Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,4 av 10 Basert på 10 vurderinger
Total vurdering
 
6,4 / 10
Rengjøring
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,0 / 10
Mat og drikke
 
6,4 / 10
Rom / leilighet
 
6,9 / 10
Service
 
5,9 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-28


7 av 10

+
Fin resepsjon og fint bassengområde - nærme stranda
-
All mat og drikke burde vært inkludert i «All invlusive»

Bekreftet gjest: 2023-06-28


4 av 10

+
Basengområdet.
-
Vi har bestillt 2 romsleilighet med høy standar. med kjøkken, Micro, Kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr ca.65 Kvm. Vi får 2rom som inneholder 1 dobbelseng og 1 rom med 2 sovesofaer 1 bord, 3 stoler og ingen kjøkken og ingen høy standar som beskrevet hos Apollo. skittent og dårlig standar på bad. Lampeneskjermene på rommene så ut som de var delvis svidde . Noe som er skremmende mtp på brann. Fikk beskjed om at vi hadde fått det vi har bestilt når vi kontaktet resepsjon og at den leiligheten som Apollo har på nettsiden er VIP leilighet og det har ikke Apollo hos dem. VI kunne få en kaffemaskin på rommet hvis vi ville, den kom uten kaffe og kaffekopper. klaget på at renholdspersonal forlot rommet vårt etter renhold og døren sto åpen og fritt frem for uvedkommende å gå inn og forsyne seg hvis de ville det. Det hjalp ingenting. Tirsdag, Torsdag og Lørdag fant vi dør åpen når vi kom tilbake på rommet om ettermiddagen.

Bekreftet gjest: 2022-09-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

51% anbefaler hotellet

4073 vurderinger
Utmerket
 
1285
Veldig bra
 
995
Bra
 
671
Mindre bra
 
526
Dårlig
 
596

Fem siste vurderinger

21.02.2024

av Torkel V Fredrikstad, Norge

Lav standard

Fem stjerner fortjener ikke dette hotellet. En menge gjester på tur hjelper tydeligvis ikke når systemene ikke fungerer. Kaldt vann i dusjen og mugglukt på rommene. Maten ved buffene holder meget lav standard og må beskrives som smakløs. Jeg forstår at veldig mange gjester kan skape trøbbel, men her blir det ikke taklet på en profesjonell måte.

 
20.07.2022

av 116ann Marmaris, Tyrkia

Streike fast

Vi satt streikefast på hotellet i 1 uke, de ansatte var helt fantastiske, alle tok godt vare på oss, alle var smilende og ga oss topp service. Rommene var flotte, maten var topp score, buffe til alle 3 måltidene, kunne trengt 3 uker for å rekke å smake på allt det gode som var på de. Ute området var nydelig, mange bassenger og ulike soner å være i. Stranden lå 3 min unna med undergang under veien. Det var flere ulike resturanger og barer man kunne velge og underholdning for både store og små. Gir dette hotellet topp skår og kommer absolutt tilbake. Annbefalles på det varmeste :)

 
14.08.2019

av Tove H

Styr unna

Fikk ikke det rommet jeg hadde bestilt. Først klaget jeg til hotels.com som påstod at jeg hadde bestilt executive rom ikke exclusive rom. Lang historie kort hotellet forlangte 800 euro i tillegg for det rommet jeg opprinnelig hadde bestilt. Ingen tok ansvar, det var min feil !!! Stort rom, god seng, men meget slitt. Snakket med booking ansvarlig eneste jeg fikk fra henne var money talks mao jeg kunne vel ikke forvente den standaren for det jeg hadde betalt.Jeg benyttet meg av et tilbud fra hotels.com ? Baseng området er et trist syn, ikke et 5 stjernes hotell verdig. Stressende og støyende frokost, men ok mat. Den ferien vi trodde vi hadde bestilt og den vi har er langt fra det samme.

 
03.08.2019

av Danielziz

Verste opplevelsen!

Elendig hotell, fremstår som 5 stjernes hotell men er egentlig mer 1 stjerners! Selvom man betaler for frokost og middag, men så må du vente lenge i kø for å få bord. Alt koster penger, fra vann til brus osv. Alt for lite ansatte til så mange gjester. De har ingen kontroll over noen ting. Ville absolutt ikke anbefalt dette hotellet selvom det frister med godt tilbud. Dere vil bli skuffet. Treningssenteret må du også betale for, 5 Euro for å komme inn. Verste jeg har opplevd. Vi måtte ringe å be om toalettpapir og håndkle til å dusje med, da de hadde ´´glemt´´det når de rengjorde rommet 3 dager på rad. Helt forferdelig.

 
18.06.2018

av Jon S Oslo, Norge

Utmerket hotell

Vi ble plassert her av Apollo i vel et døgn pga tekniske problem med flyet vårt til Oslo (fugl i en motor!?) Greit rom, meget god frokost, lunch og middag med utmerket service i spisesalen. Noen anmeldelser av dette hotellet er meget negative. Det må åpnebart ha skjedd en skikkelig oppgradering både av rom og service i det siste. Vi var godt fornøyd!