Bio Beach Boutique

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Velkommen til nybygde hotell Bio Beach Boutique, et hotell for voksne. Beliggenheten kunne ikke vært bedre – like ved stranda i Rethymnon på solsikre Kreta. Alle suiter har havutsikt, og det har hotellets bar og restaurant også, så nyt middagen samtidig som sola sakte synker nee i havet.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Juniorsuite premium for 1-2 personer. Executivesuiter for 1-2 personer. Executivesuiter med jacuzzi for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nybygde hotell Bio Beach Boutique er et moderne voksenhotell der alle suitene har havutsikt fra de romslige balkongene.

Her er det et lite bassengområde med en basseng, gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice. Bassenghåndklær kan byttes ut hver tredje dag. På stranda ved hotellet er det solsenger og parasoller uten kostnad.

I første etasje ligger restauranten Nereides med fin havutsikt. Hver morgen dekkes det opp til en lekker frokostbuffé, og restauranten er åpen hele dagen og stenger ikke før middagen er over om kvelden. Maten på à la carte-menyen har lokal forankring med mange vegetarretter samt gluten- og laktosefrie alternativ. Det er også en lobbybar med en hyggelig drinkmeny og utsikt over havet, så slå deg ned og nyt havbrisen. Lobbybaren serverer også ved bassenget og på stranda, på dagtid tilbys det også dagtid (cirka kl. 10.00-18.00).

Hotellet bygger også et lite spa med jacuzzi, dampbadstue, vanlig badstue og mulighet for ulike typer behandlinger mot avgift. Oppvarmet innendørsbasseng. Treningsrom på søsterhotellet Bio, cirka 3 minutter unna, og hotellets gjester er velkomne til å benyttet dette gratis.

Gratis wifi på hele hotellet. Mulighet for å leie bil eller sykkel. På stranda ved hotellet tilbys vannsporter mot avgift.

Hotellet ligger ved stranda og følger du strandpromenaden er det bare omtrent 1 kilometer inn til gamlebyen i Rethymnon. Butikker og restauranter i området. Lokaltrafikk utenfor hotellet kan tidvis oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.