Sportsaktiviteter på Rhodos

På Rhodos er det mange muligheter for å være i aktivitet i ferien! Ta med vennegjengen på gokart, kår feriemesteren i bowling eller hvorfor ikke snorkle eller lære deg å dykke?

Levante Beach Resort Levante Beach Resort

Sportshotellet for hele familien

Levante – powered by Playitas er et perfekt valg for deg som vil ha en aktiv ferie og vil kunne kombinere sol og bad med trening! Her er det mange sportsaktiviteter å velge mellom og enten vil du spille tennis, sykle, trene i treningsrommet eller bli med på en gruppetreningstime så kommer du til å trives her. Vil du svømme er det et 25-metersbasseng med startblokker og baner, og vil du sykle tilbys gratis utlån av sykler og gratis guidede turer med terrengsykkel. Hotellet ligger rett ved stranden i Afandou og her er det nok av vannsportsaktiviteter som f. eks. SUP (stand up paddle), vannski, wakeboard og seiling.

Paradis for surfere

På vestkysten av Rhodos blåser det ofte litt mer, noe som lokker windsurfere fra hele verden. Det er flere windsurfingsentre som tilbyr alt fra nybegynnerkurs til spennende konkurranser for den mer erfarne. Lei et brett i Ixia eller i Prasonissi i sør.

Surfing på Rhodos Surfing på Rhodos

Stand up paddleboard

Er du nysgjerrig på å teste SUP, stand up paddleboard? Ta med vennegjengen eller familien og bli med på vår tre timers lange Stand up Paddle utflukt. Du får en introduksjon på land før vi legger av gårde og padler i vei i det krystallklare vannet og opplever den vakre kystlinjen fra havet.

Sykling på Rhodos

Forholdene ligger til rette for sykling på Rhodos. De fleste veiene er asfalterte og det fer alt fra vakre kystveier til tøffe motbakker. Bor du på vårt sportshotell Levante – powered by Playitas er både sykkel og guidet terrengsykkelturer inkludert.

Snorkling i Kalithea

Det gamle kurbadet Kalithea med sine varme kilder er en fredelig ferieby. Stranden er en blanding grovkornet sand og rullestein og vannet er perfekt for snorkling og dykking.

Tennis Spill tennis i ferien

Minigolf

Minigolf er gøy for alle aldre og kanskje dere skal kåre feriens minigolf champion? Ta turen til minigolfbanen ved Lardos og spill en runde eller to. Betaler du 5 euro ekstra kan du spille så mye du vil i hele ferien! Slå av en prat med Stergios som tok med seg minigolfen til Hellas og eier banen i Lardos. 

Tennis

Mange hotell har egne tennisbaner. Vil du spille tennis på en ekte tennisklubb skal du ta turen til øyas nordre spiss. Mellom akvariet og kasinoet ligger Rhodian Tennis Club, der du kan leie bane, racket og baller til en god pris. Flere baner og sportsaktiviteter finner du på Kallipatria Sportscenter, sør for gamlebyen i Rhodos.

Gokart

Gokart er en morsom aktivitet som man kan gjøre sammen. I Faliraki ligger en bane der den raskeste i vennegjengen kan kåres. Det enkleste er å ta bussen hit, de går fra de fleste stedene på Rhodos. 


Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Rhodos

Alle reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se alle våre reisetips til Rhodos

Rhodos

  • Unik historie
  • Vakre strender og pittoreske landsbyer
  • Mange aktiviteter

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.