Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. En flaske vann i rommet ved ankomst. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 1-2

Deluxerom med delt basseng

Deluxerom med uteplass og delt basseng, to stoler og et bord samt to gode solsenger på uteplassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. En flaske vann i rommet ved ankomst. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom

Familierom med balkong eller terrasse. En soveromsdel med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer eller to enkeltsenger i stuedel. Skyvedør mellom de to delene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. En flaske vann i rommet ved ankomst. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite

Juniorsuite med balkong eller terrasse og havutsikt. En soveromsdel med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel, det er noen trappetrinn mellom de to delene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. En flaske vann i juniorsuiten ved ankomst. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 2-4

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Lindos Royal Resort, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-2

Suite med uteplass og delt basseng

Suite med uteplass og delt basseng. Suiten består av et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. En flaske vann i rommet ved ankomst. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse og begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng eller feltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. En flaske vann i rommet ved ankomst. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3