Kyma

Ved foten av fjellet Kerkis ligger hotell Kyma og tilbyr hyggelige leiligheter i rolige omgivelser i Votsalakia på Samos. Hotellet ligger i en hage og bare et kort stykke bortenfor hotellet venter den lange steinstranden og Middelhavet. Om kvelden er det hyggelig å gå inn til Votsalakias sentrum og slå seg ned ved en av de tradisjonelle tavernaene på hovedgata.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Kyma ligger i en hage omtrent 300 meter fra den lange steinstranda i Votsalakia. Hotellet består av flere bygninger med tilsammen 15 leiligheter.

Kyma har et hyggelig bassengområde med gratis solsenger, parasoller og håndklær, samt et barnebasseng for de minste gjestene. Aktiviteter som tennis, volleyball og bordtennis er gratis, og for barna er det en lekeplass. I leilighetene finner du alt du trenger for å lage maten selv i ferien, og matbutikker ligger i gangavstand. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00–00.00.

Omtrent 1 kilometer fra hotellet ligger sentrum i Votsalakia der du finner tradisjonelle tavernaer langs hovedgata og et hyggelig småbyliv.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt