Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,6 av 10 Basert på 110 vurderinger
Total vurdering
 
6,6 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,8 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
6,4 / 10
Service
 
7,4 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Sentral beliggenhet. Rimelig pris for 1 person.
-
Forferdelig trangt i dusj og på toalett.

Bekreftet gjest: 2024-06-09


8 av 10

+
Sentralt.
-
Det var brann på hotellet i kjelleren og vi bodde i 5 etasje. Det var ingen brannfolk i etasjene og banket på dører og varsler stod ikke på rom, kun i gang. Jeg sov helt til min kjære vekket meg og hørte ikke alarmen. Det var ingen navnesjekk av gjester som kom ut av hotellet, og ikke noe sjekking på vei inn igjen. Det luktet brent nesten resten av ferien. Rutinene her var for dårlige!!!!! I det minste burde det vært en prosedyre som gjorde oss trygge på at hotellet hadde kontroll på en eller annen måte. Baren tvers over gaten tok vare på oss, men så ikke noe av personellet fra hotellet.

Bekreftet gjest: 2024-06-02


5 av 10

+
Frokosten og standard på rengjøring. Beliggenheten i forhold til strandpromenaden og strendene.
-
Eldre og mer slitt enn omtalen gir inntrykk av. Dessuten veldig mye støy fra hotellets omgivelser til langt på natt.

Bekreftet gjest: 2024-06-02


7 av 10

+
Pl
-
Beliggenhet

Bekreftet gjest: 2024-05-26


9 av 10

+
Fin beliggenhet. Kort vei til stranda og til sentrum. Hyggelig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2024-05-19


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-19


1 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-15


7 av 10

+
-
Var i overkant med støy fra "bargata"

Bekreftet gjest: 2023-10-08


5 av 10

+
Rent
-
Fikk rom mot et diskotek, sov ikke på netter. Fikk nytt rom på andre siden, fikk da nattero

Bekreftet gjest: 2023-10-08


4 av 10

+
Sentralt
-
Gammelt, slitt og dårligst bad.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

49% anbefaler hotellet

307 vurderinger
Utmerket
 
82
Veldig bra
 
84
Bra
 
64
Mindre bra
 
32
Dårlig
 
45

Fem siste vurderinger

31.07.2023

av AmandaOlsen1996

Skuffende opplevelse

Beliggenheten var det eneste beste med dette hotellet. Ellers var renholdspersonellet veldig hyggelige. Men ble vekket tidlig hver dag av at de kommuniserte via walkietalkie, det er meget lytt mellom rommene og gangen. Badet var veldig lite, med en dusj og tilhørende sluk midt på gulvet der man sitter på toalettet. Hver gang man dusjer, kommer vannet utover hele baderomsgulvet. Opplevde også gjennomgående besøk av små dyr på vasken som ikke ble borte. Vil ikke anbefale dette hotellet, legg heller mer penger i noen av de andre hotellene i byen!

 
01.08.2019

av heddaandreass1 Bergen, Norge

"Vennetur"

Vi var en vennegjeng på ni stykker som bodde på Europa Hotel fra 24.-31. juli og reiste ned med ikke for høye forventninger til hotellet. Likevel klarer de å skuffe oss. Når vi ankommer hotellet blir vi møtt av et svært uhyggelig personale som ikke har vist noe interesse i å behandle gjestene sine godt. Rommet vi fikk hadde svarte hår på alle overflater, mugg på kjøkkenredskaper, en aircondition som kun blåste varm luft, skitne håndklær og ekkelt dusjforheng. Det verste med hotellet var det veldig lite imøtekommende personalet som satt i resepsjonen. De skrek og kjeftet og var frekke. Det er helt tydelig at de tar utnytte av at det er ungdommer som hovedsakelig bor der. Nattevakten var ekkel i oppførselen og ga komplementer på utseende til en venn av meg, og tok på rumpen til en annen venn av meg. Utrolig ekkel opplevelse. Dette hotellet skal jeg aldri aldri tilbake til, og vi reiste gjennom Apollo, som jeg håper heller ikke vil samarbeide med disse igjen. Forferdelig opplevelse.

 
18.06.2019

av andrinesj

Jentetur

Selve hotellet har bra beliggenhet, men anbefales IKKE hvis du skal på «fyllatur» med venner. Helt vanvittig strenge. Her skal det være helt stille 23.00. Vi satt på rommet, uten noe som helst musikk og snakket med inne stemme men fikk beskjed om å komme oss ut med en gang. Eieren sa også at han fint kunne kasta oss over verandaen hvis vi ikke var stille!

 
12.09.2018

av CarolineH3861

Venninnetur

Vi var tre venninner her i september og vi syns dette hotellet var ok. Før vi booket turen sjekket vi anmeldelser her på tripadvisor og ganske riktig som mange skriver er dette et ungdumshotell. Vi opplevde ikke så mye bråk, men noe bråk var det (som forventet). Vi var heldige og hadde ikke rom ned mot bargaten som gjorde at vi slapp unna festbråk om natten. Det som heller irriterte oss var lyden av en noe sliten aircondition, dårlig plass på bad og renholdet kunne vært noe bedre. Rommet var lite slik som det også fremstår på bildene så det var vi egentlig fullt klar over og det gjorde ikke så mye siden vi oppholdt oss lite på rommet. Et helt ok hotell for en ganske fin pris.

 
21.08.2016

av veronicahelenh Vestby, Norge

Bra beliggenhet

Dette hotellet ligger perfekt til. Det kort vei til stranda, bargata og til gode restauranter. Det er heller ikke langt å gå til gamlebyen. Resepsjonistene er hyggelige og rommet mitt var rent. Det luktet litt kloakk fra sluket på badet men, ikke så ille at jeg plagdes med det. Hotellrommet jeg fikk var med kjøleskap, tv, air condition, balkong med utsikt til havet og et par stoler. Alt inkludert i prisen. Jeg hadde ikke noe problem med trykket eller varmtvann i dusjen som jeg ser andre har kommentert. Jeg bodde her i 3netter på rom nr 512 og booket meg hit gjennom booking.com for en rimelig penge. Frokosten er bedre enn mange andre 3 stjerners hotell jeg har hvert på. Det er godt utvalg av forskjellige ting å spise så om du ikke er kresen er det nok å velge mellom. Det er et svømmebasseng og en poolbar men, de har ikke jeg prøvd ut. Ser flere klager over bråk... Det var litt men, ikke noe plagsomt. Det var alltid helt stille etter 23.00. Jeg kommer gjerne på besøk hit igjen. Bra hotell for en grei pris.