Lindos Royal Resort

Lindos Royal Resort har en perfekt beliggenhet ved stranda i Vlycha Bay, som regnes som en av de mest idylliske og fine strendene på Rhodos. All Inclusive er inkludert og her venter flere basseng, blant annet et relaxbasseng for voksne og et basseng med vannsklier og naturligvis en herlig strand.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Deluxerom med delt basseng for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suite med delt basseng for 2-3 personer. Kampanjerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vanskelig å svare på da jeg er misfornøyd .
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lindos Royal Resort kan du se frem til en meget behagelig ferie – All Inclusive er inkludert og du kan velge mellom flere restauranter i løpet av uka. Du kan også spille tennis, delta på aktiviteter som yoga eller aerobic, ta noen rolige svømmetak i relaxbassenget og bare koble av, eller så kan du jo ta en tur i en av de morsomme vannskliene.

Hotellet har fem basseng, hvorav ett relaxbasseng for kun voksne, to er aktivitetsbasseng, ett er et separat barnebasseng og ett basseng har seks vannsklier med forskjellige lengder. For å kjøre vannskliene må barna ha fylt 6 år og være minst 120 cm høye. Broer og steinmurer skiller noen basseng fra hverandre Solsenger og parasoller inkludert ved bassengene. Basseng- og strandhåndklær mot depositum. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift.

Lindos Royal Resort har en bufférestaurant der du inntar frokost, lunsj og middag. Det er også tre à la carte-restauranter med inspirasjon fra det greske kjøkkenet, Middelhavslandene og en grillrestaurant der du kan spise en middag per uke og restaurant. À la carte-restaurantene holder åpent seks dager i uke og bordreservasjon kreves. Pent antrekk for menn til middag. Det er også to poolbarer som i tillegg til drikke serverer snacks på dagtid. Baren i lobbyen er åpen på kveldstid men er ikke inkludert i hotellets All Inclusive-program.

Utendørsbasseng ved hotellets spa som kan benyttes uten avgift. På hotellet er det hamam, jacuzzi og skjønnhetsbehandlinger, mot avgift. Yogatimer, pilates, vannaerobic og et treningsrom. Barneklubb i hotellets regi for barn 6-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Gavebutikk. Bilutleie. Sandstrand med innslag av grus og småstein. På stranda er det solsenger og parasoller samt vannsporter, alt mot avgift. Det er 4 kilometer til Lindos by og 45 kilometer til Rhodos by.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost kl. 10.00-11.00.
 • Snacks i poolbarene kl. 12.00-17.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.
 • En middag per uke og restaurant i de tre à la carte-restaurantene kl. 19.30-22.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av poolbarene kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Er du ute etter et hotell utenom det vanlige og vil bo i en juniorsuite superior med direkte utgang til eget eller delt basseng er AquaGrand Exclusive Deluxe Resort, som ligger utenfor Lindos, hotellet for deg. Her er atmosfæren rolig og behagelig der alle gjestene er over 16 år.

Lindos Blu

Aldersgrense på hotellet: 17 år Lindos Blu er et elegant hotell med høyt servicenivå. Her ønskes du velkommen til hyggelige, romslige hotellområder med en spektakulær utsikt fra bassengområdet. Lindos Blu er spesielt godt tilrettelagt for dere som ønsker å være kun to i ferien. Atmosfæren er romantisk og det er mange fine steder for en ettermiddagscocktail eller en middag for to.