Mitsis Grand Hotel

Mitsis Grand Hotel

 • • Elegant hotellområde
 • • Barnebasseng og isbar
 • • Flere restauranter

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Hotellet vender seg til familier og voksne gjester over 22 år. Barn og unge under 22 år er kun velkomne i selskap med foresatte/foreldre.

Mitsis Grand Hotel er et familievennlig All Inclusive-hotell som ligger lekkert til ved stranda og har flere gode restauranter. Hotellet tilbyr aktiviteter som vanngymnastikk, yoga og tennis. Om kvelden er det underholdning i poolbaren.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

servicen til de ansatte
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mitsis Grand Hotel er et fint hotell med et stort All Inclusive-tilbud. Hotellet ligger nært stranda Windy Beach og det er gangavstand inn til Rhodos by.

Her er det et hyggelig bassengområde med to saltvannsbasseng, et barnebasseng samt solsenger, badehåndklær og parasoller inkludert. Poolbar. Hotellet har også et innendørsbasseng. Solsenger og parasoller på hotellstranda inkludert.

Hotellet har flere spisesteder i tillegg til bufférestauranten Acandia hvor du kan spise frokost, lunsj og middag. Det er fire á la carte-restauranter; italiensk og asiatisk, gresk og meksikansk. Flere snackbarer med burgere og letter måltider. Iskrembar med crêpes. Sukkerspinn- og popcornvogn. Underholdning i poolbaren på kveldstid.

Aktivitetsprogram på dagtid med vanngymnastikk, leker og konkurranser.

Hotellet har to treningsrom, ett ute og ett inne. Tennis, utstyr mot depositum og belysning mot avgift). Yoga. TV-stue og bridgerom.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

På forespørsel kan hotellet servere glutenfri mat, laktosefri mat, mat for diabetikere samt vegetarmat og mat for veganer.

All Inclusive

 • Kontinental frokost i restauranten Acandia kl. 4.00-6.30 på forespørsel.
 • Frokostbuffé i restauranten Acandia kl. 7.00-10.30 .
 • Brunsj à la carte kl. 9.00-12.00.
 • Snacks i poolbaren kl. 10.00-18.00.
 • Iskrem og crêpes kl. 10.00-2.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Acandia kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Acandia kl. 18.30-21.30.
 • Kvelds- og nattbuffé i restauranten Acandia kl. 21.30-4.00.
 • Lunsj i Burger kl. 13.00-18.00.
 • Lunsj i Ouzeri kl. 13.00-18.00.
 • Lunsj og middag i restauranten Ellinadiko kl. 13.00-21.00
 • Middag i den italienske à la carte-restauranten Italian kl. 18.30-22.00. Bordbestilling kreves.
 • Lunsj og middag i den meksikanske restauranten Tex-Mex kl. 13.00-21.30.
 • Middag i den asiatiske à la carte-restauranten Pan-Asian kl. 18.30-21.00.
 • Pita-retter i Pita Corner kl. 13.00-21.00.
 • Crêpes i Crêperie kl. 10.00-2.00.
 • Pizza on the Beach kl. 10.30-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin, og lokale drinker kl. 9.00-2.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Rhodos by

Annapolis

På Annapolis i Rhodos by blir du tatt i mot av et hyggelig personale og hotellet ligger sentralt i byen. Herfra er det bare noen minutter til stranda og til tavernaer, barer og shopping. Hotellet har basseng og restaurant!

Riviera (Rhodos by)

Riviera er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Rhodos by – passer for deg som ønsker å bo nært havet. Hotellet har et pent lite bassengområde, stranda ligger på andre siden av veien og det er et par hundre meter til restauranter og barer inne i sentrum. Velkommen!

Carina (Rhodos)

Midt i Rhodos by med alle fornøyelser like utenfor hotelldøra ligger Carina, et enkelt og noe slitt hotell. Herfra er det kort vei til Elli Beach og byens fornøyelser så det passer godt for deg som verdsetter god og sentral beliggenhet.

Ibiscus

Med perfekt beliggenhet i Rhodos by er Ibiscus et godt valg for deg som vil ha et sentralt utgangspunkt for å oppleve mer av Rhodos. Det er gangavstand til sentrum og Elli Beach. Moderne og lyse rom og mange har havutsikt.

Amalia (Rhodos)

Hotellet vender seg til gjester over 23 år, men barn og ungdom aksepteres når de er i følge med foreldre/foresatte. Sjarmerende Amalia i Rhodos by er et lite leilighetshotell med bra beliggenhet nært stranda. Fra hotellet er det også kort vei til barer, shopping og restauranter i sentrum.

Manousos

Manousos er hotellet for deg som vil være nær utelivet i Rhodos by. Dagene kan du tilbringe på en solseng ved bassenget eller på stranda i nærheten. Det er et stort utvalg av restauranter i gamlebyen.

Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Hotellet vender seg i hovedsak til gjester over 21 år, men barn og ungdom aksepteres når de er i følge med foreldre/foresatte. Mitsis Petit Palais Beach Hotel i Rhodos by ligger vest for den vakre Mandrakihavna. Nyt sola på terrassen, ta en fredelig spasertur til stranda og og slå deg ned i skyggen av palmene.

Ambassador City

Ambassador City er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Rhodos by. Her bor du i moderne rom og har frokostbuffé inkludert i prisen. Fra hotellet er det kort vei til stranda.

Aquamare

Velkommen til moderne Aquamare i Rhodos by! Her er det et lite bassengområde og du bor i gangavstand til Elli Beach, hyggelige restauranter og Mandrakihavna. Frokostbufféen er inkludert!

Esperia (Rhodos)

Hotellet vender seg til et voksent publikum over 23 år, men er ikke barnefritt da barn og ungdom er velkomne i selskap med foreldre/foresatte. På Esperia i Rhodos by er du nær det meste. Hyggelige tavernaer venter rett rundt hjørnet. Basseng på hotellet og kort vei til stranda.

Africa (hotell)

Det er aldersgrense 21 år på hotellet, men barn og ungdom aksepteres i selskap med foresatte. På hotell Africa i Rhodos by får du en varm velkomst. Hotellet er enkelt men renholdet er godt og atmosfæren god. Dessuten er beliggenheten utmerket, med kort vei både til strand og uteliv.

Arte Rhodes

På nyrenoverte Arte Rhodes bor du i kort avstand fra både strand og sentrum. Her kan du nyte en svømmetur i hotellets basseng, bade fra den nærliggende stranda eller spasere inn til Rhodos by.

Rhodos Horizon City

Aldersgrense på hotellet: 16 år Rhodos Horizon City er et pent hotell som ligger midt i Rhodos by. Her venter en voksen atmosfære hvor du kan se frem til herlige dager der avslapning på Elli Beach, shopping og restaurantbesøk i gamlebyen står i fokus. Ønsker du å tilbringe dagen på hotellet kan du koble av under en parasoll ved bassenget.

Europa (Rhodos by)

Sentralt i Rhodos by ligger Europa, et noe eldre hotell med hyggelig atmosfære og fint basseng. Dette er hotellet for deg som synes kort vei til stranda, restauranter og natteliv er viktigere enn luksuriøse rom og leiligheter.

The Apartments

Leilighetshotellet The Apartments ligger utmerket til i Rhodos by. Rett rundt hjørnet finner du byens brede utvalg av butikker, barer og restauranter. Og til Elli Beach går du på bare noen minutter.

Cactus

Hotellet vender seg i hovedsak til gjester over 25 år, men barn og unge opp til 24 år er velkomne når de er i følge med foreldre/foresatte. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære. Lengst ute på nordspissen av Rhodos ligger strandhotellet Cactus, mellom de to strendene Windy Beach og Ellis Beach. Her bor du i lyse dobbeltrom og kan bestille havutsikt om du ønsker. Hotellet ligger i gangavstand til den sjarmerende Gamlebyen og du kan se Tyrkias kyst fra hotellet.

Aquarium View

Hotellet vender seg i hovedsak til gjester over 25 år, men barn og unge opp til 24 år aksepteres når de er i følge med foreldre/foresatte. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære. På Aquarium View har du shopping, Gamlebyen og gode restauranter innen rekkevidde. Kort vei til vakre Elli Beach og du får benytte bassengområdet på nabohotellet om du vil.

Angela Downtown

Angela Downtown ligger midt i hjertet av Rhodos by. Her kan du hvile ut mellom slagene av oppdagelsesferder i byen og rundt omkring på øya. Like rundt hjørnet finner du alle byens restauranter, kaféer, fornøyelser og etter en kort spasertur er du på Elli Beach.

Oktober Downtown Boutique Hotel

Oktober Downtown Boutique Hotel er et fint og stilrent boutique-hotell som ligger i hjertet av Rhodos by. Hotellet er en oase der du kan slappe av mellom oppdagelsesferdene i gamlebyen og på denne herlige øya. Hotellet har et basseng, en snackbar og komfortable loungemøbler utenfor hotellet for litt hyggelig ferieprat.

Semiramis City

Semiramis City er et populært hotell som ligger sentralt i Rhodos by i gangavstand til så vel stranda som sentrum. Her bor du i moderne dobbeltrom og har frokostbuffé inkludert.

International

International ligger i hjertet av Rhodos by med byens alle severdigheter, restauranter, barer og butikker rett rundt hjørnet. Fra hotellet har du en spasertur på noen minutter til den fine stranda Elli Beach øst for Rhodos by. Vil du oppdage Rhodos på egen hånd ligger busstasjonen bare noen hundre meter fra hotellet.