Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 232 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Veldig trivelig personale!
-

Bekreftet gjest: 2022-08-10


9 av 10

+
Maten, renholdet og det at utvalget på hotellet var meget bra. Vi hadde all inclusive og det anbefaler jeg virkelig!
-

Bekreftet gjest: 2022-08-03


10 av 10

+
Service, utvalg og beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-07-31


8 av 10

+
Mat og service
-

Bekreftet gjest: 2022-07-27


7 av 10

+
Personellet.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-29


4 av 10

+
Servitøren Irini på den italienske restauranten var helt fantastisk! Maten var også god der. Utsikten på rommet var helt nydelig.
-
Vi er svært skuffet over dette hotellet og kommer aldri til å returnere. Dette var vårt 7. besøk på et Mitsis hotell, og dette hotellet burde ikke få være en del av kjeden. De ansatte i resepsjonen var direkte ufine og lite serviceinnstilte. Personalet generelt var lite trivelige, med unntak av enkelte servitører på de ulike restaurantene. Pizzakokken var så ufin at man kvidde seg for å hente pizza. Kort oppsummert: - forferdelig/ingen service - svært dårlig kvalitet på maten med unntak av den italienske og pitta/burger - gammelt og slitt hotell som burde renoveres - bassengområdet var altfor lite ifht antall rom, og var hele tiden overfylt - slitte, utbrukte solsenger - da vi kom fikk vi først feil rom, noe som medførte mye venting, diskusjon og styr. Vi fikk er fint rom med havutsikt (som vi hadde bestilt ig betalt for) til slutt, men det ødela stemningen og gjorde at vi ikke rakk å bade som planlagt. Kan ikke få sagt hvor skuffet vi er over denne ferien som vi hadde gledet oss så lenge til!

Bekreftet gjest: 2022-06-29


4 av 10

+
annsatte flink folk
-
voksenhotell 23 år?? alder spøk?? masse barn i alder nyfødt til sen trassalder . styr unna . veldig høy musikk ved bassenget .ikke noe for eldre

Bekreftet gjest: 2022-06-29


9 av 10

+
God mat.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-29


6 av 10

+
Alt var bra unt det tekniske på rommet
-
Det meste er aircond. Portieren som fulgte oss med kuffert kontrollerte aircond , sa det var feil og kontakta rep som kom raskt til. Han sa den var i orden .Det var bare en feil på displayet vifte. Den blinka 60 EH med sekunder mellomrom . Litt uvanlig om natta. Slik var det bare. Ønsket romtemp var OK . Jeg klarte ikke å det til. Jeg klarer det godt hjem. Underlig !! Tips at det var muggsopp i anlegget som var mulig årsak til at min kone hadde sår hals og feber de siste par dager , gjorde at vi tok av spjeld og fant sopp i vifte/spjeld. Lite morsomt !!

Bekreftet gjest: 2022-06-29


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-06-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

4109 vurderinger
Utmerket
 
2520
Veldig bra
 
955
Bra
 
378
Mindre bra
 
155
Dårlig
 
101

Fem siste vurderinger

21.07.2022

av Eva120820

Mitsis Grand hotell verden beste hotell

Vi har hatt ei kjempe flott tur på mitsis Grand hotell nå i Juli, alle som jobber der er hyggelige ,De yter topp servise. Veldig god matt ,reine og store rom med gode senger, de fyller minibaren hverdag , nye håndduker hver dag med god produkter til badet. Det var et vakkeret minne for meg og kona mi + våre lille Eva . Anbefaler dere å finne den lederen Lefteris hvis dere ønsker å fornye reservasjonen, Ja, han er fantastisk mann. Spør om Joanna ,Maria eller Eleni som jobber i respsjon, de er veldig vennlige folk. Hotellet er sentralt,nær havna, shopping senter . Jeg vil gjerne kommer igjen neste år ,og skal ikke glemme den snilleste mann Lefteris ,jeg skal kontakte Lefteris gjennom mailen for å få beste tibud, da slappe jeg av uten å se etter hotell gjennom booking.

 
22.09.2021

av IrmaL76

Ferie

Fantastisk hotell ved Rodos by Betjeningen er av ypperste klasse og vet ikke det beste di kan gjøre for deg Trenger du noe så bare spør og de ordner det meste Reint og fint og supergod mat Betjeningen i Resepsjonen får høyeste skår hos meg

 
19.10.2019

av karemilimeter

Charter.

Dette hotellet er virkelig å anbefale. Klarer med kritiske øyne ikke å klage eller se noe negativt med oppholdet. Fra vi kom til vi dro ble vi fulgt opp av personalet med alt vi trengte. Maten var ubeskrivelig god. Dette er et sted vi skal tilbake til. Kåre

 
09.10.2019

av steinlinn

Passer best for pensjonister eller par med små barn

Liker du å slippe høy musikk og festende ungdom er dette hotellet for deg. Fint stort hotell som ligger sentralt nær strand i Rhodos by. Greie rom og grei mat. Aircondition på rommet var veldig bra. Et minus med dobbelsengene var at de var delt. Vi var et par som reiste uten barn og kunne nok ønsket oss litt musikk da spesielt i bassengområdene samt noe underholdning for det var det veldig lite av. Klientellet besto mest av pensjonister samt yngre par med små barn.

 
03.09.2019

av AnnisTro Oslo, Norge

God mat, slitne rom

Vi ønsket oss på forhånd et stille rom i en av de øverste etasjene. Da vi kom fikk vi et stille rom i første etasje. Rommet var gammelt, badet luktet kloakk og hadde en utsikt mot et betongtak. Vi ba om å få bytte rom, og fikk det, men måtte sove her to netter. Servicen var god, de ordnet opp i alt vi ville, men dette førsteinntrykket satt preg på hele opplevelsen. Rommet vi tilslutt fikk var nydelig, lyst, uten teppe. Bra aircondition og gode senger. Rengjøringen var ypperlig! Hotellets absolutte høydepunkt er maten. For et utvalg av restauranter, og så god mat. Book bord på den asiatiske restauranten! Brunch anbefales også. Jeg har aldri smakt bedre mat på all inclusive. Crepes, burger, Gyros, gresk mat, meksikansk- alt er nydelig. Drinker og drikke er også stort sett godt! Jeg kan anbefale hotellet om du er glad i god mat, men du bør like mennesker ( det er mye folk ved bassengene) og ikke bry deg om slitte rom. Ting som bør endres: -Rom bør oppgraderes -Jeg savnet veldig vin og sukkerfri brus i minibaren -Musikk. Hvorfor spilles det ikke musikk i barene, eller ved et av bassengene? Takk for er fint opphold. Jeg kommer nok til å prøve et av de andre Mitsis hotellene.