Lindos Blu

Aldersgrense på hotellet: 17 år

Lindos Blu er et elegant boutiquehotell med høyt servicenivå. Hotellet byr på en spektakulær utsikt fra bassengområdet. Lindos Blu er spesielt godt tilrettelagt for dere som ønsker å være kun to i ferien. Atmosfæren er romantisk og det er mange fine steder for en ettermiddagscocktail eller en middag for to.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer. Juniorsuiter for 2 personer. Juniorsuiter med delt basseng for 2 personer. Deluxerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lindos Blu er et moderne og stilrent boutiquehotellet som ligger i rolige omgivelser utenfor Lindos. Hotellet har to bassengområder med totalt tre basseng med solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert. Poolbar. Det er rundt 50 meter til stranda og også der er solsengene og parasollene inkluderte.

I hotellets hovedrestaurant Smeraldo serveres buffé til frokost og middag og til lunsj er det á la carte-servering. I tillegg er det en à la carte-restaurant, Five Senses art Kouzina, som vekker alle sanser. Pent antrekk gjelder i begge restaurantene og bordreservasjon dagen før i á la carte-restauranten.

Tennis mot avgift. Treningsrom. Spabehandlinger og massasje mot avgift. Skjønnhetssalong og frisør. Dampbad og badstue. Innendørsbasseng med jacuzzi.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Minimarked. Det er cirka 50 meter til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Hotell for voksne

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Er du ute etter et hotell utenom det vanlige og vil bo i en juniorsuite superior med direkte utgang til eget eller delt basseng er AquaGrand Exclusive Deluxe Resort, som ligger utenfor Lindos, hotellet for deg. Her er atmosfæren rolig og behagelig der alle gjestene er over 16 år.

Lindos Royal Resort

Lindos Royal Resort har en perfekt beliggenhet ved stranda i Vlycha Bay, som regnes som en av de mest idylliske og fine strendene på Rhodos. All Inclusive er inkludert og her venter flere basseng, blant annet et relaxbasseng for voksne og et basseng med vannsklier og naturligvis en herlig strand.