Ettromsleilighet deluxe

Lyse og moderne ettromsleiligheter deluxe med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Disse ligger i den nye hotelldelen. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøkkenutstyr som kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og gratis wifi. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn.

Toromsleilighet

Toromsleiligheter som ligger i den gamle hotelldelen. Leilighetene har ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Er det tre voksne i rommet blir det trangt. Lite minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og gratis wifi. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Renoverte bad med bad/dusj og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Treromsleiligheter som ligger i den eldre hotelldelen. Leilighetene har to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr, kokeplater og kjøleskap. TV med satellittkanaler. Gratis wifi. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Hårføner. Renoverte bad med bad/dusj og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4