Dobbeltrom Garden Wing

Dobbeltrom med balkong eller terrasse. Disse ligger i Garden Wing. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, sentralstyrt luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap.TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Merk at det er en bratt bakke opp til rommene i Garden Wing.
  • Rom med terrasse har inngang via denne.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Rodos Palace, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn.

Superiorrom

Superiorrom med balkong, noen har havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og sentralstyrt luftkondisjonering inkludert. Minibar. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Superiorrommene med havutsikt ligger i 8.-15. etasje.
  • Alle disse rommene ligger i hovedbygningen.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Toromsleilighet Garden Wing

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa eller i feltsenger i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, sentralstyrt luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Disse rommene ligger i Garden Wing.
  • Merk at det er en bratt bakke opp til leilighetene i Garden Wing.

Romstørrelse: Ca. 65 kvm
Antall personer: 2-4