Palmyra (Lefkas)

Palmyra

  • • Kort vei til stranda
  • • Avslappet atmosfære
  • • Gratis wifi
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

La fine Palmyra på Lefkas bli basen for et herlig ferieopphold. Her venter et trivelig bassengområde, og det er ikke langt til de hyggelige tavernaene i Nidri.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Familierom for 3-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tiltalende Palmyra ligger ved stranda med kort vei inn til Nidri sentrum. Her er det et rolig og hyggelig bassengområde med solsenger og parasoller. Poolbar. Cirka 50 meter fra hotellet ligger stranda med gratis solsenger og parasoller. Frokostservering. Gratis wifi ved bassenget og i baren. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 80 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Alle hoteller – Lefkas

Porto Ligia

Vil du bo i strandkanten ved den fine stranda med det klarblåe vannet er Porto Ligia på Lefkas hotellet for deg. I tillegg til nærheten til sjøen er det bare en kort spasertur inn til sentrum av Lefkas by. Hotellet har også et stort bassengområde og barneseksjon i bassenget. Fin hage for en avslappende stund i skyggen av et tre.

Seaview

På det lille hotellet Seaview bor du i moderne, lyse rom like ved stranda i Nidri på Lefkas. Familien Gazi eier og driver hotellet og tar deg i mot med åpne armer. Den personlige servicen og den herlige beliggenheten gjør Seaview til ett av våre Apollo Mondo Local-hoteller.

Eleana

På Eleana venter en herlig avslappende ferie der du fikser deg selv i ferien med fullt utstyrt kjøkken. Stranda ligger en kort tur fra hotellet og fra poolbaren kan du bestille noe å drikke ved bassengkanten. Nikianas ligger bare et steinkast fra hotellet og der er det noen strandtavernaer.

Santa Maura

Enkle, men sjarmerende Santa Maura i Nidri ligger i et hus fra 1850, midt i gågata og noen titalls meter fra stranda. Hotellet er pietetsfullt restaurert og har et lite, avskjermet bassengområde.

Bel Air

Bel Air er et lite hotell som ligger en kort rusletur fra rullesteinstranda i Nidri på vakre Lefkas. På hotellet er det basseng og jacuzzi og frokosten inntas i poolbaren. Hotellet er spesielt populært på grunn av sitt hyggelige personale og det utmerkede beliggenheten.

Aggelos (Lefkas)

Leilighetshotellet Aggelos ligger i utkanten av Nidri på Lefkas og passer perfekt om du ønsker kort vei til det meste, og samtidig vil ordne det meste selv i ferien. Her er det et hyggelig bassengområde med barneseksjon i bassenget og poolbar. Den stemningsfulle havnepromenaden med stort restauranttilbud ligger i gangavstand fra hotellet.

Orion (Lefkas)

Orion på Lefkas er et flott boutiquehotell for livsnytere som lengter etter en avslappende ferie. 20 meter til stranden og bare en kort spasertur til havnen i Nidri. Pene rom, en hyggelig hage og et bassengområde med utsikt over fjell og hav.

Marina Pansion

Marina Pansion ligger fint til ved Perigialistranda på øya Lefkas. Hotellet ligger i en fin hage og har en egen liten havn der småbåtene dupper i det klare vannet. Snackbar med herlig havutsikt.

Sunwaves

Sunwaves er et lite familiedrevet hotell som ligger ved stranda i Vassiliki. Her har du vakker utsikt over bukta i Vassiliki fra både restauranten og det fine bassengområdet.

Georgio

Georgio er et personlig og hyggelig hotell med enkle og lyse leiligheter for to. Reis hit med din kjære eller beste venn og nyt den rolige beliggenheten. Hotellet har en herlig terrasse med bord og stoler i bassengområdet. Lefkas sentrum og Nidris stemningsfull havnpromenade ligger i passe avstand og er vel verdt et besøk.

Elati

Elati er en liten perle som ligger midt i smørøyet i Nidri. På baksiden av hotellet strekker den deilige stranden seg ut – bare den lille hagen ligger i mellom – og byens mange spisesteder ligger bokstavelig talt rett rundt hjørnet. Velutstyrte leiligheter der du selv kan lage mat av gode, lokale råvarer.

Armeno Beach

På Armeno Beach blir du møtt av familien Kartanos som kommer til å gjøre alt for at du skal trives. Det er et hyggelig lite hotell som ligger ved stranda i Nidri i gangavstand til barer og tavernaer i området. Hotellet inngår i vårt konsept Apollo Mondo Local – populære hotell med sterk lokal forankring.

Royal Nidri

Royal Nidri er et populært, barnevennlig leilighetshotell som ligger i et rolig område av Nidri. Her bor du i lyse leiligheter og har bare en kort spasertur til så vel sentrum som til sandstranda. På hotellet er det et bassengområde med basseng, jacuzzi og barnebasseng.

Lefko

Lefko er et pent hotell med god beliggenhet sentralt, men også rolig i Nidri. Her bor du i fine rom eller leiligheter, har bare en kort spasertur til stranda og på hotellet er det et hyggelig bassengområde med jacuzzi.

Il Mare

Velkommen til koselige Il Mare! Et lite, familiedrevet hotell som ligger på stranda i Nidri på Lefkas. Spis noe godt i hotellets bar eller ta turen til butikkene og tavernaene i Nidri sentrum.

Porto Galini

Like ved stranda på den østre siden av Lefkas ligger Porto Galini, et stort og fint hotell for hele familien. Hotellet er bygd i gresk stil med flere mindre bygninger som ligger i frodige omgivelser. Slapp av ved bassenget eller på stranda, treff nye venner i barneklubben eller spill tennis. For voksne er det et stort og fint spa.

Captain Stavros sommer 2022

Captain Stavros er et populært leilighetshotell i utkanten av Nidri på Lefkas, med et koselig bassengområde og rolig atmosfære. Takket være hotellets beliggenhet bor du bare en kort spasertur fra butikker og Nidris havnepromenade, der de hyggelige tavernaene og butikkene ligger side om side.