Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa

  • • Rolige omgivelser
  • • Fint spa
  • • Legg til frokost

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Sirena Residence & Spa er et lite og familiært leilighetshotell i Votsalakia. Det passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie og ordne deg selv i fredelige omgivelser med basseng, spa og treningsrom. Hotellet er bygd og innredet i smakfull, tradisjonell lokal stil.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nydelig hotell. Rolig og behagelig atmosfære. Nydelige solsenger med tykk og god madrass. Veldig...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sirena Residence & Spa møtes du av ekte gresk gjestfrihet. Det koselige bassengområdet har ett basseng, barnebasseng samt gratis solsenger og parasoller. Poolbaren serverer iskrem, kald og varm drikke, snacks og småretter til lunsj. I nærheten av hotellet ligger Tortuga Beach, der gjestene får gratis solsenger og parasoll når de handler i baren.

Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra kl. 7.00 til 23.00. Fint spa med innendørsbasseng, jacuzzi og behandlinger mot avgift. Vil du trene er det et treningsrom, og det er lekeplass for barna.

Det er gangavstand til sentrum av Votsalakia, hvor du finner hyggelige tavernaer og barer langs hovedgata.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Verdt å vite

Ved ankomst og avreise stopper bussen 450 meter fra hotellet. Gjester og bagasje transporteres med hotellets egen minibuss den siste biten t/r hotellet.

Alle hoteller – Votsalakia

Agrilionas

Med de høye fjellene som bakteppe og havet i front ligger hyggelige Agrilionas. Her ligger alt til rette for en rolig ferie. Stå opp ved hanegal og utforsk de naturskjønne omgivelsene før morgenbadet. Det er heller ikke langt til nærmeste restaurant som serverer gode retter fra det greske kjøkkenet.

Aspres

Aspres ligger i rolige og naturskjønne omgivelser nær små tavernaer, butikker og kaféer. Det innbydende bassengområdet blir raskt hotellets samlingssted. Nærmeste butikk ligger bare en kort spasertur unna, så det er lett å holde kjøleskapet velfylt.

Ledra

På leilighetshotellet Ledra kan du nyte rolige og landlige omgivelser i utkanten av Votsalakia. Her kan dagene med fordel tilbringes ved bassenget og stranda. Kveldsturen til de små koselige tavernaene blir en fin avslutningen på dagen. I de hyggelige leilighetene finner du det du trenger for å ordne det meste selv i ferien.

Sirena Village

Leilighetshotellet Sirena Village i Votsalakia er oppført så det skal ligne en tradisjonell gresk by. Det frodige området med oliventrær og små hager er det perfekte stedet for å finne ferieroen. Fasiliteter som basseng og snackbar finnes på søsterhotellet Sirena Residence & Spa.

Villa Eleonas

Villa Eleonas er et populært hotell der alle leilighetene har stor uteplass med eget basseng og havutsikt. Området består av vakre villaer som ligger i et frodig, grøntområde et lite stykke fra Votsalakia, og leilighetene har det du trener for å ordne maten selv i ferien.

White Rock

Leilighetshotellet White Rock har tatt sitt navn fra de hvite klippene som ligger ved bassengområdet. Her ferierer du i fine leiligheter med kun en kort spasertur til stranden. Bestill en toromsleilighet og ny havutsikten fra balkongen.

Mando

På leilighetshotellet Mando har du kort vei til det meste. Hotellet ligger i sentrum av Votsalakia med restauranter, barer og butikker i nærheten. Bare ett steinkast unna ligger havet og stranda. Vil du bli på hotellet er det også et fint basseng med utsikt over fjellene.

Veronica Beach

Veronica Beach er et lite og sjarmerende leilighetshotell som ligger et steinkast fra stranda i Votsalakia. Flere av leilighetene har balkong med havutsikt. Votsalakias beste supermarked ligger gunstig nok under Veronica Beach og her kan du enkelt og greit handle det du trenger under oppholdet.

Angela Beach (Samos)

Familieeide Angela Beach på Samos er et pent leilighetshotell med vakker utsikt over havet. Hotellet ligger bare et steinkast fra stranda i Votsalakia, og passer perfekt for deg som synes beliggenhet er viktigere enn fasiliteter. Sentrum av Votsalakia ligger rett utenfor døra der hovedgata er kveldens naturlige samlingspunkt.

Kyma

Ved foten av fjellet Kerkis ligger hotell Kyma og tilbyr hyggelige leiligheter i rolige omgivelser i Votsalakia på Samos. Hotellet ligger i en hage og bare et kort stykke bortenfor hotellet venter den lange steinstranda og Middelhavet. Om kvelden er det hyggelig å gå inn til Votsalakias sentrum og slå seg ned ved en av de tradisjonelle tavernaene på hovedgata.

Smaragda Beach

Med en utmerket beliggenhet ved stranda i Votsalakia byr Smaragda Beach på et komfortabelt opphold. I de romslige leilighetene er det et lite kjøkken for enkel kokkelering og melder lysten på et restaurantbesøk seg så ligger Votsalakias sentrum bare en kort spasertur unna.

Pavlis

Er du ute etter et hotell ved stranda så er du på rett sted. Pavlis er et enkelt leilighetshotell i Votsalakia på Samos, med havet like ved. I bassengområdet er det sol hele dagen og i leilighetene finner du alt du trenger for å fikse det meste i ferien. Om kvelden er det hyggelig å gå inn til hovedgaten i Votsalakia og slå seg ned på en hyggelig servering.