Rhodos Horizon City

  • • Hotell for voksne gjester over 16 år.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Rhodos Horizon City er et pent hotell som ligger midt i Rhodos by. Her venter en voksen atmosfære hvor du kan se frem til herlige dager der avslapning på stranda Ellis Beach, shopping og restaurantbesøk i gamlebyen står i fokus. Ønsker du å tilbringe dagen på hotellet kan du koble av under en parasoll ved bassenget.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det pene hotellet Rhodos Horizon City har en aldersgrense på 16 år, og ligger perfekt i de sentrale delene av Rhodos by. Hotellet har et bassengområde med gratis solsenger og parasoller, og i poolbaren kan du bestille deilige drikker. Hotellets restaurant serverer frokost og tilbyr en à la carte meny hele dagen. Det finnes også en bar på hotellet.

Fra hotellet kan du spasere til Ellis Beach hvor det er rikelig med solsenger og parasoller mot avgift. Mandraki havna og de koselige smugene i gamlebyen ligger i gangavstand.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt