Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, noen med utsikt mot bassenget. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr samt mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister og kaffetrakter. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. TV. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28-30 kvm
Antall personer: 2-3

Ettromsleilighet Superior med 2 ord. Senger

Ettromsleiligheter superior med balkong, noen med utsikt mot bassenget. To enkeltsenger. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr samt mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister og kaffetrakter. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Ved ankomst er det en flaske vin, en flaske vann og frukt i leiligheten. Daglig påfyll av kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28-30 kvm
Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med med balkong eller terrasse, utsikt mot bassenget. Et soverom og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister og kaffetrakter. TV. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40-44 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong, eller balkong eller terrasse med utsikt mot bassenget. To enkeltsenger. Mulighet for ekstraoppredninger på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr samt mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister og kaffetrakter. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Ved ankomst er det en flaske vin, en flaske vann og frukt i leiligheten. Daglig påfyll av kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40-44 kvm
Antall personer: 2-4

Treromsleilighet med 3 ord. senger

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom. Dobbeltseng i det ene soverommet og to enkeltsenger i det andre. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. To bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Daglig påfyll av kaffe og te.
  • Badekåper og tøfler.
  • Ved ankomst er det en flaske vin, en flaske vann og frukt i leiligheten.

Romstørrelse: Ca. 50-55 kvm
Antall personer: 3-5