AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort ligger rett utenfor Lindos på Rhodos er et luksuriøst hotell for voksne. Her er det flere restauranter og barer å velge blant, et fint spa og et par herlige basseng, og så prikken over i'en – det ligger perfekt til ved havet!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 1-2 personer/2 personer. Deluxerom, seafront for 1-2 personer/2 personer. Juniorsuiter superior med delt basseng for 2 personer. Juniorsuiter superior med eget basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort ligger bassengene i en frodig hage med utsikt mot havet og den kjente Navarone Bay. Her er det solsenger, parasoller og håndklær til låns. Det er dessuten en poolbar der du kan slå seg ned og beundre solnedgangen. Hotellet har også en smal, 200 meter lang adskilt stranddel med krystallklart vann.

Det er flere restauranter på hotellet, hovedrestauranten Pentapolis serverer frokost og middag. Restauranten Elements tilbyr smaksmenyer med moderne greske og lokale smaker fra Rhodos. I Zen Lounge kan du oppleve uventede smakskombinasjoner, delikatesser av ulike slag og her finner du også en gedigen vin- og cocktailliste.

Ved stranda ligger restauranten Sensia og kan friste med en omfattende à la carte-meny, og servering hele dagen med alt fra greske spesialiteter til internasjonal snacks. På Blue Fin, en finere à la carte-restaurant ved havet, kan du overlate vinanbefalingene til en erfaren sommelier og måltidet her blir en kulinarisk opplevelser Når du trenger noe å drikke ligger Sensia Beach Bar ved stranda og baren Zen Bar. Slim Line juice bar ved bassenget byr på en rekke ulike alkoholfrie alternativ, alt fra ferskpresset juice til alkoholfri øl. Og i tillegg til alt dette kan du bestille romservice døgnet rundt.

På hotellet er det et spa med flere behandlingsrom og et bredt utvalg av behandlinger. Det er også et velutstyrt treningsrom hvor du også kan bestille personlig trening mot avgift. Ønsker du å teste yoga i soloppgangen med profesjonelle instruktører har du muligheten her.

Kveldsunderholdningen med levende musikk og/eller dans hver dag. Rundt omkring på hotellet henger det mye flott kunst i tillegg hotellets egne, lille galleri. Det er gratis parkering på hotellet og gratis wifi i fellesområdene. På hotellet er det et minimarked og en boutique med damemote og innredningsartikler.

Hotellet ligger cirka 2,5 kilometer fra pittoreske Lindos på Rhodos' østkyst. Det er butikker og mange restauranter og et herlig uteliv. Via en mindre steinlagt vei kan du enkelt ta fra hotellet inn til byen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

I tillegg:

  • Halvpensjon.

Eksklusive hotell skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Lindos

Lindos Blu

Aldersgrense på hotellet: 17 år Lindos Blu er et elegant hotell med høyt servicenivå. Her ønskes du velkommen til hyggelige, romslige hotellområder med en spektakulær utsikt fra bassengområdet. Lindos Blu er spesielt godt tilrettelagt for dere som ønsker å være kun to i ferien. Atmosfæren er romantisk og det er mange fine steder for en ettermiddagscocktail eller en middag for to.