Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 176 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
De ansatte. Fantastisk mat og service. Beliggenhet. Privat strand.
-
Oppgradering av rom. Bar med servering på stranden. Oppgradere solsenger + badehåndkler

Bekreftet gjest: 2021-07-25


8 av 10

+
Service og rengjøring. God plass på rommet. Ellers er det jo gammelt og trengs litt oppussing her og der, men ser at det er vanskelig å få utført da alt er i betong. Maten - selv om den var litt dårligere og utvalget litt lavere enn sist vi var der før korona, men det regnet vi med.
-
Åpningstider i uterestaurantene. Åpningstider i basseng. Vanskelig å få bord i de to restaurantene som krever bordbestilling.

Bekreftet gjest: 2021-07-18


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-06


9 av 10

+
Rent og pent -flotte rom og fasade
-
De kunne ha noe underholdning og aktiviteter for barn -det Står at det er barnevennlig

Bekreftet gjest: 2019-10-06


10 av 10

+
Valgmulighetene, stemningen, ro, service, blide ansatte, hvor mye som var inkludert (også etter utsjekk), kvaliteten på maten, beliggenhet.
-
Alt var topp.

Bekreftet gjest: 2019-09-30


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-29


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-15


10 av 10

+
ALT
-

Bekreftet gjest: 2019-08-25


9 av 10

+
Hyggelige mennesker alle sammen
-
Vi hadde et stort problem vedr. senger. Vi bodde i 3 etasje rom nr. 378. Sengene var svært harde noe som ga meg store problemer med ryggen å dårlig søvn. Vi ønsket å få bo i 4de eller 5te etasje hvor det er nye senger hvor vi bodde i 2016 og var meget fornøyde. Vi sendte følgende e-post til Apollo før vår reise 2019, referanse kopi: Hei! Det er nå fjerde (4) gang vi velger å feriere på Grand Mitsis Hotels Rhodos by. Som Dere forstår er vi meget fornøyd med dette stedet å ønsker derfor å komme tilbake også i 2019 Men det er et problem som vi gjerne skulle ha løst og det er de svært harde sengene som finnes på enkelte rom. Dette skyldes at vi har problem med rygg og kropp og tåler svært dårlig harde senger, noe som kan ødelegge hele ferien. Vi skal som Dere ser bo hos Dere i 2 uker. Da vi i 2016 ferierte hos Dere, fikk vi rom i 5 etasje hvor det da var nye gode senger, så vi håper dette lar seg løse. Vi håper derfor at Dere kan ordne dette slik at kommende ferie også blir vellykket. Gi oss en tilbakemelding på om Dere kan løse dette problemet da dette er veldig viktig for oss. På forhånd Takk! Dessverre ga ikke dette noen uttelling for oss denne gangen noe som gjør at vi må vurdere andre reise mål for 2020.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


10 av 10

+
God plass, selv med mange mennesker.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

3700 vurderinger
Utmerket
 
2224
Veldig bra
 
891
Bra
 
350
Mindre bra
 
143
Dårlig
 
92

Fem siste vurderinger

19.10.2019

Innlegg av karemilimeter

Charter.

Dette hotellet er virkelig å anbefale. Klarer med kritiske øyne ikke å klage eller se noe negativt med oppholdet. Fra vi kom til vi dro ble vi fulgt opp av personalet med alt vi trengte. Maten var ubeskrivelig god. Dette er et sted vi skal tilbake til. Kåre

 
09.10.2019

Innlegg av steinlinn

Passer best for pensjonister eller par med små barn

Liker du å slippe høy musikk og festende ungdom er dette hotellet for deg. Fint stort hotell som ligger sentralt nær strand i Rhodos by. Greie rom og grei mat. Aircondition på rommet var veldig bra. Et minus med dobbelsengene var at de var delt. Vi var et par som reiste uten barn og kunne nok ønsket oss litt musikk da spesielt i bassengområdene samt noe underholdning for det var det veldig lite av. Klientellet besto mest av pensjonister samt yngre par med små barn.

 
03.09.2019

Innlegg av AnnisTro Oslo, Norge

God mat, slitne rom

Vi ønsket oss på forhånd et stille rom i en av de øverste etasjene. Da vi kom fikk vi et stille rom i første etasje. Rommet var gammelt, badet luktet kloakk og hadde en utsikt mot et betongtak. Vi ba om å få bytte rom, og fikk det, men måtte sove her to netter. Servicen var god, de ordnet opp i alt vi ville, men dette førsteinntrykket satt preg på hele opplevelsen. Rommet vi tilslutt fikk var nydelig, lyst, uten teppe. Bra aircondition og gode senger. Rengjøringen var ypperlig! Hotellets absolutte høydepunkt er maten. For et utvalg av restauranter, og så god mat. Book bord på den asiatiske restauranten! Brunch anbefales også. Jeg har aldri smakt bedre mat på all inclusive. Crepes, burger, Gyros, gresk mat, meksikansk- alt er nydelig. Drinker og drikke er også stort sett godt! Jeg kan anbefale hotellet om du er glad i god mat, men du bør like mennesker ( det er mye folk ved bassengene) og ikke bry deg om slitte rom. Ting som bør endres: -Rom bør oppgraderes -Jeg savnet veldig vin og sukkerfri brus i minibaren -Musikk. Hvorfor spilles det ikke musikk i barene, eller ved et av bassengene? Takk for er fint opphold. Jeg kommer nok til å prøve et av de andre Mitsis hotellene.

 
09.07.2019

Innlegg av Marie Mork B Ulsteinvik, Norge

Utmerket opphold!

+ Svært fornøyd med oppholdet, da mine allergier ble tatt hensyn til. (gluten, laktose, løk og hvitløk) + Veldig fredelig bassengområde, men også aktiviteter om en vil. + ligger sentralt, kort gangavstand til det meste. - dårlig trykk i dusj, varierte mellom kaldt og varmt (derfor bedre å fylle badekaret) - drikkevannet fra baren og resturangen smakte klor. Klorsmaken ble verre for hverdag.

 
25.06.2019

Innlegg av Reidun M Sandnes, Norge

Flott Hotel og personale!

Veldig bra hotel,ligger sentralt til slik at ein kan gå til det meste rundt omkring. Flott utsikt mot havet, kjempe gode senger med dobbel dyne. Veldig hyggelig personale på heile hotellet. Du blir tatt godt vare på. Kjempegod mat på alle restauranter. Du veg litt meir når du reiser heim enn da du kom. Underholdning kvar kveld i hagen,du kan ta ein dans om du vil. Fri safe,badehåndkle,kjøleskap og vannkoker for kaffi og te på rommet. Hotellet kan veldig anbefales og vi reiser igjen til Mitsis Grand Hotel.