Kyma

Covid-19 innreisekrav: Coronatest • Innreiseskjema

Ved foten av fjellet Kerkis ligger hotell Kyma og tilbyr hyggelige leiligheter i rolige omgivelser i Votsalakia på Samos. Hotellet ligger i en hage og bare et kort stykke bortenfor hotellet venter den lange steinstranda og Middelhavet. Om kvelden er det hyggelig å gå inn til Votsalakias sentrum og slå seg ned ved en av de tradisjonelle tavernaene på hovedgata.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Kyma ligger i en hage omtrent 300 meter fra den lange steinstranda i Votsalakia. Hotellet består av flere bygninger med tilsammen 15 leiligheter. Kyma har et hyggelig bassengområde med gratis solsenger, parasoller og håndklær, samt et barnebasseng for de minste gjestene. Poolbar.

Aktiviteter som tennis, volleyball og bordtennis er gratis, og for barna er det en lekeplass. I leilighetene finner du alt du trenger for å lage maten selv i ferien, og matbutikker ligger i gangavstand. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld.

Omtrent 1 kilometer fra hotellet ligger sentrum i Votsalakia der du finner tradisjonelle tavernaer langs hovedgata og et hyggelig småbyliv.

Måltider

Ingen måltider inkludert.