Kriti Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Kriti Beach byr på en attraktiv beliggenhet ved strandpromenaden i fine Rethymnon by. På stranda er det gratis solsenger og parasoller, og hotellet har også et bassengområde som frister til deilige bad. Om kvelden kan du slå deg ned i hotellets à la carte-restaurant, som er et populært møtested i Rethymnon. Bestill rom med havutsikt for å nyte den vakre stranda og havet fra rommet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin beliggenhet , fin service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kriti Beach er et hyggelig hotell som ligger på strandpromenaden i populære Rethymnon. I bassengområdet er det et basseng, solsenger, parasoller og håndkleservice. Vil du bestille noe å drikke ligger poolbaren Armenistis like ved. Stranda ligger på andre siden av veien og er merket med EUs Blått Flagg for det rene og klare vannet. Her tilbys gratis solsenger, parasoller og håndklær.

Hotellets hovedrestaurant Thalassi Restaurant har en fin utsikt mot Papanastasiuo Street. Her serveres internasjonale retter, også med lokale kretiske alternativ og ulike tema hver kveld. I Chimera Restaurant serveres retter fra Middelhavet og anses være en av de beste à la carte-restaurantene i Rethymnon. Her venter vakker havutsikt og en herlig stemning. I baren Armenistis kan du bestille cocktails, kaffe og annen drikke, og på dagtid serverer de à la carte-lunsj.

Det er treningsrom med maskiner for både styrke og kondisjon. Strandpromenaden utenfor hotellet er flere kilometer lang og er perfekt for en løperunde eller kveldstur. På stranda tilbys vannsport som vannski, jet ski og parasailing mot avgift. For ekstra avkobling tilbys behandlinger som massasje og det er også badstue samt et innendørsbasseng med hydromassasje. I spaet, treningsrommet og innendørsbassenget er det aldersgrense på 16 år. To ganger i uka er det live underholdning på Kriti Beach med blant annet tradisjonell kretisk musikk og dans.

Kriti Beach ligge perfekt til for den som vil oppdage Rethymnon. Strandpromenaden fører deg inn til de berømte fortet Fortezza og Gamlebyens smale gater og smug. Her ligger det flere restauranter, barer, butikker og et herlig uteliv.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.