Lek på stranden ved Mythos Beach Resort

Familiehotell på Rhodos

Rhodos for barnefamilier

Hvilket hotell på Rhodos passer best for deg som reiser med barn? Vil dere bo på et barnevennlig hotell med mange aktiviteter, ser du etter noe sjarmerende i et rolig område – eller vil dere bo rett ved stranden? Kanske litt av alt? Her kan du velge blant våre familiefavoritter på Rhodos!

 

Våre Apollo Mondo Family-hotell er spesielt tilrettelagt for å gi deg og familien den ultimate ferien på Rhodos. Her trenger du ikke å kompromisse med verken barneklubber eller nydelig mat. Kos dere med barnebasseng, engasjerende barnklubber, All Inclusive-pakke og til og med svømmeskoler – alt for å sikre at du får en komplett og uforglemmelig familieopplevelse.

Men, om du ser etter alternativer utenfor Apollo Mondo Family-konseptet har vi selvsagt flere andre topp familiehotell på Rhodos. Selv om de ikke er under konseptparaplyen, så tilbyr også de fantastiske fasiliteter som gjør familieferien minnerik.

Utforsk nedenfor og finn det perfekte familiehotellet på Rhodos og se fram mot en ferie full av glede, latter og felles eventyr!

Våre mest populære familiehotell på Rhodos

Sett deg tilbake og gjør deg kjent med hotellene under.

Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hotell

Hvordan vil du bo


Tips & Inspirasjon

Finn ditt Rhodos og les våre reisetips.

Reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se våre reisetips til Rhodos

Finn ditt Rhodos

Rhodos er et av våre mest populære reisemål og har noe for alle. Her hjelper vi deg slik at du kan finne den delen av øya som passer deg.

Finn hvilket sted på Rhodos som passer deg

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.