Elati

  • • Kort vei til havet
  • • Rolig beliggenhet
  • • Lag maten selv!
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Elati er en liten perle som ligger midt i smørøyet i Nidri. På baksiden av hotellet strekker den deilige stranden seg ut – bare den lille hagen ligger i mellom – og byens mange spisesteder ligger bokstavelig talt rett rundt hjørnet. Velutstyrte leiligheter der du selv kan lage mat av gode, lokale råvarer.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Større ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikten fra balkongen. Nærhet til stranda
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 3 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elati er et hyggelig lite leilighetshotell ved stranden inne i Nidri, bare adskilt fra sjøen av en frodig, liten hage. Her fikser du det meste selv i de velutstyrte leilighetene og du kan nyte varme kvelder på uteplassen.

På stranden er det solsenger og parasoller mot avgift. Mellom stranden og hotellet ligger en liten hage, der du kan sitte i skyggen en stund. Se på de fine båtene ute på havet og bad i det krystallklare vannet. Hotellets beliggenhet er optimal for å bli kjent med resten av Nidri og Lefkas. Hvorfor ikke leie en bil for en dag og oppdag øya, eller bli med på en utflukt ut i Lefkas skjærgård?

Vil du spise ute ligger det flere restauranter, tavernaer og barer kun noen minutter unna. Gratis wifi i fellesområdene. Folkelivet rundt hotellet kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.