Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 279 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Servicen var helt topp spesielt Franzeska og Maria i resepsjonen som fikset alt vi ba om Lise i baren er også helt fantastisk Det er ikke en eneste drink hun ikke kan lage Vi følte oss helt trygge Alt personal hadde masker og hansker hele tiden
-
Har ikke noe negativt å si om hotellet

Bekreftet gjest: 2021-10-03


10 av 10

+
Personalet, maten, overraskende god kvalitet på underholdning. God beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2021-09-26


10 av 10

+
Nydelig mat, med stor variasjon. Hyggelig personale. Høyt nivå på de aller fleste som underholdt om kvelden. Vil spesielt trekke frem hun som spilte fiolin Flott beliggenhet, like ved gamlebyen. Flotte bassengområder. Fine rom
-
Bare flisespikkeri. Savnet dørhåndtak på utsiden av terasedør. Burde være bedre lufting bak kjøleskapet, det ble veldig varm over og rundt kjøleskapet. Vi hektet av skapdøren foran kjøleskapet, og fikk mye kaldere drikke, og kjøleskapet jobbet mye lettere. (Satte skapdøra selvfølgelig tilbake, hver dag før roomservice)

Bekreftet gjest: 2021-09-26


9 av 10

+
At vi kjenner det :)
-
De må snart bytte noen møkkete tepper og vi hadde ikke overmadrass på sengen. Det hadde vi i juli når vi reiste med Ving. Sengen ble alt for hard.

Bekreftet gjest: 2021-09-19


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-19


8 av 10

+
Strålende service fra personalet. Alltid blide og vennlige.
-
Det begynner så smått å bli litt slitent.

Bekreftet gjest: 2021-09-19


10 av 10

+
Her var alle ansatte blide og serviceinnstilte.
-
Vi har ikke noe forslag,alt fungerte fint.

Bekreftet gjest: 2021-09-19


10 av 10

+
Alt,leverte på alt.
-

Bekreftet gjest: 2021-09-05


9 av 10

+
Topp service, kjempe hyggelig ansatte
-
Sengene i 1 etg er stein harde. Burde utbreddes.

Bekreftet gjest: 2021-08-29


8 av 10

+
Det aller beste med dette hotellet er betjeningen. Det er de blideste mest serviceinnstilte jeg har truffet på noe hotell i Hellas. Mat og drikke på hotellet er veldig bra.
-
Rommene er veldig slitte. Det første rommet vi fikk hadde store sprekker i dørkarm. Maur på badet og rommet. Brune fuktstriper på vegger og skap. Og ikke minst - det luktet MUGG. Vi fikk byttet etter 2 netter. Det andre rommet var adskillig bedre, men også det ganske så slitt.

Bekreftet gjest: 2021-08-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

3838 vurderinger
Utmerket
 
2330
Veldig bra
 
909
Bra
 
357
Mindre bra
 
148
Dårlig
 
94

Fem siste vurderinger

22.09.2021

av IrmaL76

Ferie

Fantastisk hotell ved Rodos by Betjeningen er av ypperste klasse og vet ikke det beste di kan gjøre for deg Trenger du noe så bare spør og de ordner det meste Reint og fint og supergod mat Betjeningen i Resepsjonen får høyeste skår hos meg

 
19.10.2019

av karemilimeter

Charter.

Dette hotellet er virkelig å anbefale. Klarer med kritiske øyne ikke å klage eller se noe negativt med oppholdet. Fra vi kom til vi dro ble vi fulgt opp av personalet med alt vi trengte. Maten var ubeskrivelig god. Dette er et sted vi skal tilbake til. Kåre

 
09.10.2019

av steinlinn

Passer best for pensjonister eller par med små barn

Liker du å slippe høy musikk og festende ungdom er dette hotellet for deg. Fint stort hotell som ligger sentralt nær strand i Rhodos by. Greie rom og grei mat. Aircondition på rommet var veldig bra. Et minus med dobbelsengene var at de var delt. Vi var et par som reiste uten barn og kunne nok ønsket oss litt musikk da spesielt i bassengområdene samt noe underholdning for det var det veldig lite av. Klientellet besto mest av pensjonister samt yngre par med små barn.

 
03.09.2019

av AnnisTro Oslo, Norge

God mat, slitne rom

Vi ønsket oss på forhånd et stille rom i en av de øverste etasjene. Da vi kom fikk vi et stille rom i første etasje. Rommet var gammelt, badet luktet kloakk og hadde en utsikt mot et betongtak. Vi ba om å få bytte rom, og fikk det, men måtte sove her to netter. Servicen var god, de ordnet opp i alt vi ville, men dette førsteinntrykket satt preg på hele opplevelsen. Rommet vi tilslutt fikk var nydelig, lyst, uten teppe. Bra aircondition og gode senger. Rengjøringen var ypperlig! Hotellets absolutte høydepunkt er maten. For et utvalg av restauranter, og så god mat. Book bord på den asiatiske restauranten! Brunch anbefales også. Jeg har aldri smakt bedre mat på all inclusive. Crepes, burger, Gyros, gresk mat, meksikansk- alt er nydelig. Drinker og drikke er også stort sett godt! Jeg kan anbefale hotellet om du er glad i god mat, men du bør like mennesker ( det er mye folk ved bassengene) og ikke bry deg om slitte rom. Ting som bør endres: -Rom bør oppgraderes -Jeg savnet veldig vin og sukkerfri brus i minibaren -Musikk. Hvorfor spilles det ikke musikk i barene, eller ved et av bassengene? Takk for er fint opphold. Jeg kommer nok til å prøve et av de andre Mitsis hotellene.

 
09.07.2019

av Marie Mork B Ulsteinvik, Norge

Utmerket opphold!

+ Svært fornøyd med oppholdet, da mine allergier ble tatt hensyn til. (gluten, laktose, løk og hvitløk) + Veldig fredelig bassengområde, men også aktiviteter om en vil. + ligger sentralt, kort gangavstand til det meste. - dårlig trykk i dusj, varierte mellom kaldt og varmt (derfor bedre å fylle badekaret) - drikkevannet fra baren og resturangen smakte klor. Klorsmaken ble verre for hverdag.