Villa Eleonas

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Villa Eleonas er et populært hotell der alle leilighetene har stor uteplass med eget basseng og havutsikt. Området består av vakre villaer som ligger i et frodig, grøntområde et lite stykke fra Votsalakia, og leilighetene har det du trener for å ordne maten selv i ferien.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter i etasje for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Villaen passet oss perfekt. Rolig og privat slik at man følte at man hadde leid et hus og ikke bo...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 900 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Eleonas ligger vakkert til på en høyde i fredelige omgivelser kun et lite stykke fra sentrum av Votsalakia. Her er det 19 villaer med leiligheter. Hver leilighet har en romslig uteplass med basseng og havutsikt. Her er det også solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert. Det er omtrent 600 meter til stranda.

Hotellet har ikke resepsjon. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet, bagasjen og gjester transporteres deretter med hotellets egen bil. Nivåforskjeller og trapper på hotellområdet. Bakke opp til villaene.

Stranda ligger bare en kort spasertur unna. Oppdag omgivelsene og ta bussen, bussholdeplass for lokalbussen ligger cirka 1,5 kilometer fra hotellet.

I 2023 fikk Villa Eleonas Ecological Recycling Society-prisen i fremtidsprogrammet Zero Waste for deres arbeid med gjenvinning.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Votsalakia

Agrilionas

Med de høye fjellene som bakteppe og havet i front ligger hyggelige Agrilionas. Her ligger alt til rette for en rolig ferie. Stå opp ved hanegal og utforsk de naturskjønne omgivelsene før morgenbadet. Det er heller ikke langt til nærmeste restaurant som serverer gode retter fra det greske kjøkkenet.

Aspres

Aspres ligger i rolige og naturskjønne omgivelser nær små tavernaer, butikker og kaféer. Det innbydende bassengområdet blir raskt hotellets samlingssted. Nærmeste butikk ligger bare en kort spasertur unna, så det er lett å holde kjøleskapet velfylt.

Ledra

På leilighetshotellet Ledra kan du nyte rolige og landlige omgivelser i utkanten av Votsalakia. Her kan dagene med fordel tilbringes ved bassenget og stranda. Kveldsturen til de små koselige tavernaene blir en fin avslutningen på dagen. I de hyggelige leilighetene finner du det du trenger for å ordne det meste selv i ferien.

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa er et lite og familiært leilighetshotell i Votsalakia. Det passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie og ordne deg selv i fredelige omgivelser med basseng, spa og treningsrom. Hotellet er bygd og innredet i smakfull, tradisjonell lokal stil.

Sirena Village

Leilighetshotellet Sirena Village i Votsalakia er oppført så det skal ligne en tradisjonell gresk by. Det frodige området med oliventrær og små hager er det perfekte stedet for å finne ferieroen. Fasiliteter som basseng og snackbar finnes på søsterhotellet Sirena Residence & Spa.

White Rock

Leilighetshotellet White Rock har tatt sitt navn fra de hvite klippene som ligger ved bassengområdet. Her ferierer du i fine leiligheter med kun en kort spasertur til stranda. Bestill en toromsleilighet og ny havutsikten fra balkongen.

Mando

På leilighetshotellet Mando har du kort vei til det meste. Hotellet ligger i sentrum av Votsalakia med restauranter, barer og butikker i nærheten. Bare ett steinkast unna ligger havet og stranda. Vil du bli på hotellet er det også et fint basseng med utsikt over fjellene.

Veronica Beach

Veronica Beach er et lite og sjarmerende leilighetshotell som ligger et steinkast fra stranda i Votsalakia. Flere av leilighetene har balkong med havutsikt. Votsalakias beste supermarked ligger gunstig nok under Veronica Beach og her kan du enkelt og greit handle det du trenger under oppholdet.

Angela Beach (Samos)

Familieeide Angela Beach på Samos er et pent leilighetshotell med vakker utsikt over havet. Hotellet ligger bare et steinkast fra stranda i Votsalakia, og passer perfekt for deg som synes beliggenhet er viktigere enn fasiliteter. Sentrum av Votsalakia ligger rett utenfor døra der hovedgata er kveldens naturlige samlingspunkt.

Kyma

Ved foten av fjellet Kerkis ligger hotell Kyma og tilbyr hyggelige leiligheter i rolige omgivelser i Votsalakia på Samos. Hotellet ligger i en hage og bare et kort stykke bortenfor hotellet venter den lange steinstranda og Middelhavet. Om kvelden er det hyggelig å gå inn til Votsalakias sentrum og slå seg ned ved en av de tradisjonelle tavernaene på hovedgata.

Smaragda Beach

Med en utmerket beliggenhet ved stranda i Votsalakia byr Smaragda Beach på et komfortabelt opphold. I de romslige leilighetene er det et lite kjøkken for enkel kokkelering og melder lysten på et restaurantbesøk seg så ligger Votsalakias sentrum bare en kort spasertur unna.

Theo Studios

Theo Studios er et enkelt leilighetshotell, bare et par hundre meter fra stranda og sentrumet i Votsalakia, omgitt av en skjønn hage. Hotellet ligger i rolige omgivelser med olivenlunder og fjellene danner en fin bakgrunn.