Mando

På leilighetshotellet Mando har du kort vei til det meste. Hotellet ligger i sentrum av Votsalakia i nærheten av restauranter, barer og butikker. Kun ett steinkast unna ligger havet og stranden. Vil du bli på hotellet er det også et fint basseng med utsikt over fjellene.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-4 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 3-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fint rom, god service og rengjøringen var meget bra.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mando ligger fint til i sentrum av Votsalakia med havet og rullesteinstranden i umiddelbar nærhet. Hotellet har et hyggelig bassengområde med utsikt mot fjellene samt gratis solsenger og parasoller.

Leilighetene er velutstyrte slik at du kan lage maten selv. Resepsjonen er åpen på dagtid. Fra hotellet er det ikke langt til supermarked, restauranter og barer. Ta turen ned til sentrum om kvelden og sjekk ut folkelivet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt