Ledra

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

På leilighetshotellet Ledra kan du nyte rolige og landlige omgivelser i utkanten av Votsalakia. Her kan dagene med fordel tilbringes ved bassenget og stranda. Kveldsturen til de små koselige tavernaene blir en fin avslutningen på dagen. I de hyggelige leilighetene finner du det du trenger for å ordne det meste selv i ferien.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ledra er et hyggelig leilighetshotell i rolige og landlige omgivelser i utkanten av Votsalakia. Bassengområde med barnebasseng. Solsenger og parasoller. Poolbar med enkle retter.

Wifi inkludert i resepsjonen og på bassengområdet. Resepsjonen har begrenset åpningstid. På kveldstid er det en hyggelig spasertur inn til Votsalakias sentrum å sette seg på en taverna, smake den lokale maten og se på folkelivet. Terrengsykler til leie på hotellet for den som vil ta en tur i de vakre omgivelsene. .

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Frokosten serveres alltid fra kl. 9.00.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 kan ettromsleiligheter i etasje bestilles. Toromsleiligheter i etasje utgår.

Alle hotell – Votsalakia

Agrilionas

Med de høye fjellene som bakteppe og havet i front ligger hyggelige Agrilionas. Her ligger alt til rette for en rolig ferie. Stå opp ved hanegal og utforsk de naturskjønne omgivelsene før morgenbadet. Det er heller ikke langt til nærmeste restaurant som serverer gode retter fra det greske kjøkkenet.

Aspres

Aspres ligger i rolige og naturskjønne omgivelser nær små tavernaer, butikker og kaféer. Det innbydende bassengområdet blir raskt hotellets samlingssted. Nærmeste butikk ligger bare en kort spasertur unna, så det er lett å holde kjøleskapet velfylt.

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa er et lite og familiært leilighetshotell i Votsalakia. Det passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie og ordne deg selv i fredelige omgivelser med basseng, spa og treningsrom. Hotellet er bygd og innredet i smakfull, tradisjonell lokal stil.

Sirena Village

Leilighetshotellet Sirena Village i Votsalakia er oppført så det skal ligne en tradisjonell gresk by. Det frodige området med oliventrær og små hager er det perfekte stedet for å finne ferieroen. Fasiliteter som basseng og snackbar finnes på søsterhotellet Sirena Residence & Spa.

Villa Eleonas

Villa Eleonas er et populært hotell der alle leilighetene har stor uteplass med eget basseng og havutsikt. Området består av vakre villaer som ligger i et frodig, grøntområde et lite stykke fra Votsalakia, og leilighetene har det du trener for å ordne maten selv i ferien.

White Rock

Leilighetshotellet White Rock har tatt sitt navn fra de hvite klippene som ligger ved bassengområdet. Her ferierer du i fine leiligheter med kun en kort spasertur til stranda. Bestill en toromsleilighet og ny havutsikten fra balkongen.

Mando

På leilighetshotellet Mando har du kort vei til det meste. Hotellet ligger i sentrum av Votsalakia med restauranter, barer og butikker i nærheten. Bare ett steinkast unna ligger havet og stranda. Vil du bli på hotellet er det også et fint basseng med utsikt over fjellene.

Veronica Beach

Veronica Beach er et lite og sjarmerende leilighetshotell som ligger et steinkast fra stranda i Votsalakia. Flere av leilighetene har balkong med havutsikt. Votsalakias beste supermarked ligger gunstig nok under Veronica Beach og her kan du enkelt og greit handle det du trenger under oppholdet.

Angela Beach (Samos)

Familieeide Angela Beach på Samos er et pent leilighetshotell med vakker utsikt over havet. Hotellet ligger bare et steinkast fra stranda i Votsalakia, og passer perfekt for deg som synes beliggenhet er viktigere enn fasiliteter. Sentrum av Votsalakia ligger rett utenfor døra der hovedgata er kveldens naturlige samlingspunkt.

Kyma

Ved foten av fjellet Kerkis ligger hotell Kyma og tilbyr hyggelige leiligheter i rolige omgivelser i Votsalakia på Samos. Hotellet ligger i en hage og bare et kort stykke bortenfor hotellet venter den lange steinstranda og Middelhavet. Om kvelden er det hyggelig å gå inn til Votsalakias sentrum og slå seg ned ved en av de tradisjonelle tavernaene på hovedgata.

Smaragda Beach

Med en utmerket beliggenhet ved stranda i Votsalakia byr Smaragda Beach på et komfortabelt opphold. I de romslige leilighetene er det et lite kjøkken for enkel kokkelering og melder lysten på et restaurantbesøk seg så ligger Votsalakias sentrum bare en kort spasertur unna.

Theo Studios

Theo Studios er et enkelt leilighetshotell, bare et par hundre meter fra stranda og sentrumet i Votsalakia, omgitt av en skjønn hage. Hotellet ligger i rolige omgivelser med olivenlunder og fjellene danner en fin bakgrunn.