Palazzino di Corina

Palazzino Di Corina

  • • Gangavstand til alt
  • • Vakkert hotell
  • • En oase i byen
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Palazzino di Corina i Rethymnon er et meget vakkert hotell med hvelvinger og en godt bevart fasade i venetiansk stil. Hotellet ligger i den sjarmerende gamlebyen og er perfekt for deg som vil nyte ferien i fredelige omgivelser men allikevel i gangavstand til det meste.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, gammelt og flottt renovert, god servise
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Palazzino di Corina er et pent hotell som ligger i Rethymnons gamle bydel. Bassengområde med et lite basseng og et par gratis solsenger. Vil du bade i havet ligger det en liten strand cirka 500 meter fra hotellet, samt en større strand med solsenger og parasoller 1,2 kilometer unna. Hotellet har en frokostrestaurant, en hyggelig kafé og en à la carte-restaurant.

Fra Palazzino di Corina er det gangavstand til det meste av restauranter, kaféer, barer, shopping og uteliv. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som vil utforske Rethymnon by, men samtidig ha kort vei til sol og bad. Folkelivet i gatene og på nærliggende barer kan virke forstyrrende. Begrenset trafikk i høysesongen, men i lavsesong kan også trafikken oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.
  • Det er ikke heis i hotellet og noen av de mange trappene er svært bratte.

Alle hoteller – Rethymnon by

Fortezza

Fortezza er et populært, eldre hotell med perfekt beliggenhet i Rethymnons gamleby, vis à vis den staselige venetianske borgen Fortezza. Her bor du i de gamle, smale gatene med restauranter og butikker rett utenfor. Her bor du i komfortable luftkondisjonerte rom med masse å oppleve rett utenfor hotelldøra.

Aquila Porto Rethymno

Aquila Porto Rethymno er et stilig hotell med egen strand med EUs Blått Flagg for den rene vannet. Atmosfæren er internasjonal og servicen upåklagelig. For å nyte litt ekstra i ferien, legg til All Inclusive og unn deg en candle light-dinner eller bestill et executiverom med havutsikt, tre balkonger og jacuzzi.

Ideon

Ideon passer for deg som gjerne vil fortape deg i bortgjemte smug, hyggelige kaféer, kulturhistorie og sjarmerende tavernaer – her bor du nemlig midt i gamlebyen. Hotellet tilbyr både dobbeltrom og leiligheter. Det hyggelige, frodige bassengområdet er et herlig sted å slå seg ned. Liker du fart og moro er det flere utesteder i nærheten!

Medusa

På hyggelige Medusa er det fremfor alt nærheten til strand og vann som lokker – alle balkongene vender mot havet eller bassenget. Langs strandpromenaden er det mange restauranter og det koselige sentrumet ligger i gangavstand.

Steris

Populære lille Steris i Rethymnon ligger bare et steinkast fra stranda og den herlige strandpromenaden, og du spaserer på et kvarters tid til den vakre, venetianske havna og de smale smugene i gamlebyen.

Summer Dream (Kreta)

Summer Dream er et innbydende hotell som er bygd rundt et hyggelig, lite bassengområde. Det er et par kilometer inn til sentrum, men det er et utvalg spisesteder og butikker i nærheten.

Sentido Aegean Pearl

Strandhotellet Sentido Aegean Pearl har moderne og smakfulle rom, hvor du bor komfortabelt med førsteklasses service. Nyt nærheten til Egeerhavet og det flotte bassengområdet. Vil du kombinere hvile med mosjon har hotellet et gratis treningsrom.

Achillion

Nyt den herlige havutsikten og ta et bad i Achillions takbasseng. Fra hotellet er det bare et par hundre meter til stranda og Rethymnons gamle bydeler med alle koselige restaurantene og trange smug. Achillion har fine og velutstyrte dobbeltrom med gratis wifi.

Swell Boutique Hotel

Swell Boutique Hotel er et moderne hotell som ligger ved strandpromenaden i Rethymnon by, med kort vei til Gamlebyens trange gater med restauranter og butikker. Hotellet har et basseng med solsenger og parasoller i bassengområdet.

Ionia Suites

Populære Ionia Suites ligger fint til i Rethymnon. Enten du skal på stranda for å bade eller inn i gamlebyens trange smug for en god middag på en av de mange restaurantene, så er det bare et par hundre meter å gå.

Bio

Leilighetshotellet Bio i Rethymnon er et populært hotell med mange tilbakevendende gjester. Beliggenheten med det fine bassengområdet og den utmerkede servicen er bare noen av grunnene til populariteten. Hotellet ligger i de sentrale delene av Rethymnon by, med kort vei til restauranter, barer og butikker. Hotellets egen lille strand, Bio Beach, ligger rett utenfor hotelldøra.

Iperion

Leilighetshotellet Iperion ligger på stranda et lite stykke utenfor Rethymnon by. Leilighetene er fine, og vil du bade i ferskvann en dag, så er det et lite basseng her også. Det tar omtrent en halv time å gå inn til Rethymnon by.

Astali

Astali er et utmerket valg for deg som vil bo sentralt i Rethymnon by, med kort vei til restauranter, shopping og uteliv.. Bare noen minutter unna ligger den vakre venetianske havna og gamlebyens sjarmerende, trange smug. Til den vidstrakte sandstranda er det rundt 200 meter.

Minos

Hyggelige Minos i Rethymnon har to bassengområder som innbyr til avslapping, men vil du bade i saltvann, så har du ikke lange veien til den lange, fine sandstranda. Byen med mange tilbud og de gamle bydelene ligger i passe gangavstand.

Atlantis Beach (Rethymnon)

På Atlantis Beach i Rethymnon bor du så og si i strandkanten så her er det bare å bestemme seg – stranda eller det store bassengområdet? I tavernaen serverer gode retter og kvelden kan med fordel avsluttes med en drink i baren. Bestiller du en juniorsuite kan du også kose deg med jacuzzien som står midt i rommet!

Melrose

Melrose ligger fint til ved den lange stranda i Rethymnon by. Her er det et herlig bassengområde, restaurant og spa. Tavernaer, shopping og barer i sentrum ligger bare en kort spasertur unna.

Aquarius

Det populære leilighetshotellet Aquarius er utmerket for deg som ønsker å bo i moderne leiligheter kun en kort spasertur unna de koselige sentrumsgatene i Rethymnon. På taket er det et herlig basseng og poolbar og stranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

Theartemis Palace

Theartemis Palace i Rethymnon by byr på god beliggenhet og hyggelig service. Til den populære sandstranda går du på noen minutter og det er bare en kort spasertur til sentrum. Hotellet har to basseng, et lite treningsrom og jacuzzi. Bestiller du juniorsuite har du egen jacuzzi!

Dimitrios Village Beach Resort

På Dimitrios Village Beach Resort vil hele familien trives! Her er det et stort bassengområde med barnebasseng med vannsklier. Stranda ligger helt inntil hotellet for de som heller tar et sjøbad. Et par kilometer fra hotellet venter den sjarmerende byen Rethymnon med et godt utvalg av restauranter og fornøyelser.

Melmar

Mange av våre gjester kommer tilbake til Melmar i Rethymnon år etter år. Fine og romslige leiligheter nært stranda, et hyggelig bassengområde og en hjemmekoselig taverna rett over gata er nok noen av forklaringene til det. I tillegg er det gangavstand til Gamlebyen i Rethymnon med sine trange gater og smug der det er tett mellom restaurantene og butikkene.

Marel

Aldersgrense på hotellet: 12 år Marel er et pent hotell som ligger fint ved strandpromenaden i Rethymnon. Her er det en rolig atmosfære og her kan du velge mellom deilige stunder ved bassenget eller på stranda. Herfra er det kort vei inn til de hyggelige gatene i Rethymnon by. For den beste strandferien kan vi anbefale en leilighet med balkong og havutsikt.

Sentido Pearl Beach

Sentido Pearl Beach i Rethymnon ønsker deg velkommen med en flott beliggenhet ved sandstranda. Her venter, foruten et fint bassengområde og solterrasse, ett treningsrom, to restauranter og deilig massasje og dampbad. Et stykke unna ligger de sjarmerende smugene i Rethymnons gamle bydeler, med restauranter, kaféer og fornøyelser.

Kriti Beach

Kriti Beach byr på en attraktiv beliggenhet ved strandpromenaden i fine Rethymnon by. På stranda er det gratis solsenger og parasoller, og hotellet har også et bassengområde som frister til deilige bad. Om kvelden kan du slå deg ned i hotellets à la carte-restaurant, som er et populært møtested i Rethymnon. Bestill rom med havutsikt for å nyte den vakre stranda og havet fra rommet.

Kyma Suites Beach

Kyma Suites Beach ligger fantastisk fint til ved Porta di Sabbionara, den østre inngangen til Rethymnons gamleby. Handlegater, restauranter og barer ligger rett hjørnet, likeså den fine stranda i Rethymnon – alt innen rekkevidde.

Bio Beach Boutique

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til nybygde hotell Bio Beach Boutique, et hotell for voksne. Beliggenheten kunne ikke vært bedre – like ved stranda i Rethymnon på solsikre Kreta. Alle suiter har havutsikt, og det har hotellets bar og restaurant også, så nyt middagen samtidig som sola sakte synker nee i havet.

Avli

Avli er ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell og ligger i hjertet av Rethymnos gamleby, noen minutters gange fra Fortezza og den venetianske havna. På hotellets tak er det en utendørs-jacuzzi og i bakgården ligger en velkjent restaurant.