Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter som ligger i den gamle hotelldelen. Leilighetene har ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Er det tre voksne i rommet blir det trangt. Lite minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi inkludert. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet deluxe

Lyse og moderne ettromsleiligheter deluxe med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Disse ligger i den nye hotelldelen. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøkkenutstyr som kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi inkludert. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn.

Treromsleilighet

Treromsleiligheter som ligger i den eldre hotelldelen. Leilighetene har to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr, kokeplater og kjøleskap. TV. Wifi inkludert. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4