Amira Luxury Resort

apollo mondo duo

Amira Beach Resort & Spa

 • • Komfortabelt like ved stranda
 • • Nybygd og eksklusivt for voksne
 • • Hvil ut sammen

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Amira Luxury Resort er det siste tilskuddet til våre Apollo Mondo Duo-hotell! Et hotell for voksne som vil komme bort fra hverdagen og ta det med ro sammen med partneren eller bestevennen. Her venter et komfortabelt rom, like ved sandstranda, og et bassengområde med palmer og vakker utsikt. Det store treningsrommet er velutstyrt og i spaet er det både hamam og jacuzzi for de som virkelig vil slappe av. Bestill et superiorrom eller en juniorsuite med delt basseng for litt ekstra luksus.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2-3 personer. Superiorrom med delt basseng for 2-3 personer. Juniorsuite for 2-4 personer. Juniorsuite med delt basseng for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig, hyggelig betjening
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det nybygde Apollo Mondo Duo-hotellet Amira Luxury Resort er et eksklusivt voksenhotell som ligger ved Rethymnons kyst. Fra bassengområdet er det utsikt over havet og her er det komfortable solsenger og parasoller. Hotellet har en egen del av sandstranda ved hotellet, også her tilbys solsenger og parasoller.

Kort vei til god mat
Hovedrestauranten på Amira Luxury Resort heter NISOS, og her serveres frokost- og middagsbuffé under åpen himmel. Middelhavsrestauranten ALMYRA byr på grillede spesialiteter og enkle retter. I gourmetrestauranten OLIO venter en noe mer luksuriøs middag av både lokale og internasjonale retter – og en fantastisk utsikt. Solnedgangen kan nytes i lobbybaren Kritamos, der det serveres cocktails og annen drikke. I poolbaren Asterias kan du kjøpe avkjølt drikke og iskrem, og nede ved stranda ligger baren Votsala som serverer nypresset juice.

Trening og velvære
På Amira Luxury Resort kan du trene yoga 3-5 ganger i uka med våre profesjonelle Apollo-instruktører, eller på egen hånd i det store treningsrommet. Her er det alt fra tredemølle og sykler til frie vekter og crosstrainer. Hotellet har også biljard og bordtennis, begge mot avgift. I spaavdelingen er det et innendørsbasseng (oppvarmet i april & mai samt oktober), jacuzzi, hamam, badstue og dusjer. I skjønnhetssalongen tilbys manikyr og pedikyr. Innendørsbasseng, hamam og badstue uten ekstra kostnad.

Oppdag omgivelsene
Hotellet ligger i den populære kystbyen Adelianos Kampos, som byr på en genuin gresk opplevelse. Hit lokkes de som søker ro, lange hvite strender og lokale restauranter. Cirka 8 kilometer fra hotellet ligger Rethymnon by med sin sjarmerende gamleby, der det ligger restauranter, barer og butikker langs de koselige små gatene. Vil du oppdage omgivelsene med bil tilbyr hotellet privat parkering.

Inkludert i Apollo Mondo Duo på Amira Luxury Resort:

 • Yoga 3-5 ganger i uka
 • Treningsrom
 • Wifi i fellesområdene
 • Solsenger og parasoller ved bassenget og på stranda

Mot avgift

 • Spa
 • Badehåndklær mot depositum
 • Biljard og bordtennis

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
Apollo Mondo Duo
 • Bare for voksne
 • Fornøyde gjester
 • Fin beliggenhet
 • Wifi inkludert

Alle hoteller – Rethymnonkysten

Minos Mare Beach Resort

Det populære All Inclusive-hotellet Minos Mare Beach Resort gir et herlig og luftig inntrykk med åpne flater og et stort bassengområde som vender mot stranda. Her bor du nært det ekte Kreta i sjarmerende omgivelser blant vinrankene. Et steinkast unna ligger sentrum i hyggelige Platanes med restauranter og koselige små butikker.

Aquila Rithymna Beach

Velkommen til Aquila Rithymna Beach – et elegant hotell med egen strand på Rethymnons kyst. Her er det lett å trives med et stort bassengområde, god service og aktiviteter for store og små. Velg blant flere restauranter med alt fra tradisjonelle greske retter til internasjonal mat. For de yngre er det barnemeny i Tasty Corner, hvor de kan velge fritt blant smørbrød, pizza og iskrem.

Rethymno Mare Resort

På All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter flere herlige basseng med blant annet et badeland for hele familien. Her bor du godt, og ekstra deilig er det om du velger et familierom med tilgang til delt basseng eller familierom med eget basseng. Her er det alltid noe å gjøre, alt fra aktiviteter til underholdning eller så gjør du ingenting bortsett fra å late deg, leser litt, spiser litt og tar en tur på stranda.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond ligger i en rolig gate i Platanes, en liten by på kysten øst for Rethymnon by. Rett utenfor hotellet ligger stranda og havet, men hotellet har også et hyggelig basseng litt bortenfor. På noen minutter er du i sentrum av Platanes der du finner et hyggelig utvalg av restauranter, barer og butikker.

Minos Mare Royal

Velkommen til Minos Mare Royal! Her venter en avkoblende ferie der du bor i fine rom nært den herlige stranda i Platanes, øst for Rethymnon by. Herfra er det gangavstand inn til sentrum av Platanes med små butikker, barer og hyggelige restauranter.

Rethymno Residence

Rethymno Residence er et hotell som har noe for alle. Her leker familier i vannsklier og barnebasseng, mens de som ønsker det kan ta det med ro i bassengområdet forbeholdt voksne gjester. Herlig All Inclusive-tilbud og vil du ta et bad i havet ligger stranda rett utenfor hotellområdet.

Akti Chara

Akti Chara i Platanes på Kreta ligger er et populært familiehotell som ligger like ved stranda. Her bor du i hyggelige leiligheter med havet rett utenfor døra. Det store bassenget frister også til deilige bad og soling. Sentrum med restauranter og butikker ligger kun noen minutters gange unna.

Rethymno Palace

Rethymno Palace er et fint hotell som ligger like ved stranda i Adelianos Kampos, og har et herlig bassengområde med eget barnebasseng og gratis solsenger og parasoller. Frokostbufféen er inkludert og du kan velge å legge til All Inclusive om du ønsker det.

Eva Bay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Fine Eva Bay har en hyggelig hage og bassengområde like ved stranda. Her bor du godt med All Inclusive inkludert. Inn til populære Platanes er det bare en kort spasertur, og der finner du flere restauranter og barer for en hyggelig utekveld.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nært stranda i Platanes, en av de mange badebyene på kyststrekningen øst for Rethymnon. Her bor du i leiligheter som ligger i små bygninger i typisk gresk stil med hvitkalkede vegger og blå dører. Hotellet har et lite bassengområde, men stranda og havet går kanskje av med seieren når det gjelder feriekos og bading.