Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong. Disse ligger i den eldre hotelldelen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Rommet oppleves som trangt når man er tre personer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Bardisk. Wifi inkludert. Luftkondisjonering og safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet deluxe

Ettromsleiligheter deluxe med balkong. Disse ligger i den nye hotelldelen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Bardisk. Wifi inkludert. Luftkondisjonering og safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn.

Treromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong. Disse ligger i den eldre hotelldelen. To soverom med en dobbeltseng i det ene og to enkeltsenger i det andre. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Bardisk. Wifi inkludert. Luftkondisjonering og safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4