Aquamare City & Beach Hotel

Velkommen til moderne Aquamare i Rhodos by! Her er det et lite bassengområde og du bor i gangavstand til Elli Beach, hyggelige restauranter og Mandrakihavna. Frokostbufféen er inkludert!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Suiter for 2-4 personer. Kampanjerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, service og frokost.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aquamare City & Beach hotel er det et lite, fint bassengområde med gratis solsenger, parasoller og håndklær. Poolbar som serverer småretter på dagtid. Hotellet ligger sentralt i Rhodos by og det er gangavstand til populære Elli Beach.

Bufférestaurant med en terrasse utendørs ved bassenget og en italiensk á la carte-restaurant som har pizza og pastaretter. Lobbybar. Resepsjonen er åpen hele døgnet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Suvenir– og klesbutikk. Mulighet for å leie sykkel. Heis kun til 6. etasje av 7 etasjer. Bytrafikk døgnet rundt.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Rhodos by

Mitsis Grand Hotel

Hotellet vender seg til familier og voksne gjester over 22 år. Barn og unge under 22 år er kun velkomne i selskap med foresatte/foreldre. Mitsis Grand Hotel er et familievennlig All Inclusive-hotell som ligger lekkert til ved stranda og har flere gode restauranter. Hotellet tilbyr aktiviteter som vanngymnastikk, yoga og tennis. Om kvelden er det underholdning i poolbaren.

Annapolis

På Annapolis i Rhodos by blir du tatt i mot av et hyggelig personale og hotellet ligger sentralt i byen. Herfra er det bare noen minutter til stranda og til tavernaer, barer og shopping. Hotellet har basseng og restaurant!

Riviera Rhodes

Riviera er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Rhodos by – passer for deg som ønsker å bo nært havet. Hotellet har et pent lite bassengområde, stranda ligger på andre siden av veien og det er et par hundre meter til restauranter og barer inne i sentrum. Velkommen!

Carina (Rhodos)

Midt i Rhodos by med alle fornøyelser like utenfor hotelldøra ligger Carina, et enkelt og noe slitt hotell. Herfra er det kort vei til Elli Beach og byens fornøyelser så det passer godt for deg som verdsetter god og sentral beliggenhet.

Ibiscus

Med perfekt beliggenhet i Rhodos by er Ibiscus et godt valg for deg som vil ha et sentralt utgangspunkt for å oppleve mer av Rhodos. Det er gangavstand til sentrum og Elli Beach. Moderne og lyse rom og mange har havutsikt.

Amalia

Hotellet vender seg til gjester over 23 år, men barn og ungdom 18-22 aksepteres når de er i følge med foreldre/foresatte. Sjarmerende Amalia i Rhodos by er et lite hotell med beste beliggenhet nært stranda. Fra hotellet er det også kort vei til barer, shopping og restauranter i Rhodos by.

Manousos

Manousos City Hotel er hotellet for deg som vil være nær utelivet i Rhodos by. Dagene kan du tilbringe på en solseng ved bassenget eller på stranda i nærheten. Det er et stort utvalg av restauranter i gamlebyen.

Ambassador City

Ambassador City er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Rhodos by. Her bor du i moderne rom og har frokostbuffé inkludert i prisen. Fra hotellet er det kort vei til stranda.

Esperia Rhodes

Hotellet vender seg til et voksent publikum over 23 år, men er ikke barnefritt da barn og ungdom opp til 23 år er velkomne i selskap med foreldre/foresatte. På Esperia i Rhodos by er du nær det meste. Hyggelige tavernaer venter rett rundt hjørnet. Basseng på hotellet og kort vei til stranda.

Africa (hotell)

Det er aldersgrense 21 år (23 år fra 2024) på hotellet, men barn og ungdom aksepteres i selskap med foresatte. På hotell Africa i Rhodos by får du en varm velkomst. Hotellet er enkelt men renholdet er godt og atmosfæren god. Dessuten er beliggenheten utmerket, med kort vei både til strand og uteliv.

Arte Rhodes

Ungdommer under 18 år kan ikke sjekke inn på hotellet uten følge av foresatte. Hotellet er dog ikke uten barn siden barn kan bo her med sine foresatte. På fine og freshe Arte Rhodes bor du i kort avstand til både strand og sentrum. Her kan du nyte en svømmetur i hotellets basseng, bade fra den nærliggende stranda eller spasere inn til Rhodos by.

Rhodos Horizon City

Aldersgrense på hotellet: 16 år Rhodos Horizon City er et pent hotell som ligger midt i Rhodos by. Her venter en voksen atmosfære hvor du kan se frem til herlige dager der avslapning på Elli Beach, shopping og restaurantbesøk i gamlebyen står i fokus. Ønsker du å tilbringe dagen på hotellet kan du koble av under en parasoll ved bassenget.

Europa Rhodes

Sentralt i Rhodos by ligger Europa, et noe eldre hotell med hyggelig atmosfære og fint basseng. Dette er hotellet for deg som synes kort vei til stranda, restauranter og natteliv er viktigere enn luksuriøse rom og leiligheter.

The Apartments

Leilighetshotellet The Apartments ligger utmerket til i Rhodos by. Rett rundt hjørnet finner du byens brede utvalg av butikker, barer og restauranter. Og til Elli Beach går du på bare noen minutter. *Hotellet henvender seg til et voksent publikum over 23 år og etterstreber en rolig atmosfære. Hotellet er ikke barnefritt siden barn er velkommen sammen med foresatte. Ungdommer og unge voksne 18-22 år kan kun sjekke inn på hotellet sammen med foresatte. *

Cactus

Hotellet vender seg i hovedsak til gjester over 25 år, men barn og unge voksne mellom 18 og 24 år er velkomne når de er i følge med foreldre/foresatte. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære. Lengst ute på nordspissen av Rhodos ligger strandhotellet Cactus, mellom de to strendene Windy Beach og Ellis Beach. Her bor du i lyse dobbeltrom og kan bestille havutsikt om du ønsker. Hotellet ligger i gangavstand til den sjarmerende Gamlebyen og du kan se Tyrkias kyst fra hotellet.

Aquarium View

Hotellet vender seg i hovedsak til gjester over 25 år, men barn og unge opp til 24 år aksepteres når de er i følge med foreldre/foresatte. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære. På Aquarium View har du shopping, Gamlebyen og gode restauranter innen rekkevidde. Kort vei til vakre Elli Beach og du får benytte bassengområdet på nabohotellet om du vil.

International

International ligger i hjertet av Rhodos by med byens alle severdigheter, restauranter, barer og butikker rett rundt hjørnet. Fra hotellet har du en spasertur på noen minutter til den fine stranda Elli Beach øst for Rhodos by. Vil du oppdage Rhodos på egen hånd ligger busstasjonen bare noen hundre meter fra hotellet.

Atlantis Boutique Hotel

Atlantis Boutique ligger midt i Rhodos by og her har du alt rett rundt hjørnet. På hotellet er det en lobby med en bar der du kan ta en drink før middagen på byen og før kveldens opplevelser på byen starter.

Mediterranean

Mediterranean ligger øst for Rhodos by og her kan du koble av ved bassenger eller ta den korte turen ned til stranda. Når kvelden kommer er det ikke langt inn til gamlebyen med alle de koselige restauranter og barer. Her bor du i pene dobbeltrom og kan nyte de varme kveldene på balkongen, legg gjerne til havutsikt for litt ekstra ferieluksus.

Best Western Plus Hotel Plaza

Hotellet vender seg til et voksen publikum over 23 år og etterstreber en rolig atmosfære. Hotellet er ikke barnefritt men barn og ungdommer kan kun sjekke inn på hotellet sammen med foresatte. Best Western Plus Hotel Plaza ligger midt i Rhodos by og her har du alt rundt hjørnet. Hotellets basseng blir en oase der du kan slappe av og vil du bade i havet er det to strender i gangavstand. Om kvelden kan du spise i hotellets restaurant eller ta turen til en taverna i Rhodos bys eldre bydeler.

Semiramis City

For å bo på dette hotellet må minst en person per rom ha fylt 18 år. Semiramis City er et populært hotell som ligger sentralt i Rhodos by i gangavstand til så vel stranda som sentrum. Her bor du i moderne dobbeltrom og har frokostbuffé inkludert.

Svea

Svea er et pent, enkelt hotell med familiær stemning nært stranda, midt i Rhodos by. Hotellet passer for deg som ikke har behov for mange fasiliteter og vil bo sentralt med alt i nærheten, og dessuten med en god à la carte-restaurant på gateplan.