Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vontzos ligger i en frodig og fredelige omgivelser med rosehager og frodige trær, bare 100 meter fra sandstranda Achladies. På sandstranda er det flere serveringssteder og solsenger mot avgift. Herfra er det også mulig å ta taxi-båt til Skiathos by og den gamle havna.

Hotellets restaurant Rose Garden byr på tradisjonell hjemmelaget mat til lunsj og middag. Enkel frokost er inkludert og serveres mellom kl. 8.00 og 10.00. På hotellet er det også en bar og en kafé.

Gratis wifi i store deler av hotellområdet. Deponering mot avgift i resepsjonen. Parkering.

Det ligger to supermarkeder i området. Stranda Vassilias kommer du til etter en spasertur på cirka 15 minutter og Megali Ammos ligger cirka 20 minutters gange fra hotellet. Bussholdeplassen ligger cirka 100 meter unna. Derfra går det busser til Skiathos by og den berømte stranda i Koukounaries. Skiathos by og flyplassen ligger cirka 10 minutters kjøring med bil.

Måltider

Enkel frokost inkludert.

Verdt å vite

Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Alle hoteller – Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggelig hotell som er godt likt blant våre gjester. Fra hotellet er det en herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med gratis wifi og havutsikt. Når du har lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda.

Esperides (Achladies)

På Esperides bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.

Villa Youla

Nært sentrum i Achladies på Skiathos ligger det lille familiedrevne leilighetshotellet Villa Youla. Her bor du bare noen minutters spasertur fra stranda og cirka et kvarter med bil fra Skiathos by.

Suzanna

Suzanna i Achladies ligger utmerket til og leilighetene har det du trenger for å lage frokost. Bassengområdet er tilrettelagt for store og små gjester og kort vei til stranden.