Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 5 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Fasiliteter
 
9,4 / 10
Mat og drikke
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Fin beliggenhet. Vi bodde i Garden ving men der var det ikke sol på terrassen hverken morgen eller kveld på grunn av kjempestore trær.
-
Vi stod i 1 1/2 time i kø for å sjekke inn selv om det var 5 pers i skranken. Det er ikke akseptabelt. Vi måtte registrere kredittkort selv om det var charter og turen var betalt. Fjerne trær som skygger.

Bekreftet gjest: 2019-09-15


9 av 10

+
Fint og stort
-
Litt upersonlig service

Bekreftet gjest: 2019-07-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

51% anbefaler hotellet

3258 vurderinger
Utmerket
 
1067
Veldig bra
 
883
Bra
 
555
Mindre bra
 
382
Dårlig
 
371

Fem siste vurderinger

14.08.2019

av Tove H

Styr unna

Fikk ikke det rommet jeg hadde bestilt. Først klaget jeg til hotels.com som påstod at jeg hadde bestilt executive rom ikke exclusive rom. Lang historie kort hotellet forlangte 800 euro i tillegg for det rommet jeg opprinnelig hadde bestilt. Ingen tok ansvar, det var min feil !!! Stort rom, god seng, men meget slitt. Snakket med booking ansvarlig eneste jeg fikk fra henne var money talks mao jeg kunne vel ikke forvente den standaren for det jeg hadde betalt.Jeg benyttet meg av et tilbud fra hotels.com ? Baseng området er et trist syn, ikke et 5 stjernes hotell verdig. Stressende og støyende frokost, men ok mat. Den ferien vi trodde vi hadde bestilt og den vi har er langt fra det samme.

 
03.08.2019

av Danielziz

Verste opplevelsen!

Elendig hotell, fremstår som 5 stjernes hotell men er egentlig mer 1 stjerners! Selvom man betaler for frokost og middag, men så må du vente lenge i kø for å få bord. Alt koster penger, fra vann til brus osv. Alt for lite ansatte til så mange gjester. De har ingen kontroll over noen ting. Ville absolutt ikke anbefalt dette hotellet selvom det frister med godt tilbud. Dere vil bli skuffet. Treningssenteret må du også betale for, 5 Euro for å komme inn. Verste jeg har opplevd. Vi måtte ringe å be om toalettpapir og håndkle til å dusje med, da de hadde ´´glemt´´det når de rengjorde rommet 3 dager på rad. Helt forferdelig.

 
18.06.2018

av Jon S Oslo, Norge

Utmerket hotell

Vi ble plassert her av Apollo i vel et døgn pga tekniske problem med flyet vårt til Oslo (fugl i en motor!?) Greit rom, meget god frokost, lunch og middag med utmerket service i spisesalen. Noen anmeldelser av dette hotellet er meget negative. Det må åpnebart ha skjedd en skikkelig oppgradering både av rom og service i det siste. Vi var godt fornøyd!

 
22.06.2017

av Sissel73 Bergen, Norge

Sommerferie

Dårlig service i resepsjon og ved basseng. Måtte vente 2,5 time i resepsjonen før rommet var klart når vi ankom hotellet første dag. Vi bodde i 12 etg og måtte bruke heis. Mye støy. Heisen stopper ved hver etg nedover...... 😐. Hotellet er stort og har flotte basseng områder. Frokost og middag i matsal, her er de veldig ivrig på å rydde unna fat og glass før man er ferdig å spise. Virker rent og ryddig. Savnet service ved bassenget ved bestilling av drikke/mat. Her må man selv ta initiativ. Føler de ikke bryr seg om gjestene.. Heller ingen underholdning på kveldene.

 
06.09.2016

av Culture667908

Kjempe bra

Kjempe fin opplevelse, alle var ikke så hyggelige men mange var svært hyggelige. Bassenget var flott. Og frokosten var helt super. Det eneste dumme var at vi måtte flytte hele tiden, men det er ikke hotellet sin feil. Likte det svært godt og familien gjorde det og anbefales.