by og flyplassen ligger ca. 10 minutters kjøring med bil.

Måltider

Enkel frokost inkludert.

Verdt å vite

Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt